Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Tamamdır anladım sanırım yeni liste oluşacak şimdi niyetimi size özelden yazayım mı yoksa liste oluşturduğunuz da mı atmalıyım.
Şimdi niyetinizi özelden PiXiEE atabilirsiniz listemizi yapan arkadaşımız. Yarın liste kapanacak canım

Sizinde emeğinize sağlık penyez83 ablamla
Helal olsun Filizciğimmm, sizde hakkınızı helal edin.
Başka dualarda buluşuruz inşallah

Yeni dua grubu listemiz bu şekilde niyetlerini yazmayan arkadaşlarım en geç yarın niyetlerinizi yazın lütfen ki listeyi kapatalım
tekrar tekrar söylüyorum günlük düzenli okuma yapamayacak olan yetisturemeyecek olan gunluk bildirim yapmayacak olan lütfen listeye katılım sagkamasin .iki gün bildirim gelmeyince listeden cikarma durumunda kalıyoruz bunu bilerek listeye katılım sağlayın lütfen sonrasında bizler için zor oluyor düzenli okuyan arkadaşlara da haksızlık oluyor

Özel gunlerinizde okuma yapabilirsiniz

1 - Freddy

2 - RedGirl

3 - madamseker

4 - Nevreste

5 - ezgiisel

6 - Elifnesli65

7 - kavs-i kuzah

8 - The

9 - G gulectosba

10 - Catlak-kurabiye

11 - sepulik

12 - begonvil1985

13 - K KurkmantoluS

14 - -loyalty

15 - Breave Heart

16 - Aktif Lora

17 - paeneperfectus

18 - Hali

19 - gecenin_resmi

20 - Peeves

21 - afil

22 - aypare ackerman

23 - Nillatte

24 - Life light

25 - penyez83

26 - PiXiEE

27 - gizemmli

28 - safi.naz

29 - HALLEYS

30 - S sadecedua

31 - Sincereley93190221

32 - zeyno genc

33 - Meryeemmm_

34 - Teach_Mavi

35 - -kuzeyildizi-

Hemsirecik

K karamelli001

kayra1209

B Buluts34

Canlar ben yeni dua listesine katılmak istediğimi yazmıştım ancak yenilistede ismim yok, gözden mi kaçtı acaba
Ben not almıştım canım seni, son kontrolleri yapıyorum şuan... listedesin

-loyalty varsın canım yeni başlayacak listede 14.siradasin

BENİDE EKLERMİSİNİZ DUAYA
hoşgeldiniz siteyi aktif kullanıyormusunuz, hergün bildirim yapıyoruz çünkü. günde 2 kişi niyetine okuyacağız ve listemizde 40 kişiden fazla şuan.

hergün okur ve günlük bildirim yaparım derseniz PiXiEE ye niyetinizi özelden atabilirsiniz şimdi, listeyi kapatacak çünkü

Bende katılmak istyorum ..
hoşgeldiniz siteyi aktif kullanıyormusunuz, hergün bildirim yapıyoruz çünkü. günde 2 kişi niyetine okuyacağız ve listemizde 40 kişiden fazla şuan.

hergün okur ve günlük bildirim yaparım derseniz PiXiEE ye niyetinizi özelden atabilirsiniz şimdi, listeyi kapatacak çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…