Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Life light ve G gulectosba niyetine okudum Rabbim kabul eylesin gönlünüze göre versin inşallah

• 100 ESTAĞFURULLAH EL AZİM
  • 100 BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
  • 100 ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDÎN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
  • 100 SUBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ SUBHANALLAHİL AZİM
Günlük 2 kişiye okunacak

iki gün bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır
.

33 - ezgiisel niyeti – 22 Mart Çarşamba
İsmim Ezgi, Allah ım sen affedicisin bağışlayansın benim ve ailemin buradaki dualarımıza ortak olan herkesin günahlarını bağışla. Kalbimden geçen dualarımı sen bilirsin allah ım hayırlısıyla atanmamı meslek sahibi olmamı bana o sevinci yaşat allah ım. Ablam başta olmak üzere kucağı boş olan bütün kardeşlerime hayırlı sağlıklı evlat nasip et. Kardeşime sınavında başarılı olmasını istediği bölüme yerleşmesini nasip et. Ülkeme huzur ver, yerin altına üstüne sakinlik ver Allah ım. Dualarımızı kabul eyle amin.

34 - kavs-i kuzah niyeti – 22 Mart Çarşamba
Rabbim, sen bizim neye ihtiyacımız olduğunu bilensin. Bize bildiğimiz ve bilmediğimiz ihtiyaçlarımızı nasip eyle. Dünya ve ahiret nimetlerinin hepsini istiyorum. Lütfeyle. Peygamberimizin şefaatine nail eyle. Senin "razıyım"dediğin kullarından olmamızı nasip eyle. Evlatlarımı, beni, eşimi, ailemi ve tüm müslümanları hakkıyla namazlı, iman hakikatlerini bilen ve hakkıyla uygulayan, salih ve saliha kişiler olmalarını, olmamızı nasip eyle. Bizlere dünyada ve ahirette genişlik ver. İmtihanımızı kolaylaştır. Bizim için kötü düşünen ve haksızlık yapanlar ıslah olacaksa ıslah et, değilse sana havale ettim Rabbim. Sen en güzel hüküm verensin. Benim ve ailemin hukuki sürecini hayırlısıyla sonlandır. Bize zor olan sana kolaydır. Bize de kolaylaştır. Müslüman kardeşlerime de gönüllerinden geçen hayırlı dualarını kabul eyle. Birlik, düzenlik ve bereket nasip eyle. Ülkemize selamet ver ve bu afetlerin hayırlısıyla durmasını nasip eyle. Bu afetlere sebep olacak şeylerden de hepimizi muhafaza eyle. Vefat edenlere ve kalanlara da merhametinle muamele eyle.

1 - penyez83

2 - Gülçin

3 - N Neselikalpler

4 - S sadecedua

5 - Freddy

6 - The

7 - Blue_Black

8 - Aktif Lora

9 - Breave Heart

10 – RedGirl

11 - kunfeyekun__

12 - HejaR12

13 - Catlak-kurabiye

14 - Tiniminimavihanim

15 - kayra1209

16 - B Buluts34

17 - PiXiEE

18 - Hali

19 – K KurkmantoluS

20 - Tubismavis

21 - Lna16

22 - nursevdi

23 - -loyalty

24 - madamseker

25 - B blueandblue

26 - C Cittaslow

27 - sepulik

28 - Nevreste

29 - Sincereley93190221

30 - Sevgicik

31 - Life light

32 - G gulectosba

33 - ezgiisel

34 - kavs-i kuzah

35 - Madammor

36 - zeyno genc

37 - Sehrazat6

38 - Peeves

39 - Minesuu

40 - begonvil1985

41 - afil

42 - paeneperfectus

43 - Elifnesli65

Son düzenleme:
33-34 okundu Allah kabul etsin

ezgiisel ve kavs-i kuzah canlar niyetlerinize okudum ALLAH kabul etsin aminnnnn PiXiEE

Okudum Allah kabul etsin PiXiEE

Niyetlerine okudum Allah kabul etsin inş PiXiEE

kavs-i kuzah ve ezgiisel arkadaşlarıma okudum ALLAH kabul etsin inşallah. PiXiEE penyez83

ezgiisel ve kavs-i kuzah arkadaslarimin niyetlerinin kabulü icin okudum bağışladım Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…