- 30 Ocak 2014
- 4.872
- 10.197
- 408

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
17 18 19 20 arkadaşlarimin niyetine okudum tamamladım Allah kabul etsinCumartesi ve Pazar niyetleri
100 kez
Allahümme Salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
129 Kez Ya Latif Cc
• Kişi başı 100 adet salavat 129 adet Ya Latif okunacak
• Günde 2 kişi niyetine okuyacagiz yani günde toplam 200 adet Salavat 258 adet Ya Latif okunacak
• Günlük okumayan listeden çıkarılacaktır
1-HALLEYS
2-Sincereley93190221
3- H Hazellll
4-zeyno genc
5- C Cittaslow
6- S selin18
7-mavibaloncuk
8-YagmurSendeanlarsn
9- G gulectosba
10-littlezelda
11- Neriman
12- Gülçin
13-penyez83
14-PiXiEE
15- Y Yaz2021
16- L lov3y
17-Ssevincli
18-HejaR12
19-iyilik_guzellik
20-Mavi_Eftelya
21- G Gunduzguzell1
22--Hayal
23-nursevdi
24-Freddy
25-YagmurSendeanlarsn arkadaşı
26-kavs-i kuzah
27-begonvil1985
28-Nevreste
29-HeySero
30-Fistiklicikileta
31-Rprnn
32-madamseker
33- B begonviil
34-gecenin_resmi
35-dolar milyoneri
36-dunyadanuzak
37- B blueandblue
38-Eckubra
39-MelodiminEsi
40-Aktif Lora
41-telasememuresi
42-MssPARE
43- S Sutlac777
44-Breave Heart
45-mutlulukbenihicbirakma
46-mutlulukbenihicbirakma kardeşi
47- M mrvtkblt
48-MMorsalkimm
49-YagmurSendeanlarsn arkadaşı
50-YagmurSendeanlarsn annesi
17-Ssevincli - 8 Şubat Cumartesi
Rabbim evladımı sağlıkla hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin
Rabbim isteyen herkese bizlerede hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Ailemizden hanemizden sağlık sıhhat huzur ve bereketi eksik etme yarabbim
Dertlerimize deva , hasta olan kullarına acil şifa , borçlu olanlara ödeme kolaylıkları nasip eyle yarabbim
Rabbim duama amin diyen dua kardeşleriminde dualarını kabul etsin inşallah Amin
18-HejaR12 niyeti -8 Şubat Cumartesi
Bismillahirrahmanirrahim
Ya Rabbım verdiğin nimetler için binlerce kez şükür ediyorum,evimde iman,din,huzur sağlık mutluluk daim olsun,evlatlarımı sağlıkla hayırla sana layık birer kul olarak,vatana millete hayırlı bir evlat olarak yetiştirmemizde bize yardımcı ol, hep iyilerle iyiliklerle karşılaştır Rabbım,günahlarımı affet ahiret hayatımızda da güzellikler ihsan eyle,benimle birlikte amin diyen tüm dua arkadaşlarımızdan hayırlı dileklerini kabul eyle
19-iyilik_guzellik niyeti -9 Şubat Pazar
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed'in ve ala ali seyyidina Muhammed.
Rabbim ailemizi ve sevdiklerimiz koru. Sagligimizi, huzurumuzu artir, rizkimizi cogalt. Evlatlarimin bahtini guzel eyle, onlara hayirli, helal ve saglikli yollardan gonlumuze gore guzel bir ev nasip eyle.
iyi ve kaliteli okulllarda iyi egitim almalarini nasip et. Iyi insanlarla karsilastir. i.c. kizimin okuldaki basarisini artir.
Annemlerin evinin hayirlisiyla tez vakitte yapilmasini nasip eyle Allahim.
Dua arkadaslarimin da dualarini kabul eyle Rabbim. Amin
20-Mavi_Eftelya niyeti -9 Şubat Pazar
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed’in ve ala ali seyyidina Muhammed. La ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin. Estağfirullah estağfirullah estağfirullah.
