Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Pazartesi niyetini tamamladım kızlar penyez83

Okudum canım PiXiEE penyez83

15 ve 16 okudum
PiXiEE penyez83

17 - PiXiEE niyeti – 14 Mart Salı

Allah’ım Filiz kulunun kızını sana inanan peygamber efendimize inanan kitabımıza inanan bir kul olmasını nasip eyle Ya Rabbim. Vatanına annesine babasına hayırlı evlat olmasını, sağlıkla sıhhatle huzurla büyümesini, akıllı oturaklı kendini bilen aklıselim, vicdanlı merhametli çalışkan bir insan olmasını nasip eyle Ya Rabbim. Onu büyütme yolunda Filiz kuluna ve eşine afiyet, sağlık ve sıhhat ver Allah’ım. Onları ve sana el açan tüm dua arkadaşlarımı ağır imtihanlar ile sınama Allah’ım işlerimizi kolaylaştır imtihanlarımızı kolaylaştır selamet ver. Tüm annelerin evlatlarını ve Filiz kulunun evladını iyi insanlarla karşılaştır evlat isteyen kullarına hayırlı sağlıklı salih, saliha evlatlar nasip et Allah’ım. Onları, ailelerini ve birlikte dua ettikleri dua arkadaşlarını senin razı olduğun kullardan Peygamber efendimizin şefaat ettiği kullardan olmayı nasip eyle Allah’ım. Filiz kulunun yuvasından huzuru saygıyı sevgiyi eksik etme, kalplerinden imanlarını eksik etme, senin yolunda peygamber efendimizin yolunda (SAV) sağlıklı hayırlı bir ömür nasip et Ya Rabbim. Duasına Amin diyen arkadaşlarının da gönlünden geçenlerin en hayırlılarını nasip eyle Ya Rabbim. Amin

18 - Hali niyeti – 14 Mart Salı

Allahım depremde hayatını kaybedenlerin sen mekanını cennet eyle, depremden ne şekilde olursa olsun etkilenen ben dahil herkesin yar ve yardımcısı ol. Allahim bize ve isteyen bakabilecek herkese sen en kısa en hayırlı en güzel zamanda hayirlica ve sagliklica evlat(lar) nasip eyle amin.

• 100 ESTAĞFURULLAH EL AZİM
  • 100 BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
  • 100 ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDÎN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
  • 100 SUBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ SUBHANALLAHİL AZİM

Günlük 2 kişiye okunacak

iki gün bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır
.

1 - penyez83

2 - Gülçin

3 - N Neselikalpler

4 - S sadecedua

5 - Freddy

6 - The

7 - Blue_Black

8 - Aktif Lora

9 - Breave Heart

10 – RedGirl

11 - kunfeyekun__

12 - HejaR12

13 - Catlak-kurabiye

14 - Tiniminimavihanim

15 - kayra1209

16 - B Buluts34

17 - PiXiEE

18 - Hali

19 – K KurkmantoluS

20 - Tubismavis

21 - Lna16

22 - nursevdi

23 - -loyalty

24 - madamseker

25 - B blueandblue

26 - C Cittaslow

27 - sepulik

28 - Nevreste

29 - Sincereley93190221

30 - Sevgicik

31 - Life light

32 - G gulectosba

33 - ezgiisel

34 - kavs-i kuzah

35 - Madammor

36 - zeyno genc

37 - Sehrazat6

38 - Peeves

39 - Minesuu

40 - begonvil1985

41 - afil

42 - paeneperfectus

43 - Elifnesli65

kayra1209 ve B Buluts34 niyetlerine okudum.
Rabbim kabul etsin inşallah.
penyez83
PiXiEE

Okudum Allah kabul etsin
penyez83
PiXiEE

Arkadaşların niyetleri için okudum, Allah kabul etsin PiXiEE penyez83

kayra1209 ve B Buluts34 niyetleri için okudum Allah kabul etsin
penyez83 PiXiEE

Okudum Allah kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…