Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Kimden başlanacak önce siraylami gidicez. Birde abdest almadan okunsa.olur mu ?

Ben katilmak istiyorum bir faydam dokunuyorsa ne mutlu bana .kimin şifaya ihtiyaci varsa allah şifa versin .dualarinizida kabul eylesin

sır
Kimden başlanacak önce siraylami gidicez. Birde abdest almadan okunsa.olur mu ?
ayla gidicez paylaştıım sıra ile abdestsiz okunur. niyetleri pazartesi paylaşıcaz bu bilgilendirme yazısıydı

Ben katilmak istiyorum bir faydam dokunuyorsa ne mutlu bana .kimin şifaya ihtiyaci varsa allah şifa versin .dualarinizida kabul eylesin
canım zaten katıldın . listede adın yazıyor. bu dua grubuna katılanların genel listesi

Dua grubumuz hayırlı olsun

• 100 ESTAĞFURULLAH EL AZİM
  • 100 BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
  • 100 ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDÎN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
  • 100 SUBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ SUBHANALLAHİL AZİM

GÜNLÜK 2 KİŞİYE OKUNACAK
İKİ GÜN GERİDE KALANLAR LİSTEDEN ÇIKARILACAKTIR
.
1 - penyez83 niyeti – 6 Mart Pazartesi
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Elhamdü lillahi rabbil alemin ves salatü ves selamü ala rasülina muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmein.

ALLAH’ım gerek fert olarak gerek toplum olarak, sana inanan ümmeti Muhammedin evlatlarını, islam coğrafyasını, vatanımızı, milletimizi, her türlü musibet ve belalardan, yangınlardan, sellerden, depremlerden, görünür görünmez kazalardan, belalardan muhafaza eyle. ALLAH’ım birliğimize, dirliğimize ve kardeşliğimize göz diken iç ve dış düşmanlara fırsat verme. Bizlere ihsan ve ikram ettiğin nimetlerin elimizden çıkmasından, sağlığımızın ve sıhhatimizin bozulmasından sana sığınıyoruz Ya RABBİ Hafîz isminle cümlemizi muhafaza eyle. Bilerek, bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı bağışla. Dünya da ve ahirette iyilikler güzellikler yaşamayı nasip eyle. Dünya işlerine dalıp ahiretimizi unutturma. Rızana uygun yaşayıp, rızana uygun ibadetlerimizi yapmayı cümlemize nasip eyle. Allah’ım ellerimizi açtık sana yöneldik, bana eşime ve isteyen ümmeti Muhammed’in evlatlarına umreye hacca gitmeyi nasip eyle. Hasbunallahu ve nimel vekil ve nimel Mevla ve nimel nasir Allah bize yeter. O ne güzel Vekil’dir. Ne güzel Mevla ve ne güzel yardımcıdır.

RABBİM dualarımızı kabul eyle amin diyen dua kardeşlerimin de gönüllerindeki niyetlerini hayırlısı ile tez vakitte kabul eyle. Aminnnnnnnnnnnnnn

2 – Gülçin niyeti – 6 Mart Pazartesi
Allah’ım oğlumun içinde bulunduğu sıkıntılarını tez zamanda refaha kavuştur Ya Rabbim. Gönlüne İnşirah ferahlığı ver. Gireceği yollarda hakkında hayırlısı ne ise onu nasip et, hakkında hayırlı olana gönlünü razı eyle Allah’ım. Oğlumun karşısına hayırlısıyla yuvasını kurabileceği huzurla yaşayacağı, karşılıklı sayıp sevebileceği, gönlüne göre en hayırlı olacak kısmetini en hayırlı zamanda karşısına çıkar Ya Rabbim. Nasibini oğlumdan ırak etme, yakınlaştır Allah’ım. Kılmaya niyetlendiğim namazlarımı daim eyle Allahı’ım. Namazımla birlikte bana kapanmayı da nasip eyle Allah’ım. Senin yolunda peygamber efendimizin yolundan (SAV) giden kullardan olmayı, peygamber efendimizin şefaat ettiği kullardan olayı nasip eyle. Burada birlikte dua ettiğimiz arkadaşlarımızın da niyetlerinin en hayırlı ile kabul eyle Allah’ım . Amin.

1 - penyez83

2 - Gülçin

3 - N Neselikalpler

4 - S sadecedua

5 - Freddy

6 - The

7 - Blue_Black

8 - Aktif Lora

9 - Breave Heart

10 – RedGirl

11 - kunfeyekun__

12 - HejaR12

13 - Catlak-kurabiye

14 - Tiniminimavihanim

15 - kayra1209

16 - B Buluts34

17 - PiXiEE

18 - narinal

19 - Hali

20 - sunpineapple

21 - A Asman

22 – K KurkmantoluS

23 - Tubismavis

24 - Lna16

25 - nursevdi

26 - -loyalty

27 - madamseker

28 - B blueandblue

29 - C Cittaslow

30 - sepulik

31 - Nevreste

32 - Sincereley93190221

33 - Sevgicik

34 - Life light

35 - G gulectosba

36 - ezgiisel

37 - kavs-i kuzah

38 - Madammor

39 - zeyno genc

40 - Sehrazat6

41 - Peeves

42 - Minesuu

43 - begonvil1985

44 - Z Zeynoyi

45 - afil

46 - paeneperfectus

47 - Elifnesli65

Okuduktan sonra haber verilcekmi

kendi niyetim için 4 duayı 100 er kez okudum

gülçin niyetine 4 duayı 100 er kez okudum

ALLAH kabul etsin adıma okuyan herkesin ağzına yüreğine sağlık. Berat kandilimiz mübarek olsun . dualarda buluşmak umuduyla PiXiEE

penyez83 ve Gülçin arkadaşlarım için okudum. Allah kabul etsin inşallah. PiXiEE penyez83

Okudum Allah kabul etsinnn penyez83 PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…