Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

BUGÜN 2 KİŞİYE OKUYORUZ

12.000 Hz. Yunus duası

“Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn”

• Kişi başı 272 adet okunacak
  • Dua sahibi (niyetinin paylaşıldığı gün) sayının 12.000 e tamamlanması için 32 adet fala okuyacak yani 272+32= 304 adet okuyacak
  • Okumalar günlük olacak günlük okumayan listeden çıkarılacaktır

10 - Nevreste -2 Mayıs Salı
Allah'ın ismiyle, kendimi, ailemi ve malımı Allah'a havale ediyor. O'nun yüce himayesine bırakıyorum. Depremlerden, afetlerden, tüm kaza ve belalardan ailemi, eşimi, çocuklarımı, sevdiklerimi ve tüm insanlığı koru yarabbim. Bu sıkıntılarımızı çabucak unutalım inşallah Eşime, çocuklarıma yeni hayatımızda güzellikler ver yarabbim. Kızlarım ve oğlum sınavlarında başarılı olsunlar iyi okullarda eğitim alsınlar. İstedikleri yerleri kazansınlar. İş sahibi olup vatana millete hayırlı bireyler olsunlar Yeniden bir arada yuva kurabilmeyi nasip et. Ev nasip et. Yeniden evimizde huzurla oturalım. Eşimin koru yarabbim onu bize bağışla Duama dahil olan tüm arkadaşlarımın dualarını kabul et inşallah

11 - madamseker – 2 Mayıs Salı
Ya Rahmân, Ya Rahîm, Ya Halim, Ya Kerim, Ya Rezzâk, Ya Hannan, Ya Deyyan, Ya Hâkim, 99 Esmaü’l Hüsna’nın hatırı için bana ve benim gibi evlat sahibi olmak isteyen dua kardeşlerime hayırlı bir evlat sahibi olmayı nasip et. Amin amin amin …

1 - Sohrab

2 - RedGirl

3 - _rose_

4 - ezgiisel

5 - B blueandblue

6 - A Asya89

7 - HejaR12

8 - Freddy

9 - sepulik

10 - Nevreste

11 - madamseker

12 - G gulectosba

13 - N Neselikalpler

14 - C Cittaslow

15 - Meral01

16 - K karamelli001

17 - Ssevincli

18 - zeyno genc

19 - -kuzeyildizi-

20 - Sincereley93190221

21 - safi.naz

22 - S sadecedua

23 - penyez83

24 - PiXiEE

25 - gizemmli

26 - mandalina01

27 - Nillatte

28 - geceyagmuru

29 - Elhan

30 - Fdn Alev

31 - Oksijensizsu

32 - kavs-i kuzah

33 - C A N O

34 - aypare ackerman

35 - HALLEYS

36 - penyez83 ikinci niyeti

37 - Hali

38 - begonvil1985

39 - Teach_Mavi

40 - -loyalty

41 - Jawlensky

42 - Breave Heart

43 - nursevdi

44 - K KurkmantoluS

Okudum Allah kabul etsin
Allah hepinizden razı olsun
PiXiEE
penyez83

Nevreste madamseker icin okudum Allah kabul etsiin PiXiEE penyez83

10. ve 11. sıradaki arkadaşlarıma okudum ALLAH kabul etsin inşallah. PiXiEE penyez83

10 - Nevreste ve 11 - madamseker canlar niyetlerinize okudum ayrı ayrı iki niyetim için

ALLAH kabul etsin aminnnnnn PiXiEE

9 - sepulik / 1 mayıs pazartesi niyeti için okudum bildirimi yapmayanlar

sepulik
madamseker
K karamelli001
Fdn Alev
aypare ackerman
Breave Heart

PiXiEE bilgine canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…