Allahım sen eşimi, çocuklarımı annemi babamı kardeşimi her türlü kötülüklerden, hastalıklardan, afetlerden, türlü musibetlerden, şerlerden uzak eyle .Bilerek ya da bilmeyerek ne günah işlediysek affeyle. Evlatlarımın hep güzel hep iyi günlerini göster bana . Hayırlı güzel insanlar çıkar karşılarına , derslerinde zihin açıklığı, başarılar nasip et. Helal yoldan kazanmayı helalinden yemeyi nasip et. Gelirlerimizi bereketlendir inşallah. Araba ve Ev alma niyetimiz var sen kolaylıkla almayı ,ödemeyi ve en güzelini nasip et , Beni de ailemi de bu dünyada ve ahirette en güzel nimetlerin ile nasiplendir.
Evlat hasreti çekenlere hayırlı sağlıklı evlatlar ver , eş isteyene eş ,iş isteyene iş ,ev isteyene ev ,şifa bekleyenlere sen katından şifalar ver , borçlulara edalar ver Allahım.
Bu mübarek günlerin hürmetine sen bizi biran olsun yalnız bırakma, merhametinle muamele eyle bizlere. Amin amin amin.
17,18,19 ve 20 nin niyetlerine okudum. Allah kabul etsin. AminCumartesi ve Pazar niyetleri
100 kez
129 Kez Ya Latif Cc
• Günde 2 kişi niyetine okuyacagiz yani günde toplam 200 adet Salavat 258 adet Ya Latif okunacak
1-HALLEYS
2-Sincereley93190221
3- H Hazellll
4-zeyno genc
5- C Cittaslow
6- S selin18
7-mavibaloncuk
8-YagmurSendeanlarsn
9- G gulectosba
10-littlezelda
11- Neriman
12- Gülçin
13-penyez83
14-PiXiEE
15- Y Yaz2021
16- L lov3y
17-Ssevincli
18-HejaR12
19-iyilik_guzellik
20-Mavi_Eftelya
21- G Gunduzguzell1
22--Hayal
23-nursevdi
24-Freddy
26-kavs-i kuzah
27-begonvil1985
28-Nevreste
29-HeySero
30-Fistiklicikileta
31-Rprnn
32-madamseker
33- B begonviil
34-gecenin_resmi
35-dolar milyoneri
36-dunyadanuzak
37- B blueandblue
38-Eckubra
39-MelodiminEsi
40-Aktif Lora
41-telasememuresi
42-MssPARE
43- S Sutlac777
44-Breave Heart
47- M mrvtkblt
48-MMorsalkimm
Rabbim isteyen herkese bizlerede hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Dertlerimize deva , hasta olan kullarına acil şifa , borçlu olanlara ödeme kolaylıkları nasip eyle yarabbim
Bismillahirrahmanirrahim
Ya Rabbım verdiğin nimetler için binlerce kez şükür ediyorum,evimde iman,din,huzur sağlık mutluluk daim olsun,evlatlarımı sağlıkla hayırla sana layık birer kul olarak,vatana millete hayırlı bir evlat olarak yetiştirmemizde bize yardımcı ol, hep iyilerle iyiliklerle karşılaştır Rabbım,günahlarımı affet ahiret hayatımızda da güzellikler ihsan eyle,benimle birlikte amin diyen tüm dua arkadaşlarımızdan hayırlı dileklerini kabul eyle
Rabbim ailemizi ve sevdiklerimiz koru. Sagligimizi, huzurumuzu artir, rizkimizi cogalt. Evlatlarimin bahtini guzel eyle, onlara hayirli, helal ve saglikli yollardan gonlumuze gore guzel bir ev nasip eyle.
iyi ve kaliteli okulllarda iyi egitim almalarini nasip et. Iyi insanlarla karsilastir. i.c. kizimin okuldaki basarisini artir.
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed’in ve ala ali seyyidina Muhammed. La ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin. Estağfirullah estağfirullah estağfirullah.
