Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr.”

Zikrin başlangıcında BESMELE çekilecek

•Her niyet için 100 adet okunacak

•Günde iki niyet paylaşılacak okunacak (günlük toplam sayı 200 olacak)

•Günlük bildirim yapmayanlar listeden çıkarılacaktır .

37 - kunfeyekun__ niyeti – 12 Haziran Pazartesi
İsmim Kadriye..
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali alihi seyyidina Muhammed bismillahirrahmanirrahim
Ya rabbi ya Rabbi ya Rabbi ya erhamürrahimin ya erhamürrahimin ya erhamürrahimin ya erhamürrahimin Zahide kızı Kadriyenin eşinin hayatından insan kılığındaki şeytanları daimi bir şekilde def eyle.. Eşimin basiretini açıp gözündeki perdeleri kaldırıp ya Alim ya Habir ya Basir ismi şeriflerinin hürmetine eşinin üvey ailesinin her türlü oyunlarını yalanlarını entrikalarını ve sırf kendi çıkarları için yuvasını acımadan dağıtmaya yıkmaya çalıştıklarını anlayacağı dilde göster eşine ve bu insan kılığındaki şeytani kullarının tüm planlarına noktayı koy Ya hafız ismi şerifin ile Kadriye kulunu yuvasını eşini muhafaza eyle koru.eşiyle arasına daimi şekilde mutluluk huzur sevgi saygı ver. Bu grubda duasına amin diyip dua eden kullarınında dualarını kabul eyle aminnnn Allahümme salli ala sert Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.

38 - Breave Heart niyeti – 12 Haziran Pazartesi
Allahım kızım gireceği mülakatı hayırlısıyla hayırlısı ise kazanmasını, evlatlarımın akıl beden ve ruh sağlığının daim olmasını birde eşimle namazlarımızı bırakmadan kılabilmemizi nasip eyle. Senden ilim istiyorum lütfeyle Allah'ım.S ubhânallâhi velhamdulillâhi ve lâ ilâhe illallâhu vallâhu ekber, Ve lâ havle ve lâ guvvete illâ billâhil aliyyil azîm. Amin

1 - Jawlensky

2 - Freddy

3 - kavs-i kuzah

4 - G gulectosba

5 - Aktif Lora

6 - nursevdi

7 - HejaR12

8 - geceyagmuru

9 - Teach_Mavi

10 - -kuzeyildizi-

11 - Elhan

12 - RedGirl

13 - mandalina01

14 - Hali

15 - safi.naz

16 - K Khvekokusu20

17 - zeyno genc

18 - iyilik_guzellik

19 - ezgiisel

20 - Ssevincli

21 - Sincereley93190221

22 - aypare ackerman

23 - B blueandblue

24 - Nevreste

25 - PiXiEE

26 - MssPARE

27 - C A N O

28 - Sohrab

29 - -loyalty

30 - D u t

31 - K karamelli001

32 - N Neselikalpler

33 - sepulik

34 - Peeves

35 - Papatyamveben-Mavi

36 - C Cittaslow

37 - begonvil1985

38 - Breave Heart

39 - ilimtalepedenanne

40 - K KurkmantoluS

41 - kunfeyekun__

42 - HALLEYS

43 - Tiniminimavihanim

44 - penyez83

45 - madamseker

46 - S sadecedua

Her iki arkadaşın niyetlerine duayı okudum bağışladım RABBİM kabul etsin inşallah

PiXiEE

penyez83

⚘⚘

Okudum Allah kabul etsin
PiXiEE
penyez83

P
Okudum Allah kabul etsin penyez83

Papatyamveben-Mavi ve C Cittaslow niyetine okundu Rabbim kabul etsin inşallah

Okudum Allah kabul etsin

Okudum niyetler için Allah kabul etsin PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…