Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Perşembe günü tamamladım kızlar PiXiEE

Blue_Black Aktif Lora için okudum kızlar PiXiEE penyez83

Okudum Allah kabul etsin
PiXiEE
penyez83

Okudum Allah kabul eder inşallah
PiXiEE penyez83

• 100 ESTAĞFURULLAH EL AZİM
  • 100 BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
  • 100 ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDÎN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
  • 100 SUBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ SUBHANALLAHİL AZİM

Günlük 2 kişiye okunacak

iki gün bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır
.
9 - Breave Heart niyeti – 10 Mart Cuma

Elhamdülillah, Elhamdülillah, Elhamdülillah...Allahım evlatlarımın akıl beden ve ruh sağlığını daim eyle onlara hayırlı bir ömür, güzel ahlak güzel huy nasip eyle, eşim ve bana hiç bırakmadan namaz kılabilmeyi Efendimiz (s.a.v) e layık ümmet olabilmeyi ve bu uğurda gerekeni yapabilecek gücü nasip eyle, eşimin görüştüğü işi bizim hakkımızda hayırlısıysa inşallah nasip eyle. Çocuğumun gireceği sınavda başarı olmasını ve hayırlı ise kazanmasını nasip eyle. Rızkımızı ve ömrümüzü bereketlendir, bizleri her türlü kötülükten görünür görünmez musibetlerden kazalardan muhafaza eyle. Burada dua eden bütün arkadaşlarımın da dualarını kabul eyle eş isteyen arkadaşlarıma hayırlı eş evlat isteyen arkadaşlarıma hayırlı evlat nasip eyle Ya Rabbelalemin... Amin

10 - RedGirl niyeti – 10 Mart Cuma

Bismillahirrahmanirrahim. Aileme ve bana sağlık, ölmüşlerimize rahmet, zorda olanlara kolaylık, darda olanlara bolluk ver Rabbim. Eş isteyene eş, iş isteyene iş. Beni ve ailemi sevdiğin kullarından eyle, yanlışlarımı düzelt, hatalarımızı bağışla ve bizi sevdiğin insanlarla çevrele ki sana olan aşkımız, ibadetini artsın. Son nefesimizde şahadet getirebilmeyi ve şehit mertebesi ile ölüp ailemle cennete yerleşmeyi peygamberimize komşu olmayı nasip et.

1 - penyez83

2 - Gülçin

3 - N Neselikalpler

4 - S sadecedua

5 - Freddy

6 - The

7 - Blue_Black

8 - Aktif Lora

9 - Breave Heart

10 – RedGirl

11 - kunfeyekun__

12 - HejaR12

13 - Catlak-kurabiye

14 - Tiniminimavihanim

15 - kayra1209

16 - B Buluts34

17 - PiXiEE

18 - Hali

19 – K KurkmantoluS

20 - Tubismavis

21 - Lna16

22 - nursevdi

23 - -loyalty

24 - madamseker

25 - B blueandblue

26 - C Cittaslow

27 - sepulik

28 - Nevreste

29 - Sincereley93190221

30 - Sevgicik

31 - Life light

32 - G gulectosba

33 - ezgiisel

34 - kavs-i kuzah

35 - Madammor

36 - zeyno genc

37 - Sehrazat6

38 - Peeves

39 - Minesuu

40 - begonvil1985

41 - afil

42 - paeneperfectus

43 - Elifnesli65

Okudum iki arkadaşımıza da Allah kabul etsin inşallah hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…