Allahım sen eşimi, çocuklarımı annemi babamı kardeşimi her türlü kötülüklerden, hastalıklardan, afetlerden, türlü musibetlerden, şerlerden uzak eyle .Bilerek ya da bilmeyerek ne günah işlediysek affeyle. Evlatlarımın hep güzel hep iyi günlerini göster bana . Hayırlı güzel insanlar çıkar karşılarına , derslerinde zihin açıklığı, başarılar nasip et. Helal yoldan kazanmayı helalinden yemeyi nasip et. Gelirlerimizi bereketlendir inşallah. Araba ve Ev alma niyetimiz var sen kolaylıkla almayı ,ödemeyi ve en güzelini nasip et , Beni de ailemi de bu dünyada ve ahirette en güzel nimetlerin ile nasiplendir.
Evlat hasreti çekenlere hayırlı sağlıklı evlatlar ver , eş isteyene eş ,iş isteyene iş ,ev isteyene ev ,şifa bekleyenlere sen katından şifalar ver , borçlulara edalar ver Allahım.
Bu mübarek günlerin hürmetine sen bizi biran olsun yalnız bırakma, merhametinle muamele eyle bizlere. Amin amin amin.
Cumartesi ve Pazar niyetleri
100 kez
129 Kez Ya Latif Cc
1-HALLEYS
2-Sincereley93190221
3- H Hazellll
4-zeyno genc
5- C Cittaslow
6- S selin18
7-mavibaloncuk
8-YagmurSendeanlarsn
9- G gulectosba
10-littlezelda
11- Neriman
12- Gülçin
13-penyez83
14-PiXiEE
15- Y Yaz2021
16- L lov3y
17-Ssevincli
18-HejaR12
19-iyilik_guzellik
20-Mavi_Eftelya
21- G Gunduzguzell1
22--Hayal
23-nursevdi
24-Freddy
26-kavs-i kuzah
27-begonvil1985
28-Nevreste
29-HeySero
30-Fistiklicikileta
31-Rprnn
32-madamseker
33- B begonviil
34-gecenin_resmi
35-dolar milyoneri
36-dunyadanuzak
37- B blueandblue
38-Eckubra
39-MelodiminEsi
40-Aktif Lora
41-telasememuresi
42-MssPARE
43- S Sutlac777
44-Breave Heart
47- M mrvtkblt
48-MMorsalkimm
Bismillahirrahmanirrahim
G Gunduzguzell1 ve100 kez
129 Kez Ya Latif Cc
1-HALLEYS
2-Sincereley93190221
3- H Hazellll
4-zeyno genc
5- C Cittaslow
6- S selin18
7-mavibaloncuk
8-YagmurSendeanlarsn
9- G gulectosba
10-littlezelda
11- Neriman
12- Gülçin
13-penyez83
14-PiXiEE
15- Y Yaz2021
16- L lov3y
17-Ssevincli
18-HejaR12
19-iyilik_guzellik
20-Mavi_Eftelya
21- G Gunduzguzell1
22--Hayal
23-nursevdi
24-Freddy
26-kavs-i kuzah
27-begonvil1985
28-Nevreste
29-HeySero
30-Fistiklicikileta
31-Rprnn
32-madamseker
33- B begonviil
34-gecenin_resmi
35-dolar milyoneri
36-dunyadanuzak
37- B blueandblue
38-Eckubra
39-MelodiminEsi
40-Aktif Lora
41-telasememuresi
42-MssPARE
43- S Sutlac777
44-Breave Heart
47- M mrvtkblt
48-MMorsalkimm
21- G Gunduzguzell1 niyeti -10 Subat Pazartesi
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.
Allah'ım günahlarımızı bağışla. Sen affedicisin, affetmeyi seversin, bizleri de affet Ya Rabbim. Anneme, babama, kardeşlerime hayırlı sağlıklı ömürler ver. Evimden huzuru eksik etme. Eşimle mutluluğumuzu, muhabbetimizi artır. Helal kazanç nasip et, kazancımıza bereket ver.
