Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Son 4 kişi için okudum Allah kabul etsin
PiXiEE penyez83

Tiniminimavihanim
penyez83
madamseker
S sadecedua niyetlerinize okundu
Rabbim kabul etsin inşallah

Böylelikle tüm liste bitti vesile olan bizi burda toplayan ilgilenen herkesten Allah razı olsun Rabbim dualarımızı hayırlısıyla sağlıkla kabul etsin inşallah ❤

Tiniminimavihanim penyez83 madamseker S sadecedua için okudum Rabbim kabul etsin aminnnn PiXiEE
Rabbim bu gruptaki niyetlerimiz için birbirimize ettiğimiz dualarımızın kabul olduğu sevincini şükrünü yaşatsın bizlere en kısa sürede aminnnn

Kesinlikle katılıyorum penyez83 PiXiEE

43-44-45-46. sıradaki arkadaşlarıma okudum ALLAH kabul etsin inşallah. PiXiEE penyez83 Rabbim herkesten razı olsun emeği geçen arkadaşlarım Allah razı olsun dileklerimiz dualarımız hayırlısıyla kabul olsun.

43.44.45.46 nıyetıne okudum, Rabbım bu guzel dualarınızı kabul etsın kızlar, amiiinnnn penyez83

yenı lısteye katılacagım, nıyetımı yazıyorum

Ben bu listeye katilamicam cok üzgünüm daha öncede söylemiştim yurt dişina cikiyorum .bu liste bittiden sonra lütfen beni gene etiket yaparmisiniz

Varım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…