Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

2 arkadaş için okudum Rabbim dualarını kabul etsin inşallah

‘’Sübhanallahi velhamdü lillahi ve la ilahe illallahü vallahü ekber ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim’’ (50 ADET)

Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır

40 - A Asya89 niyeti -15 Nisan Cumartesi

RABBİM ailem eşim çocuklarıma bana tüm sevdiklerime hayırlı sağlıklı uzun ömürler ver. Bizleri ağır imtihanlar ile sınama. Çocuklarımızı hayırlı Salih ve Saliha evlatlar olarak yetiştirmemizde bizlere kolaylık ver.eşim çocuklarım ailem ile muhabbetimizi artır ya RABBİM Kızım derslerinde başarılı olsun. Eşime devlet işinde güzel bir iş nasip et. Yaşadığımız bu sağlık sorunlarını kazasız belasız tez zamanda şifasını ver ya RABBİM. Biz aciz kullarını affet sen affedicisin affetmeyi seversin bizleri de af et ya RABBİM dua arkadaşlarımın dualarını kabul et amin amin

41- Fdn Alev niyeti -15 Nisan Cumartesi

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM..

Ey göklerin ve yerin sahibi Hayy ve kayyum olan Allahım.Allahım senin kudretine sığınarak senden istiyorum,Habibin Hz.Muhammed S.A.V. hürmetine,evliyalar enbiyalar hürmetine,kuranı Azimüşşan hürmetine,bana hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün senin yolunda sevdanda olan bir erkek evlat nasip et..Doğumumu kolaylaştır..Sağlıkla kucağıma almayı nasip et.Senden istiyorum..Gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle..Kızıma hayırlı ömür sağlık sıhhat zihin açılığı iman sevgisi ver..Hanemize huzur ver..Hastalıklarımıza şifalar nasip et.Hayırlı kazançlar nasip et bize..Bizi şeytandan ve şeytanlaşmış insanların şerrinden koru..Senin yolunda imanla ,Kuranla namazla bir ömür nasip eyle..Bize herşeyin en hayırlısını ver..Amin..Allahümme salli ala seyidina Muhammed,Allahümme salli ala seyidina muhammet,Allahumme salli ala seyidina Muhammed..

1 - Freddy

2 - RedGirl

3 - madamseker

4 - Nevreste

5 - ezgiisel

6 - Elifnesli65

7 - kavs-i kuzah

8 - The

9 - G gulectosba

10 - Catlak-kurabiye

11 - sepulik

12 - begonvil1985

13 - K KurkmantoluS

14 - -loyalty

15 - Breave Heart

16 - Aktif Lora

17 - paeneperfectus

18 - Hali

19 - gecenin_resmi

20 - Peeves

21 - afil

22 - aypare ackerman

23 - Nillatte

24 - Life light

25 - penyez83

26 - PiXiEE

27 - gizemmli

28 - safi.naz

29 - HALLEYS

30 - S sadecedua

31 - Sincereley93190221

32 - zeyno genc

33 - Meryeemmm_

34 - Teach_Mavi

35 - -kuzeyildizi-

36 - C Cittaslow

37 - Hemsirecik

38 - kayra1209

39 - HejaR12

40 - A Asya89

41 - Fdn Alev

42 - asi_melek

43 - goah

44 - K karamelli001

45 - kayra1209 ikinci niyeti

46 - kunfeyekun__

Niyetlerine okudum Allah kabul etsin inşallah PiXiEE

Hemsirecik , HejaR12 ve kendi yerime okudum. Rabbim kabul eylesin gönlümüze göre versin inşallah. Okuyan herkesten Allah razı olsun hepinizin gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…