Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

PiXiEE penyez83 . Okudum Allah kabul eder insallah

_rose_ niyetine okudum Allah kabul etsin
PiXiEE
penyez83

BUGÜN 2 KİŞİYE OKUYORUZ
12.000 Hz. Yunus duası

“Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn”

• Kişi başı 272 adet okunacak
  • Dua sahibi (niyetinin paylaşıldığı gün) sayının 12.000 e tamamlanması için 32 adet fala okuyacak yani 272+32= 304 adet okuyacak
  • Okumalar günlük olacak günlük okumayan listeden çıkarılacaktır

4 - ezgiisel
Allahım aileme sağlık sıhhat ve borçlarını ödeme kolaylığı ver. Bilip bilmeden yaptığımız bütün günahlarımızı affet, tövbelerimizi kabul eyle. İnşallah gireceğim sınavları kolaylıkla geçip atanmamı meslek sahibi olmamı nasip et. Kardeşim gibi üniversite sınavına hazırlanan öğrenci kardeşlerimize de istediği bölüme kavuştur. Evimden mutluluğu huzuru eksiltme. Eşimle hayırlı sağlıklı ömür geçirelim Allahım. Başta ablam olmak üzere isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip et. Dualarımızı kabul eyle, kalbimden geçirip dilimize dökemediğimiz dualarımızı en iyi sen bilirsin Rabbim. Kabul et

5 - B blueandblue
Allahım hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle. Rabbim sen bana iki dünyada da cennetim olucak iki cihanda da göz aydınlığım olacak hayırlı bir eş hayırlı bir evlilik nasip eyle. Duasını ettirdiğin şeylerin çok şükür oldu sevincini tez vakitte yaşat. Amin ecmain.

1 - Sohrab

2 - RedGirl

3 - _rose_

4 - ezgiisel

5 - B blueandblue

6 - A Asya89

7 - HejaR12

8 - Freddy

9 - sepulik

10 - Nevreste

11 - madamseker

12 - G gulectosba

13 - N Neselikalpler

14 - C Cittaslow

15 - Meral01

16 - K karamelli001

17 - Ssevincli

18 - zeyno genc

19 - -kuzeyildizi-

20 - Sincereley93190221

21 - safi.naz

22 - S sadecedua

23 - penyez83

24 - PiXiEE

25 - gizemmli

26 - mandalina01

27 - Nillatte

28 - geceyagmuru

29 - Elhan

30 - Fdn Alev

31 - Oksijensizsu

32 - kavs-i kuzah

33 - C A N O

34 - aypare ackerman

35 - HALLEYS

36 - Mavi_Eftelya

37 - Hali

38 - begonvil1985

39 - Teach_Mavi

40 - -loyalty

41 - Jawlensky

42 - Breave Heart

43 - nursevdi

44 - K KurkmantoluS

İki arkadaş için okudum. Allah kabul etsin
PiXiEE
penyez83

ezgiisel ve B blueandblue icin okudum,, Allah kabul etsin PiXiEE penyez83

ezgiisel ve B blueandblue niyetlerinize okudum ALLAH kabul etsin aminnn PiXiEE

ezgiisel ve B blueandblue niyetlerinize; C Cittaslow ablamız okudu ALLAH kabul etsin aminnnnn PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…