Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Cumartesi ve Pazar (4 kişi ) Niyetleri

100 Estağfirullah
100 Lâ ilâhe İllallâh
100 Subhânallâhi ve bi-hamdihî

• 3 dua, kişi başı 100 er kez olunacak
  • Günlük 2 kişi niyetine okunacak
  • Günlük her dua 200 er kez okunmuş olacaktır
  • Günlük okumayanlar listeden çıkarılacaktır

1 - @dolunaybekler
2 - penyez83 penyez83 ve PiXiEE PiXiEE ortak niyet
3 - @Nevreste
4 - @Cuel
5 - L lov3y
6 - MelodiminEsi MelodiminEsi
7 - Fistiklicikileta Fistiklicikileta
8 - O ozlemem
9 - C Cittaslow
10 - -Hayal -Hayal
11 - @kavs-i kuzah
12 - iyilik_guzellik iyilik_guzellik
13 - @nursevdi
14 - HALLEYS HALLEYS
15 - @ilknurrr22
16 - @littlezelda
17 - @dreamy07
18 - dunyadanuzak dunyadanuzak
19 - YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn
20 - YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn annesi
21 - G gulectosba
22 - HeySero HeySero
23- Neriman
24 - Gülçin
25 - penyez83 penyez83
26 - PiXiEE PiXiEE
27 - begonvil1985 begonvil1985
28 - gecenin_resmi gecenin_resmi
29 - @Aktif Lora
30 - @Aktif Lora annesi
31 - @Freddy
32- @Ahtapot Anne
33- Eckubra Eckubra
34- @oralardamevsimyazmi
35- dolar milyoneri dolar milyoneri
36- B begonviil
37- @papatyamm
38 - @Mavi_Eftelya
39 - @Breave Heart
40- telasememuresi telasememuresi
41 - Sofienin Kedisi Sofienin Kedisi
42 - Sofienin Kedisi Sofienin Kedisi annesi
43- @Breave Heart ikinci niyeti
44- penyez83 penyez83 ikinci niyeti
45- PiXiEE PiXiEE ikinci niyeti
46- C cemal sureya

7 - Fistiklicikileta Fistiklicikileta niyeti -10 Mayıs Cumartesi
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDÎN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
Niyetim, kizim Melek Ece nin lgs donemini kolaylikla atlatmasi ve nitelikli iyi bir liseye yerlesmesi. iyi insanlarla karsilasmasi Burada dua eden tum arkadaslsriminda dualarinin kabul olmasi ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDÎN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED

8 - O ozlemem niyeti - 10 Mayıs Cumartesi
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin. Ey Rahman ve Rahim olan Allahım verdiğin nimetler için sana hamdu senalar olsun. Ya Rabbi oğlumu hiçbir dahlim olmadan bana emanet ettin. Hiçbir dahlim olmadan sen onu hıfzet. Onu sağ salim büyütmeyi nasip et. Onu açık gizli her türlü kötülükten fitneden muhafaza et. Karşısına iyi insanlar çıkar. Onu dinine, vatanına, milletine hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi bizlere nasip et Allahım. Hanemizden, yurdumuzdan birliği eksik etme. Devletimize milletimize zeval verme Allahım. Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin.

9 - C Cittaslow niyeti -11 Mayıs Pazar
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed Rabbim ya Fettah isminin hürmetine kızıma bir an önce istediği gibi, istediği yerde ev almamızı bize nasip et ,önümüzdeki engelleri kaldır zorumuzu kolaylaştır, maddi manevi güç kuvvet ver...Eşiyle çocuğuyla sağlıkla huzurla mutlulukla oturmalarını nasip et, evinde bereketi bolluğu daim et.. Sen ol dersin her şey olur, Senden istiyorum rabbim sen dualarımızı kabul eyle .. Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed..Aminn aminn

10 - -Hayal -Hayal niyeti - 11 Mayıs Pazar
La ilahe illa ente Sübhaneke İnni küntü minezzalimin Allahım girdiğimiz yolda eşimle bana yardım et. Yolumuzu kolaylaştır zorumuzu kolay kıl. Tedavim kolay geçsin hayırlı sağlıklı akıllı fikirli uzun ömürlü evlat nasip et bize. Evime huzur mutluluk bekeret ver. Eşime sağlık sıhhat ver, işini gücünü rast getir helalinden bol kazançlar nasip eyle.
Benim aklımı sağlığımı psikolojimi koru. Güç kuvvet ver. Bu dünyadada ahirettede tüm güzellikleri yaşabilmeyi nasip eyle. Senden gelecek her türlü hayra muhtacım Allahım. Kalbimden geçen tüm dualarımın gerçekleşmesini nasip et inşallah.
Kardeşime şafii isminle şifalar ver aklını sağlığını koru. Bu yıl sınavı çok güzel geçsin. Güzel bölüm güzel bi unıversite kazanmasını nasip et. Annemi babama ablamı kardeşimi eşimi yiğenimi dermansız dertlerden tedavisi zor hastalıklardan nazardan şerden tüm kötülüklerden koru Allahım. Dua arkadaşlarımında dualarını kabul eyle inşallah ! Amin
Fistiklicikileta Fistiklicikileta O ozlemem C Cittaslow -Hayal -Hayal niyetlerinize ikimizde okuduk Rabbim kabul etsin aminn 💗 penyez83 penyez83 PiXiEE PiXiEE

