Şimdi niyetinizi özeldenTamamdır anladım sanırım yeni liste oluşacak şimdi niyetimi size özelden yazayım mı yoksa liste oluşturduğunuz da mı atmalıyım.
Tamamdır teşekkürler.Şimdi niyetinizi özeldenPiXiEE atabilirsiniz listemizi yapan arkadaşımız. Yarın liste kapanacak canım
Sizinde emeğinize sağlıkKızlar listemiz tamamlandi .herkesin ağzına gönlune sağlık. Allah herkesin niyetlerini kabul etsin. Hakkınızı helal edin
yeni listede görüşmek üzere
1 -penyez83
2 - Gülçin
3 - @Careszm
4 - S sadecedua
5 -Freddy
6 -The
7 - @Blue_Black
8 -Aktif Lora
9 -Breave Heart
10 –RedGirl
11 - @kunfeyekun__
12 -HejaR12
13 -Catlak-kurabiye
14 - @Tiniminimavihanim
15 -kayra1209
16 - B Buluts34
17 -PiXiEE
18 -Hali
19 – K KurkmantoluS
20 - @Tubismavis
21 -Lna16
22 - @nursevdi
23 --loyalty
24 -madamseker
25 - @blueandblue
26 - @Cittaslow
27 -sepulik
28 -Nevreste
29 -Sincereley93190221
30 - @Sevgicik
31 -Life light
32 - G gulectosba
33 -ezgiisel
34 -kavs-i kuzah
35 - @Madammor
36 -zeyno genc
37 - @Sehrazat6
38 -Peeves
39 - @Minesuu
40 -begonvil1985
41 -afil
42 -paeneperfectus
43 -Elifnesli65
Tabiki hoşgeldiniz niyetinizi özeldenMerhabalar kızlar ben de katılabilir miyim yeni gördüm
Benim ismimi tam etiketleyebilirseniz sevinirim bildirimleri kaçırmak istemiyorum çünkü takip etmem zor olabilir diğer türlüTabiki hoşgeldiniz niyetinizi özeldenPiXiEE ye atabilirsiniz.. hergun 2 kişi niyetine okuyacağız ve günlük bildirim yapılıyor.
Etiket listesinde düzeltiriz adınızı sıkıntı olmazBenim ismimi tam etiketleyebilirseniz sevinirim bildirimleri kaçırmak istemiyorum çünkü takip etmem zor olabilir diğer türlü
Canlar ben yeni dua listesine katılmak istediğimi yazmıştım ancak yenilistede ismim yok, gözden mi kaçtı acaba
Ben not almıştım canım seni, son kontrolleri yapıyorum şuan... listedesinCanlar ben yeni dua listesine katılmak istediğimi yazmıştım ancak yenilistede ismim yok, gözden mi kaçtı acaba
Son listede ben de yoktum katılırım yazmıştım kontrol eder misin canım teşekkür ederimBen not almıştım canım seni, son kontrolleri yapıyorum şuan... listedesin
Yeni dua grubu listemiz bu şekilde niyetlerini yazmayan arkadaşlarım en geç yarın niyetlerinizi yazın lütfen ki listeyi kapatalım
tekrar tekrar söylüyorum günlük düzenli okuma yapamayacak olan yetisturemeyecek olan gunluk bildirim yapmayacak olan lütfen listeye katılım sagkamasin .iki gün bildirim gelmeyince listeden cikarma durumunda kalıyoruz bunu bilerek listeye katılım sağlayın lütfen sonrasında bizler için zor oluyor düzenli okuyan arkadaşlara da haksızlık oluyor
Özel gunlerinizde okuma yapabilirsiniz
1 -Freddy
2 -RedGirl
3 -madamseker
4 -Nevreste
5 -ezgiisel
6 -Elifnesli65
7 -kavs-i kuzah
8 -The
9 - G gulectosba
10 -Catlak-kurabiye
11 -sepulik
12 -begonvil1985
13 - K KurkmantoluS
14 --loyalty
15 -Breave Heart
16 -Aktif Lora
17 -paeneperfectus
18 -Hali
19 -gecenin_resmi
20 -Peeves
21 -afil
22 -aypare ackerman
23 -Nillatte
24 -Life light
25 -penyez83
26 -PiXiEE
27 -gizemmli
28 -safi.naz
29 -HALLEYS
30 - S sadecedua
31 -Sincereley93190221
32 -zeyno genc
33 -Meryeemmm_
34 -Teach_Mavi
35 - -kuzeyildizi-
Hemsirecik
K karamelli001
kayra1209
B Buluts34
Şuanda oldu bu yazdığınızın bildirimini aldım.-kuzeyildizi- geliyor mu etiket ?
hoşgeldiniz siteyi aktif kullanıyormusunuz, hergün bildirim yapıyoruz çünkü. günde 2 kişi niyetine okuyacağız ve listemizde 40 kişiden fazla şuan.BENİDE EKLERMİSİNİZ DUAYA
hoşgeldiniz siteyi aktif kullanıyormusunuz, hergün bildirim yapıyoruz çünkü. günde 2 kişi niyetine okuyacağız ve listemizde 40 kişiden fazla şuan.Bende katılmak istyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?