Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

‘’Sübhanallahi velhamdü lillahi ve la ilahe illallahü vallahü ekber ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim’’ (50 ADET)

Günlük 2 kişiye okunacak toplam 50+50= 100 adet okunacak

2 gün bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır

8 - The niyeti -1 Nisan Cumartesi

Öncelikle Rabbim hepinizden razı olsun. Benim küçük bir bebeğim var, onu hayırlısıyla güzel,kolay, huzurlu bir şekilde buyutebilmeyi nasip et Rabb'im. Uykularını güzelleştir. Oğlumu hayırlı, sağlıklı, hizmet ehli, Salih kullarından eyle. Arkadaşımın bebeğine sağ saglim kavusabilmesini nasip et.
Eşim yeni bir işe başladi, hakkımızda hayırlısıdir inşallah. Bu yeni iş eşime ve bana hayırlı rızık vesilesi olsun. Benim de başlayacağım isimde kolaylıklar nasip et, iyi insanlarla karşılaştır.
Anneme, babama, kardeşlerime ve hepimize namaz ve Kur'an aşkı ver. Beni razı olduğun şekilde yanına al. Son nefesimde şehid olarak , bu nasip olmazsa da secde halindeyken ruhumu teslim edebilmeyi nasip et Allahım.
Tesetturumu daha da guzellestir, ilmimi artır, amelimi, hizmetimi artır. Hayırlısıyla bir ev, araba nasip et. Şükür sahibi kullarından olabilmeyi nasip et. Beni ve sevdiklerimi cennetinde ebeden kavuştur, Resûlullah'a yakın olabilmeyi nasip et. Amin, amin , amin..

9 - G gulectosba niyeti – 1 Nisan Cumartesi
Allah'ım yeryüzüne sakinlik ver,her türlü afetinden koru bizi yarabbim. Oğluma,kızıma,eşime bana,aileme,eşimin ailesine sağlık,afiyet,uzun ömürler ver. Çocuklarıma güzel yazılar yaz karşılarına iyi insanlar çıksın,eğitim hayatlarında başarılı olsunlar. İmanlı ,kuranlı salih ve saliha kul olsunlar,senin rızan dışına çıkmasınlar. Çocuk hasretiyle yanıp tutuşan herkese hayırlı evlatlar nasip et,içinde benim kardeşime de. Evinde huzuru olmayana huzur ver muhabbet ver Allah'ım. Hayırlısıyla yeni evime geçip sağlıklı sıhhatli oturabilmeyi nasip et, içimize sindir Allah'ım.Duama amin diyen bütün arkadaşlarımın da dualarını kabul eyle

1 - Freddy

2 - RedGirl

3 - madamseker

4 - Nevreste

5 - ezgiisel

6 - Elifnesli65

7 - kavs-i kuzah

8 - The

9 - G gulectosba

10 - Catlak-kurabiye

11 - sepulik

12 - begonvil1985

13 - K KurkmantoluS

14 - -loyalty

15 - Breave Heart

16 - Aktif Lora

17 - paeneperfectus

18 - Hali

19 - gecenin_resmi

20 - Peeves

21 - afil

22 - aypare ackerman

23 - Nillatte

24 - Life light

25 - penyez83

26 - PiXiEE

27 - gizemmli

28 - safi.naz

29 - HALLEYS

30 - S sadecedua

31 - Sincereley93190221

32 - zeyno genc

33 - Meryeemmm_

34 - Teach_Mavi

35 - -kuzeyildizi-

36 - C Cittaslow

37 - Hemsirecik

38 - kayra1209

39 - HejaR12

40 - A Asya89

41- M mayaaslan

42 - Fdn Alev

43 - asi_melek

44 - goah

45 - K karamelli001

46 - kayra1209 ikinci niyeti

47 - kunfeyekun__

Okudum Allah kabul etsin
The
G gulectosba
PiXiEE
penyez83

Okudum Allah kabul etsin PiXiEE

The G gulectosba niyetlerine okudum allah kabul etsin PiXiEE penyez83

zeyno genc canım 5 ve 6 için bildirimin var 7. Arkadaş için yok. Dün 3 kişi niyeti paylaştık
Öylemi tamam okurum hemen kusura bakmayin bakiyorum hemen .3 gündür kulak agrisi cekiyorum oruclu oldugum icin doktorada gidemiyorum dikkat etmemisim şimdi okuyorum PiXiEE

3 kişiye Okudum Allah kabul eder inşallah
PiXiEE penyez83

kavs-i kuzah niyetine okudum allah kabul etsin PiXiEE penyez83 kusuruma bakmayin farketmemişim bir dahakine daha dikkatli bakarim tekrardan özür dilerim kavs-i kuzah arkadaşim niyetin neyse allah kabul etsin

3 arkadaşımız için okudum Rabbim dualarını kabul etsin inşallah

2 arkadaşımız için okudum Rabbim dualarını kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…