Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Her iki arkadaşıma okudum PiXiEE

11. kunfeyekun__
12. HejaR12 niyetlerine okudum.
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
PiXiEE
penyez83

Okudum Allah kabul eder inşallah
PiXiEE penyez83

kunfeyekun__ ve HejaR12 niyetleri için okudum Allah kabul etsin
penyez83 PiXiEE

13 - Catlak-kurabiye / 12 mart pazar
Oğlumun şifası için yapılan tahlillerin sonucunda korkulan şey çıkmasın. Sağlıkla sıhhatle büyüsün. Annesine babasına vatanına milletine hayırlı evlat olsun

14 - Tiniminimavihanim / 12 mart pazar
Allah’ım, şehâdet ettiğim şu hususlar sebebiyle senden talep ediyorum: Sen, kendisinden başka ilah olmayan Allah’sın, birsin, samedsin hiçbir şeye ihtiyacın yok, her şey sana muhtaç, doğurmadın, doğmadın, bir eşin ve benzerin yoktur.”Rabbi lâ tezarnî ferden ve entehayrul-vârisîn."Sana ellerini açıp dua eden, annelik özlemi çeken kullarına ve bana kolaylıkla,hayırlı,sağlıklı,rahat bir hamilelik geçirmeyi, bu günleri gülerek hatırlamayı nasip et.Şifa dileyen,maddi manevi darda olan,kullarına sen yardım et. Bizi burada toplayan arkadaşımızdan sen razı ol ve dua eden tüm arkadaşlarımın da isteklerini dileklerini kabul eyle. Aileme sevdiklerime sağlık sıhhat afiyet ver amin. Yeni görev yerimizin hakkımızda hayırlı olmasını sağ salim bitirip dönmeyi Rabbim nasip etsin amin Bizleri doğal afetlerden görünür görünmez bütün kazalardan koru. Korkularımızdan emin eyle. Ferahlık ver. Sen bu milletin devletin kanayan yaralarını sar aminnnn Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam, seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçi eyle! Onun hürmetine duamı kabul et!”. Amin

• 100 ESTAĞFURULLAH EL AZİM
• 100 BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
• 100 ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDÎN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
• 100 SUBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ SUBHANALLAHİL AZİM

GÜNLÜK 2 KİŞİYE OKUNACAK
İKİ GÜN GERİDE KALANLAR LİSTEDEN ÇIKARILACAKTIR.

1 - penyez83
2 - Gülçin
3 - N Neselikalpler
4 - S sadecedua
5 - Freddy
6 - The
7 - Blue_Black
8 - Aktif Lora
9 - Breave Heart
10 - RedGirl
11 - kunfeyekun__
12 - HejaR12
13 - Catlak-kurabiye
14 - Tiniminimavihanim
15 - kayra1209
16 - B Buluts34
17 - PiXiEE
18 - Hali
19 - K KurkmantoluS
20 - Tubismavis
21 - Lna16
22 - nursevdi
23 - -loyalty
24 - madamseker
25 - B blueandblue
26 - C Cittaslow
27 - sepulik
28 - Nevreste
29 - Sincereley93190221
30 - Sevgicik
31 - Life light
32 - G gulectosba
33 - ezgiisel
34 - kavs-i kuzah
35 - Madammor
36 - zeyno genc
37 - Sehrazat6
38 - Peeves
39 - Minesuu
40 - begonvil1985
41 - afil
42 - paeneperfectus
43 - Elifnesli65

kunfeyekun__ ve HejaR12 niyetine okudum Rabbim kabul eylesin gönlünüze göre versin inşallah

Catlak-kurabiye ve Tiniminimavihanim
canlar niyetlerinize okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnn

PiXiEE

Okudum Allah kabul etsin
PiXiEE penyez83

Okudum Allah kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…