Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Niyetlerine okudum Allah kabul etsin inşallah PiXiEE

bugün ki arkadaşlarımızın niyetlerine okudum. PiXiEE Allahım kabul etsin

28-29. sıradaki arkadaşlarıma okudum ALLAH kabul etsin inşallah. PiXiEE penyez83

Niyetlerine okudum Allah kabul etsin inşallah PiXiEE

28 ve 29 okudum
PiXiEE penyez83

28 ve 29 numaralı arkadaşlar için okudum Rabbim kabul etsin aminnnn PiXiEE penyez83

KIZLAR TÜM LİSTEM BİTTİ HEPİNİİZN NİYETİNE OKUDUM RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH

Okudum Allah kabul etsin PiXiEE

M mayaaslan
Canım sanırım senin hastane işlerin vs epey yoğun sitede günlük bildirim yapmıyorsun listenin en başında defalarca söylemiştik günlük bildirim yapılması gerekiyor diye. Niyetlerine bağışlıyorum diyorsun ama siteye girmiyorsun niyetleri nasıl okuyup bagisliyorsun siteye girmeden anlamadim. Böyle olunca içime tam olarak sinmiyor kimsenin vebalini üzerime almak istemiyorum. Günlük girip bildirim yapacak isen devam et ama yapamayacaksan seni listeden çıkarıyorum . Bana bir an önce cevap verirsen memnun olurum eğer cevap vermezsen seni listeden çıkarıyorum

KIZLAR TÜM LİSTEM BİTTİ HEPİNİİZN NİYETİNE OKUDUM RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞALLAH
Yani bu şekilde söylemekle olmuyor canım en başta söyledim defalarca günlük okunacak ve niyetlere bağışlanacak diye. Tüm listeyi okudum bitirdim Allah kabul etsin diyorsun da niyetlere bağışlamayı nasıl yaptın peki ??
Bu şekilde ilerlemiyor benim listem kusura bakma . Sen bu şekilde devam edeceksen listeden cikaricam yada şöyle yaparız sen niyetler okunmadan tüm listem bitti diye yazıp sonrasında bildirim yapmıyorsun senin gününde de senin niyetini paylaşmayacağım listedeki herkes senin gibi sadece 50 taneyi okusun Allah kabul etsin yazsın. Bu şekilde olmaz grubun belirli kuralları var kimsenin hakkının kimsede kalmaması lazım topigi kuran kişi olarak ben o kadar zor şartlarda herşeye dikkat etmeye çalışıyorum ki inan tahmin edemezsin o yüzden herkesin düzenli okuyup bildirim yapması gerekiyor bu yüzden başta defalarca söylüyorum düzenli olumayacaksaniz girmeyin listeye diye.normal bir yorum sayfası değil burası dua grubu vebal altında kalmamak lazim.
Senden bir an önce cevap bekliyorum canım lütfen .
Beni yanlış anlama ama açıkçası bu şekilde okumaların benim içime sinmiyor. Okuyup okumadigindan niyetleri bağışlayıo bagislamadigindan emin olamıyorum bu yüzden senden bir haber bekliyorum

1 - Freddy

2 - RedGirl

3 - madamseker

4 - Nevreste

5 - ezgiisel

6 - Elifnesli65

7 - kavs-i kuzah

8 - The

9 - G gulectosba

10 - Catlak-kurabiye

11 - sepulik

12 - begonvil1985

13 - K KurkmantoluS

14 - -loyalty

15 - Breave Heart

16 - Aktif Lora

17 - paeneperfectus

18 - Hali

19 - gecenin_resmi

20 - Peeves

21 - afil

22 - aypare ackerman

23 - Nillatte

24 - Life light

25 - penyez83

26 - PiXiEE

27 - gizemmli

28 - safi.naz

29 - HALLEYS

30 - S sadecedua

31 - Sincereley93190221

32 - zeyno genc

33 - Meryeemmm_

34 - Teach_Mavi

35 - -kuzeyildizi-

36 - C Cittaslow

37 - Hemsirecik

38 - kayra1209

39 - HejaR12

40 - A Asya89

41- M mayaaslan

42 - Fdn Alev

43 - asi_melek

44 - goah

45 - K karamelli001

46 - kayra1209 ikinci niyeti

47 - kunfeyekun__

Pazar pazartesi Okudum Allah kabul eder inşallah
PiXiEE penyez83

Okudum PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…