Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Ben yeni üye oldum bu kulübe kulüp ile ilgili bilgi verir misiniz
Bu sayfada niyetler için dua okuyoruz. Her listede farklı duaları seçiyoruz listeye katılmak isteyenler katılım bildirimleriji yapıyor ve niyetlerini mesaj atıyorlar hergün belirli kişilere düzenli olarak dua okuyoruz

33 ve 34 niyetlerine okudum..Allah kabul etsin..

33 ve 34 için okudum. Allah kabul etsin
PiXiEE
penyez83

‘’Sübhanallahi velhamdü lillahi ve la ilahe illallahü vallahü ekber ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim’’ (50 ADET)

Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır

35 – kuzeyildizi- niyeti-13 Nisan Perşembe
Ey sırrın sahibi Allah´ım!
Ey güzelliği akıllara hayret ve durgunluk veren herşeye kadir olan Allah´ım. Bu kuluna bir sonraki tüp bebek tedavisinde olumlu sonuç almasını, hayırlısıyla tez vakitte sağlıkla sıhhatle hayırlı bir evlat sahibi olmasını nasip eyle. Günahlarımızı affet, hastalara şifa dertlilere deva ver inşallah rabbim. Amin.

36 - C Cittaslow niyeti -13Nisan Perşembe
Bismillahirrahmanirrahim
Allhümme salli ala seyyidine Muhammedin ve ala ala ali seyyidine Muhammed
Allahım, bizleri vatanımızı milletimizi ve sana inananları koru,bizleri rahmetinden esirgeme,gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olana da gönlümüzü razı eyle..cümlemizin yüreğindeki hayırlı dualarını kabul eyle yarabbim...
Bizlerin hem bu dünyasını hem de ahiretini güzelleştir..
Allahım dertlilere deva hastalara şifa borçlulara eda evi olmayanlara ev ,işi olmayanlara iş,eşi olmayanlara eş ,evlat hasretiyle yananlara da hayırlı evlatlar nasip eyle yarabbim..
Allahım evimde huzuru mutluluğu bereketi daim eyle ,bana eşime kızıma damadıma sağlık sıhhat ver görünür görünmez bütün musibetlerden kazalardan belalardan bizi muhafaza eyle ..
Günahlarımızı bağışla..
Allahım sen affedicisin affı seversin bizi de affeyle yarabbim..,bizi de affeyle yarabbim
Bu mübarek ramazan ayında tuttuğumuz oruçlarımızı, kıldığımız namazlarımızı okuduğumuz kur an i kerimleri sen kabul eyle..
Bir dahaki ramazana da tekrar ulaşmamızı nasip eyle..
Allahim en yakin iki akrabamla benim aramdal bir anlaşmazlığım var sen biliyorsun rabbim ,onlara merhamet et ,hayırlısıyla gönlüme göre ver ,en kısa zamanda benim lehime olarak anlaşmamizi nasip eyle yarabbim..
Allah’ım kızımın doğumuna az kaldı hayırlıysa zamanında kolaylıkla doğum yapmasını nasip eyle güç kuvvet ver..bebeğimizinde de aklen fiziken ruhen sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesini ,ailesine vatanına milletine hayırlı bir evlat olmasını nasip eyle..bahtını güzel eyle..
Kızımın da en kısa zamanda eşiyle çocuklarıyla sağlıklı huzurlu mutlu maddi yönden problemsiz rahat bir şekilde yasayabileceğı büyük ferah gönlüne göre ev (evler) nasip eyle yarabbim
Ey rabbim ..duam Allah dostlarının duası olsun onlar her kimin adını anıp onun hürmetine dua ediyor,senden diliyorsa ben de el açtım onlar yüzü suyu hürmetine senden diliyorum geri çevirme rabbimm...,aminn aminn aminn

1 - Freddy

2 - RedGirl

3 - madamseker

4 - Nevreste

5 - ezgiisel

6 - Elifnesli65

7 - kavs-i kuzah

8 - The

9 - G gulectosba

10 - Catlak-kurabiye

11 - sepulik

12 - begonvil1985

13 - K KurkmantoluS

14 - -loyalty

15 - Breave Heart

16 - Aktif Lora

17 - paeneperfectus

18 - Hali

19 - gecenin_resmi

20 - Peeves

21 - afil

22 - aypare ackerman

23 - Nillatte

24 - Life light

25 - penyez83

26 - PiXiEE

27 - gizemmli

28 - safi.naz

29 - HALLEYS

30 - S sadecedua

31 - Sincereley93190221

32 - zeyno genc

33 - Meryeemmm_

34 - Teach_Mavi

35 - -kuzeyildizi-

36 - C Cittaslow

37 - Hemsirecik

38 - kayra1209

39 - HejaR12

40 - A Asya89

41 - Fdn Alev

42 - asi_melek

43 - goah

44 - K karamelli001

45 - kayra1209 ikinci niyeti

46 - kunfeyekun__

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…