Cumartesi ve Pazar (4 kişi ) Niyetleri

100 Estağfirullah
100 Lâ ilâhe İllallâh
100 Subhânallâhi ve bi-hamdihî

• 3 dua, kişi başı 100 er kez olunacak
  • Günlük 2 kişi niyetine okunacak
  • Günlük her dua 200 er kez okunmuş olacaktır
  • Günlük okumayanlar listeden çıkarılacaktır

1 - @dolunaybekler
2 - penyez83 penyez83 ve PiXiEE PiXiEE ortak niyet
3 - @Nevreste
4 - @Cuel
5 - L lov3y
6 - MelodiminEsi MelodiminEsi
7 - Fistiklicikileta Fistiklicikileta
8 - O ozlemem
9 - C Cittaslow
10 - -Hayal -Hayal
11 - @kavs-i kuzah
12 - iyilik_guzellik iyilik_guzellik
13 - @nursevdi
14 - HALLEYS HALLEYS
15 - @ilknurrr22
16 - @littlezelda
17 - @dreamy07
18 - dunyadanuzak dunyadanuzak
19 - YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn
20 - YagmurSendeanlarsn YagmurSendeanlarsn annesi
21 - G gulectosba
22 - HeySero HeySero
23- Neriman
24 - Gülçin
25 - penyez83 penyez83
26 - PiXiEE PiXiEE
27 - begonvil1985 begonvil1985
28 - gecenin_resmi gecenin_resmi
29 - @Aktif Lora
30 - @Aktif Lora annesi
31 - @Freddy
32- @Ahtapot Anne
33- Eckubra Eckubra
34- @oralardamevsimyazmi
35- dolar milyoneri dolar milyoneri
36- B begonviil
37- @papatyamm
38 - @Mavi_Eftelya
39 - @Breave Heart
40- telasememuresi telasememuresi
41 - Sofienin Kedisi Sofienin Kedisi
42 - Sofienin Kedisi Sofienin Kedisi annesi
43- @Breave Heart ikinci niyeti
44- penyez83 penyez83 ikinci niyeti
45- PiXiEE PiXiEE ikinci niyeti
46- C cemal sureya

7 - Fistiklicikileta Fistiklicikileta niyeti -10 Mayıs Cumartesi
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDÎN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
Niyetim, kizim Melek Ece nin lgs donemini kolaylikla atlatmasi ve nitelikli iyi bir liseye yerlesmesi. iyi insanlarla karsilasmasi Burada dua eden tum arkadaslsriminda dualarinin kabul olmasi ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDÎN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED

8 - O ozlemem niyeti - 10 Mayıs Cumartesi
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin. Ey Rahman ve Rahim olan Allahım verdiğin nimetler için sana hamdu senalar olsun. Ya Rabbi oğlumu hiçbir dahlim olmadan bana emanet ettin. Hiçbir dahlim olmadan sen onu hıfzet. Onu sağ salim büyütmeyi nasip et. Onu açık gizli her türlü kötülükten fitneden muhafaza et. Karşısına iyi insanlar çıkar. Onu dinine, vatanına, milletine hayırlı bir evlat olarak yetiştirmeyi bizlere nasip et Allahım. Hanemizden, yurdumuzdan birliği eksik etme. Devletimize milletimize zeval verme Allahım. Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin.

9 - C Cittaslow niyeti -11 Mayıs Pazar
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed Rabbim ya Fettah isminin hürmetine kızıma bir an önce istediği gibi, istediği yerde ev almamızı bize nasip et ,önümüzdeki engelleri kaldır zorumuzu kolaylaştır, maddi manevi güç kuvvet ver...Eşiyle çocuğuyla sağlıkla huzurla mutlulukla oturmalarını nasip et, evinde bereketi bolluğu daim et.. Sen ol dersin her şey olur, Senden istiyorum rabbim sen dualarımızı kabul eyle .. Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed..Aminn aminn

10 - -Hayal -Hayal niyeti - 11 Mayıs Pazar
La ilahe illa ente Sübhaneke İnni küntü minezzalimin Allahım girdiğimiz yolda eşimle bana yardım et. Yolumuzu kolaylaştır zorumuzu kolay kıl. Tedavim kolay geçsin hayırlı sağlıklı akıllı fikirli uzun ömürlü evlat nasip et bize. Evime huzur mutluluk bekeret ver. Eşime sağlık sıhhat ver, işini gücünü rast getir helalinden bol kazançlar nasip eyle.
Benim aklımı sağlığımı psikolojimi koru. Güç kuvvet ver. Bu dünyadada ahirettede tüm güzellikleri yaşabilmeyi nasip eyle. Senden gelecek her türlü hayra muhtacım Allahım. Kalbimden geçen tüm dualarımın gerçekleşmesini nasip et inşallah.
Kardeşime şafii isminle şifalar ver aklını sağlığını koru. Bu yıl sınavı çok güzel geçsin. Güzel bölüm güzel bi unıversite kazanmasını nasip et. Annemi babama ablamı kardeşimi eşimi yiğenimi dermansız dertlerden tedavisi zor hastalıklardan nazardan şerden tüm kötülüklerden koru Allahım. Dua arkadaşlarımında dualarını kabul eyle inşallah ! Amin
Fistiklicikileta Fistiklicikileta
O ozlemem
C Cittaslow
-Hayal -Hayal

İçin okudum Allah kabul etsin
PiXiEE PiXiEE
penyez83 penyez83

Back
X