Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr.”

Zikrin başlangıcında BESMELE çekilecek

•Her niyet için 100 adet okunacak

•Günde iki niyet paylaşılacak okunacak (günlük toplam sayı 200 olacak)

•Günlük bildirim yapmayanlar listeden çıkarılacaktır .

9 - Teach_Mavi niyeti – 29 Mayıs Pazartesi

Allahım hamileliğimi sağlıkla sorunsuz geçirip oğlumuzu vakti zamanında kucağımıza almamızı nasip eylesin.. Evlat özlemi çeken herkese sağlıkla nasip olsun inşallah..

10 - -kuzeyildizi- niyeti – 29 Mayıs Pazartesi
Ey sırrın sahibi Allah´ım!
Ey güzelliği akıllara hayret ve durgunluk veren herşeye kadir olan Allah´ım. Bu kuluna bir sonraki tüp bebek tedavisinde olumlu sonuç almasını, hayırlısıyla tez vakitte sağlıkla sıhhatle hayırlı bir evlat sahibi olmasını nasip eyle. Günahlarımızı affet, hastalara şifa dertlilere deva ver inşallah rabbim. Amin.

1 - Jawlensky

2 - Freddy

3 - kavs-i kuzah

4 - G gulectosba

5 - Aktif Lora

6 - nursevdi

7 - HejaR12

8 - geceyagmuru

9 - Teach_Mavi

10 - -kuzeyildizi-

11 - Elhan

12 - RedGirl

13 - mandalina01

14 - Hali

15 - safi.naz

16 - K Khvekokusu20

17 - zeyno genc

18 - iyilik_guzellik

19 - ezgiisel

20 - Ssevincli

21 - Sincereley93190221

22 - aypare ackerman

23 - B blueandblue

24 - Nevreste

25 - PiXiEE

26 - MssPARE

27 - C A N O

28 - Sohrab

29 - -loyalty

30 - D u t

31 - K karamelli001

32 - N Neselikalpler

33 - sepulik

34 - Peeves

35 - Papatyamveben-Mavi

36 - C Cittaslow

37 - begonvil1985

38 - Breave Heart

39 - ilimtalepedenanne

40 - K KurkmantoluS

41 - kunfeyekun__

42 - HALLEYS

43 - Tiniminimavihanim

44 - penyez83

45 - madamseker

46 - S sadecedua

Teach_Mavi
-kuzeyildizi-
Okudum Allah kabul etsin
PiXiEE
penyez83

7.-8. sıradaki arkadaşlarıma okudum Allah kabul etsin inşallah PiXiEE penyez83

9.-10. sıradaki arkadaşlarıma okudum Allah kabul etsin inşallah. PiXiEE penyez83

Essalamün aleyküm allahın selamı ve bereketi üzerinize olsun.. Doğum yapalı 3gün oldu 35 haftalık doğum yaptım sezeryan ile bebeğim küvezde Allah rızası için bebeğime ayetel kürsü veya nas Felak okurmusunuz okuyan dillerinize sağlık şimdiden insan ın umudu dua rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın bebekleriniz sağlıkla hayırla gelsin bebeğimede şifa versin inşallah

Bebeğin için fatiha ayetel kürsü felak nas sürelerini okudum Rabbim en kısa sürede kalıcı şifalar versin evladınızı size bağışlasın âmin

Teach_Mavi ve -kuzeyildizi- niyetlerinize MssPARE okudu ALLAH kabul etsin aminn PiXiEE

Ve aleyküm selam Okudum canım RABBİM tez vakitte evladınıza kalıcı şifa versin aminnnn

Konu açarsanız daha fazla gören olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…