Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Bende varım canımmm PiXiEE

12.000 Hz. Yunus duası

“Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn”

• Kişi başı 272 adet okunacak
  • Dua sahibi (niyetinin paylaşıldığı gün) sayının 12.000 e tamamlanması için 32 adet fala okuyacak yani 272+32= 304 adet okuyacak
  • Okumalar günlük olacak günlük okumayan listeden çıkarılacaktır

43 – nursevdi – 23 Mayıs Salı

Adım Nurseven

Sorunsuz hamile kalmak hamileliğin rahat geçmesi ve sağlıklı sıhhatli çocuğumu kucağıma almak. İsteyen herkese Rabbim aratmadan evlat sahibi etsin. Okuyan arkadaşlarımın gönlündekini Rabbim kabul etsin

44 - K KurkmantoluS – 23 Mayıs Salı

Bismillahirrahmanirrahim.

Allah'ım Şerife kulunun gönlünden geçen isteklerini hakkında hayırlı eyle ve hayırla nasip eyle. Eşiyle mutlu huzurlu sağlıkla yaşamasını nasip et. Çocuklarını büyütürken sabır ve kolaylık ver. Oğlunun sakin bir bebek olup sağlıkla büyümesine nasip et. Ağrılarına kalıcı şifa ver inşallah. Şerife kulunun maddi manevi sıkıntılarını gider, namazını doğru ve devamlı kılanlardan olmasını nasip et. Eşinşn hayırla tayininin çıkmasını ve evlerini kolaylıkla satıp istedikleri yerden ev alıp huzurla yaşamalarını nasip et. Evlatlarına sağlık sıhhat ver inşallah

1 - Sohrab

2 - RedGirl

3 - _rose_

4 - ezgiisel

5 - B blueandblue

6 - A Asya89

7 - HejaR12

8 - Freddy

9 - sepulik

10 - Nevreste

11 - madamseker

12 - G gulectosba

13 - N Neselikalpler

14 - C Cittaslow

15 - Meral01

16 - K karamelli001

17 - Ssevincli

18 - zeyno genc

19 - -kuzeyildizi-

20 - Sincereley93190221

21 - safi.naz

22 - S sadecedua

23 - penyez83

24 - PiXiEE

25 - gizemmli

26 - mandalina01

27 - Nillatte

28 - geceyagmuru

29 - Elhan

30 - Fdn Alev

31 - Oksijensizsu

32 - kavs-i kuzah

33 - C A N O

34 - aypare ackerman

35 - HALLEYS

36 - penyez83 ikinci niyeti

37 - Hali

38 - begonvil1985

39 - Teach_Mavi

40 - -loyalty

41 - Jawlensky

42 - Breave Heart

43 - nursevdi

44 - K KurkmantoluS

Ben katılamayacağım izin için hazırlık yapacağım. Ev çocuklar falan derken çok yoğun oluyorum. Kimsenin hakkına girmek istemiyorum. İnşallah başka sefer yine katılırım

nursevdi ve K KurkmantoluS niyetlerine okudum iki niyetim için ayrı ayrı ALLAH kabul etsin aminnnnnn

PiXiEE listem bitti canım

Okudum Allah kabul etsin
PiXiEE
penyez83

Bende katılıyorum
penyez83 PiXiEE

Doğumum yaklaştığı için katılamıycam..Allah tüm dualrımızı kabul etsin..Dua eder dua bekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…