Hamileliğimin hayırlı bir şekilde ilerlemesini, evladımızı hayırlı, sağlıklı, eksiksiz bir şekilde kucağımıza almayı nasip et Allahım. Sen isteyen herkese hayırlısıyla evlat nasip et. Benim ve amin diyen kardeşlerimin dualarını kabul et. Amin
22--Hayal niyeti -10 Şubat Pazartesi
Allahım girdiğimiz yolda bize yardım et.
Maddi manevi güç kuvvet ver. Eşim benden desteğini hiç esirgemesin çok yorulmadan yıpranmadan hayırlı sağlıklı evlat nasip et bize bu sefer tedavim güzel geçsin inşallah.Evimden mutluluk huzur bereket sağlık eksik etme. Aklımı psikolojimi sağlığımı koru Allahım Kardeşimin sonuçları güzel gelsin Ya rabbim sen kardeşime Şafii isminle şifalar ver ona yardım et Annemi babamı beni kardeşimi ablamı eşimi yiğenimi hastalıklardan dermansız dertlerden koru kazalardan belalardan koru rabbim dua arkadaşlarımın duasını kabul eyle inşallah
İki arkadaş içinde okudum Allah kabul eylesin amin100 kez
129 Kez Ya Latif Cc
1-HALLEYS
2-Sincereley93190221
3- H Hazellll
4-zeyno genc
5- C Cittaslow
6- S selin18
7-mavibaloncuk
8-YagmurSendeanlarsn
9- G gulectosba
10-littlezelda
11- Neriman
12- Gülçin
13-penyez83
14-PiXiEE
15- Y Yaz2021
16- L lov3y
17-Ssevincli
18-HejaR12
19-iyilik_guzellik
20-Mavi_Eftelya
21- G Gunduzguzell1
22--Hayal
23-nursevdi
24-Freddy
26-kavs-i kuzah
27-begonvil1985
28-Nevreste
29-HeySero
30-Fistiklicikileta
31-Rprnn
32-madamseker
33- B begonviil
34-gecenin_resmi
35-dolar milyoneri
36-dunyadanuzak
37- B blueandblue
38-Eckubra
39-MelodiminEsi
40-Aktif Lora
41-telasememuresi
42-MssPARE
43- S Sutlac777
44-Breave Heart
47- M mrvtkblt
48-MMorsalkimm
21- G Gunduzguzell1 niyeti -10 Subat Pazartesi
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.
Allah'ım günahlarımızı bağışla. Sen affedicisin, affetmeyi seversin, bizleri de affet Ya Rabbim. Anneme, babama, kardeşlerime hayırlı sağlıklı ömürler ver. Evimden huzuru eksik etme. Eşimle mutluluğumuzu, muhabbetimizi artır. Helal kazanç nasip et, kazancımıza bereket ver.
Hamileliğimin hayırlı bir şekilde ilerlemesini, evladımızı hayırlı, sağlıklı, eksiksiz bir şekilde kucağımıza almayı nasip et Allahım. Sen isteyen herkese hayırlısıyla evlat nasip et. Benim ve amin diyen kardeşlerimin dualarını kabul et. Amin
22--Hayal niyeti -10 Şubat Pazartesi
Allahım girdiğimiz yolda bize yardım et.
Maddi manevi güç kuvvet ver. Eşim benden desteğini hiç esirgemesin çok yorulmadan yıpranmadan hayırlı sağlıklı evlat nasip et bize bu sefer tedavim güzel geçsin inşallah.Evimden mutluluk huzur bereket sağlık eksik etme. Aklımı psikolojimi sağlığımı koru Allahım Kardeşimin sonuçları güzel gelsin Ya rabbim sen kardeşime Şafii isminle şifalar ver ona yardım et Annemi babamı beni kardeşimi ablamı eşimi yiğenimi hastalıklardan dermansız dertlerden koru kazalardan belalardan koru rabbim dua arkadaşlarımın duasını kabul eyle inşallah