Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Kızlar ilk benım nıyetım ıcın okumustuk, çok sukur kan sonucum pozitif, hepinizden bir kere de daha Allah razı olsun, hepinizi güzel yüreklerinizden öpüyorum
Yaa cok sevindim Saglikla kucaklarsin insallah

G gulectosba niyetine okudum..Allah kabul etsin..
PiXiEE penyez83

13 ve 14 için okudum..Allah kabul etsin..

N Neselikalpler Ve C Cittaslow arkadaşlarımızin adına okundu Rabbim niyetini dualarını kabul etsin

N Neselikalpler ve C Cittaslow için okudum, Allah kabul etsin PiXiEE penyez83

N Neselikalpler C Cittaslow niyetleri için okudum
Allah kabul etsin
PiXiEE
penyez83

N Neselikalpler ve C Cittaslow niyetlerinize iki niyetim için ayrı ayrı okudum ALLAH kabul etsin aminnnnn PiXiEE

Canımm iyiyiz çok şükür her şey yolunda gidiyor aminnn inşallah vaktinde sağlıcakla gelir

Çokkk çok sevindim Sohrab gözün aydın sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallah canım

Bekleyen bütün arkadaşlarım dualarımda Rabbim inşallah herkesten hayırlısıyla müjdeli haber almamızı nasip eylesin

2 arkadaşımızın niyetine okudum,bağışladım. PiXiEE penyez83

Kızlar ilk benım nıyetım ıcın okumustuk, çok sukur kan sonucum pozitif, hepinizden bir kere de daha Allah razı olsun, hepinizi güzel yüreklerinizden öpüyorum
Sohrab bu yolda basen sana eşlik ettim yaşadıklarına kendimce yoldaş oldum . Rabbim yüzünü güldürsün çok çok mutlu oldum Bana umut oldun seni seviyorum

Okudum Allah kabul etsin PiXiEE penyez83

Sohrab bu yolda basen sana eşlik ettim yaşadıklarına kendimce yoldaş oldum . Rabbim yüzünü güldürsün çok çok mutlu oldum Bana umut oldun seni seviyorum
Umudumz hıc bıtmesınn, ben bu transferde hepşunu dusundumm, olur veya olmaz olana kadar çabalayacağıma kendı kendıme soz verdım bak kac yıldır ugrasıyorum sen bılıyosunn, bu surecte neler yasadık, zamanı gelınce alabılcegız ınsallah kucagımıza

13. ve 14. sıradaki arkadaşlarıma okudum Allah kabul etsin inşallah. PiXiEE penyez83

N Neselikalpler Niyetine ve kendi niyetine C Cittaslow okudu ALLAH kabul etsin aminnnnnn PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…