Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Katılnak istiyorum bende canım, niyetimi özelden gönderiyorum

Öyle oluyor mu canım önceden okunurmu bilmiyorum ben daha makbul olsun diye her dua zamanı birlikte okuyorum.bir de şunu merak ettim kişi başı bu tesbihler okunuyor değil mi bir tesbih hepsine bir okunmuyor mu.ben ayrı ayrı herkes e bu tesbihler i okuyorum

41, 42 ve 43 okudum
PiXiEE penyez83

Oluyor canım grup başlarken sormuşlardı bende öyle önden okudum. Oğlum bazen durmuyor fırsat olmuyor o yüzden önden bitirdim.
Evet canım herkese ayrı ayrı okunuyor

Önceden okuyabilirsiniz musaitlik durumunuza göre. Çocuğu olan, hasta olan, hamile olan, çalışan arkadaşlar var. herkes ne zaman müsait ise ona göre okuyor.

Niyet paylaşılınca hepimiz, o kişinin duasına bağışlıyor ve amin diyoruz

Tesbihatlar kişi başı okunuyor. önceki listede 4 dua vardır 100 kez hepsinden bir kişi için okuduk ... sonra ikinci kişi içinde 100 kez 4 duayı okuduk.

Yeni dua listesinde 1 tesbihat var yine günlük 2 kişi niyetine okuyacağız.

Birinci kişi için 50 ve ikinci kişi içinde 50 okuyacağız nasip olursa canım

afil & paeneperfectus & Elifnesli65

Rabbim niyetlerinizi dualarınızı kabul etsin

PiXiEE penyez83 Okudum

Allah hepinizden razı olsun. Ettiğiniz dualarınızı mübarek Ramazan ayı hürmetine kabul eylesin

Niyetime ve arkadaşların niyetine okudum Allah kabul etsin inş PiXiEE

afil paeneperfectus , Elifnesli65 niyetlerine okudum allah kabul etsin , PiXiEE penyez83

afil paeneperfectus ve Elifnesli65 için okudum Rabbim kabul etsin aminnnn PiXiEE penyez83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…