• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Hayırlı akşamlar ❤️

Son 2 seferki gruplara ben de katılmıştım. Bu seferkine yoğunluğumdan dolayı katılamadım taşınma işimiz vardı.

Tabi bu sırada da biraz aksadı okumalarım. Burdaki niyetim duam kabul oldu çok duygulandım sizinle paylaşmak istedim ❤️

PiXiEE PiXiEE başta sana teşekkür ederim etiketin vesile oldu. Sonra da MssPARE MssPARE penyez83 penyez83 @Tiniminimavihanim sizlere çok teşekkür ederim dua gruplarındaki etiketleriniz için ❤️
Cok şükür Rabbime 🤲🤲

Ne güzel dua sevincleri yaşıyorsun 🌹 Rabbim hep mutlu ol ve niyet edip okuduğumuz benim gurubunda ve burda olan arkadaşlarımın da dualarini yaradanim kabul etsin 🤲🤲🤲benimde kabul olsun 🤲🤲
Dua sevinçleri yaşıyalım ve burda paylaşalım inşallah 🤲🌺🌻

Cok şükür Rabbime 🤲🤲

Ne güzel dua sevincleri yaşıyorsun 🌹 Rabbim hep mutlu ol ve niyet edip okuduğumuz benim gurubunda ve burda olan arkadaşlarımın da dualarini yaradanim kabul etsin 🤲🤲🤲benimde kabul olsun 🤲🤲
Dua sevinçleri yaşıyalım ve burda paylaşalım inşallah 🤲🌺🌻
Amiiinn inşallah ❤️ bebek isteyenlere Meryem suresi okuduk sonradan haberlerini aldık çok mutlu olmuştum

Hayırlı akşamlar ❤️

Son 2 seferki gruplara ben de katılmıştım. Bu seferkine yoğunluğumdan dolayı katılamadım taşınma işimiz vardı.

Tabi bu sırada da biraz aksadı okumalarım. Burdaki niyetim duam kabul oldu çok duygulandım sizinle paylaşmak istedim ❤️

PiXiEE PiXiEE başta sana teşekkür ederim etiketin vesile oldu. Sonra da MssPARE MssPARE penyez83 penyez83 @Tiniminimavihanim sizlere çok teşekkür ederim dua gruplarındaki etiketleriniz için ❤️
Çok mutlu oldum bonusumm ne güzel haber ❤️
"duam kabul oldu sevincini " yaşatan ALLAH a hamd olsun 🤲

Yine gel yine dualarda buluşalım 🤲

"Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim Ya Kavi Ya Kadir"

Bir kişinin niyetine 70 tane okunacak

Her gün iki kişi niyeti için okuyacağız

Ertesi gün 23:00’a kadar okudum bildirimi yapılacak

Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır

1 - @HALLEYS

2 - @blueandblue

3 - @Nevreste

4 - Gülçin

5 - penyez83 penyez83

6 - PiXiEE PiXiEE

7 - @zeyno genc

8 - @marmeladova niyeti

9 - @Hali

10 - -kuzeyildizi- -kuzeyildizi-

11 - Elhan Elhan

12 - @RedGirl

13 - Freddy Freddy

14 - Jawlensky Jawlensky

15 - @nursevdi

16 - @The

17 - @iyilik_guzellik

18 - @begonvil1985

19 - @YagmurSendeanlarsn

20 - @ezgiisel

21 - MssPARE MssPARE

22 - @Butimar-

23 - @Gunduzguzell1

24 - @Asya89

25 - HejaR12 HejaR12

26 - @agustos72

27 - G gulectosba

28 - @kunfeyekun__

29 - O ozlemem

30 - @Breave Heart

31 - @fbyht

32 - @beyazmelek7777

33 - @Peeves

34 - B birsalihakul

35 - @kavs-i kuzah

36 - sepulik sepulik

37 - @afil

38 - @MoonfacedMom

39 - @MoonfacedMom arkadaşı

40 - @sadecedua

41 - @fatoxd

42 - @Cittaslow

43 - @Teach_Mavi

44 - Ecmel-vera Ecmel-vera

45 - N Neselikalpler

46 - @Aktif Lora

47 - -Hayal -Hayal

48 - @Rprnn

49 - @paeneperfectus

50 - @Ada-Anne

51 - @dreamy07

52 - @iyilik_guzellik ikinci niyeti

13 - Freddy Freddy niyeti -12 Kasım Pazar
Allah'ım aileme uzun, sağlıklı, huzurlu ömürler ver. Geleceğim için aldığım kararları kolaylıkla gerçekleştir, muzaffer eyle ve hayalini kurduğum başarıya ulaştır. Yolumdaki engelleri kaldır. Abime kolaylık ver. Filistin'e sulh getir, İsrail'in zulmünü durdur; onları amaçlarına ulaştırma. Duama Hz. Muhammed (S.A.V)'i şefaatçi kıl, şefaatini kabul eyle. Dua arkadaşlarımın dualarını kabul eyle. Amin.

14 - Jawlensky Jawlensky niyeti -12 Kasım Pazar
İsmim Merve
Ya erhanerrahimin, ya Kuddüs isminin hürmetine; Yolumu bahtımı açık kıl. istediğim şehre öğretmen olarak atanayim. Büyük kızımin dili gelişsin sosyal açıdan yaşıtları gibi olsun. Arkadaşları ile uyum içinde olsun arkadaslari onu çok sevsin. Aileme sağlık huzur mutluluk ver. Dua kardeşlerimin de dualarını kabul et. Amin.
Rabbim kabul ve makbul eylesin inşallah okudum iki kardesimede

Arkadaşlar cümleten herkesin DUA sını sağlıkla afiyetle RABBİM Kabul etsin 🙏🦋🐬 ben de kendim için Ve benim gibi arkadaşlarım için DUA istiyorum sizlerden gebelik mevcut ve tedaviyle oldu bu hafta kanamam oldu yatış istihrahat haplarla ALLAH güç versin DUA ya sığınıyorum Hamdolsun diorum sizlerden kanamam tamamen bitsin ve bebeğim sağlıkla ilerlemesi için Hayır DUA larınızı beklerim ALLAH RAZI OLSUN yada yapmam gereken birşey varsa bilmek isterim ve kimin ne derdi varsa ALLAH tan derman güç kuvvet dilerim herkesin iyi günler görmesini İyi DUA ların kabul olmasını dilerim Çok Aminnn🙏🦋🐬

Arkadaşlar cümleten herkesin DUA sını sağlıkla afiyetle RABBİM Kabul etsin 🙏🦋🐬 ben de kendim için Ve benim gibi arkadaşlarım için DUA istiyorum sizlerden gebelik mevcut ve tedaviyle oldu bu hafta kanamam oldu yatış istihrahat haplarla ALLAH güç versin DUA ya sığınıyorum Hamdolsun diorum sizlerden kanamam tamamen bitsin ve bebeğim sağlıkla ilerlemesi için Hayır DUA larınızı beklerim ALLAH RAZI OLSUN yada yapmam gereken birşey varsa bilmek isterim ve kimin ne derdi varsa ALLAH tan derman güç kuvvet dilerim herkesin iyi günler görmesini İyi DUA ların kabul olmasını dilerim Çok Aminnn🙏🦋🐬
RABBİM ettiğimiz duaları kabul etsin 🤲

:anneadayı::emir_bebek:vaktinde sağlıcakla kucağınıza almanız nasip olsun aminnnnn 🤲

Hayırlı akşamlar ❤️

Ne güzel bir haber canım . Böyle haberler aldıkça çok çok mutlu oluyoruz Allah hepimizin dualarının oldu mujdesini yaşatsin bizlere

Rabbim sağlıkla tam vaktinde evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Kanamanız tamamen bitsin ve gebeliğiniz sağlıklı ilerlesin. Sağlıklı tam vaktinde sapasağlam alın evladınızı kucağınıza. Rabbim yüzünüzü güldürsün dualarınızı kabul etsin inşallah 🙏 hamilelerin duası kabul olur derler bol bol dua edin🙏💞

Rabbim sağlıkla tam vaktinde evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Kanamanız tamamen bitsin ve gebeliğiniz sağlıklı ilerlesin. Sağlıklı tam vaktinde sapasağlam alın evladınızı kucağınıza. Rabbim yüzünüzü güldürsün dualarınızı kabul etsin inşallah 🙏 hamilelerin duası kabul olur derler bol bol dua edin🙏💞
Aminnn Çok Aminnn arkadaşımm DUA ediyorum tesbih çekiyorum ALLAH kabul ederse İNŞALLAH sağlıkla zamanında gelsin isteyen herkese sağlıkla evlatlar Nasip etsin ALLAH Razı Olsun arkadaşımm seninde Afiyetle DUA ların kabul olsun Aminnn🙏🦋🐬

Aminnn Çok Aminnn arkadaşımm DUA ediyorum tesbih çekiyorum ALLAH kabul ederse İNŞALLAH sağlıkla zamanında gelsin isteyen herkese sağlıkla evlatlar Nasip etsin ALLAH Razı Olsun arkadaşımm seninde Afiyetle DUA ların kabul olsun Aminnn🙏🦋🐬
Allah razı olsun arkadaşım. Biz de evlat yolu Gözlüyoruz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla🙏💞

Allah razı olsun arkadaşım. Biz de evlat yolu Gözlüyoruz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla🙏💞
Amiinnn arkadaşımm Çok Aminnn ALLAH isteyen cemii cümleesine sizede isteyen herkesede sağlıkla evlatlar Nasip etsin kucanıza aldığınız sağlıkla büyüttüüğünüz günler yakındır İNŞALLAH ALLAH ın izniyle ALLAH çok büyük RABBİM DUA ları Kabul edip Nasip etsin Çok Aminnn 🙏🦋🐬

Back
X