• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

• Ya Mucib - 55
• Ya Veliyy - 46
• Ya Latif - 129
*Kişi başı 55 adet Ya Mucib, 46 adet Ya Veliyy ve 129 adet Ya Latif okunacak

*Günlük iki kişinin niyetini paylaşacağız yani bir günde toplam 110 adet Ya Mucib, 92 adet Ya Veliyy ve 258 adet Ya Latif okunacak

*Günlük okumayanlar listeden çıkarılacaktır

*Okudum bildirimi saat 22:00 'a kadar yapılması gerekmektedir.

1 - penyez83 penyez83 ve PiXiEE PiXiEE ortak niyeti
2 - @Nevreste
3 - dolunaybekler dolunaybekler
4 - HeySero HeySero
5 - -Hayal -Hayal
6 - telasememuresi telasememuresi
7 - @nursevdi
8 - @ozlemem
9 – Gülçin
10 - Neriman
11 - @Freddy
12 - @Freddy annesi
13 - HALLEYS HALLEYS
14 - esoss88 esoss88
15 - ilknurrr22 ilknurrr22
16 - @gecenin_resmi
17 - Breave Heart Breave Heart
18 - S selin18
19 - G gezginada
20 - G gezginada annesi
21 - penyez83 penyez83
22 - PiXiEE PiXiEE
23 - Mavi_Eftelya Mavi_Eftelya
24 - @lov3y
25 - @littlezelda
26 - iyilik_guzellik iyilik_guzellik
27 - miniminimom miniminimom
28 - G gulectosba
29 - Eckubra Eckubra
30 - @cemal sureya
31 - @Aktif Lora
32 - @Umut_2019
33 - @Cittaslow
34 - @papatyamm
35 - MMorsalkimm MMorsalkimm
36 - @Manolya469
37 - @mrvtkblt
38 - agustos72 agustos72
39 - Ssevincli Ssevincli
40 - penyez83 penyez83 ikinci niyeti
41 - Breave Heart Breave Heart ikinci niyeti
42 - PiXiEE PiXiEE ikinci niyeti
43 - @kamera
44 - @kamera annesi
45 - @mavibaloncuk
46 - _rose_ _rose_
47 - mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma
48 - mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma kardeşi

19 - G gezginada niyeti -15 Ekim Çarşamba
Bismillahirrahmanirrahim Ya Rabbi, benim aracılığımla okunan bu dua ile, bu kulunun vefat eden babasının ve anneannesinin ruhlarını koru, günahlarını affet ve cennetine kabul eyle. Bu kulunun ve kardeşinin hayırlı evlilikler yapmasını ve ev sahibi olmasını tez vakitte, kolaylıkla ve hayırlısıyla nasip eyle; işlerinde bolluk, bereket ve kolaylık ver. Annesine, kardeşine ve kendisine sağlık, afiyet ve esenlik ver; onları kimseye muhtaç etme, günahlarını affet, ailelerinin birliğini daim kıl, onlara helal kazanç, uzun ömür ve mutluluk ver. İbadetlerini daim kıl, onları doğru yapmayı ve Senin rızana uygun yaşamayı nasip eyle. Gazze’deki Müslüman kardeşlerimize yardım eyle ve burada dua eden tüm kardeşlerimin dualarını tez vakitte kabul eyle. Bizleri Cennetinde Peygamber Efendimiz’e (s.a.v) komşu eyle. Amin.

20 - G gezginada annesi niyeti -15 Ekim Çarşamba
Bismillahirrahmanirrahim Ya Allah, rahmetinle, duasını okuduğum bu kulunun vefat eden eşinin ve annesinin ruhlarını koru, onların günahlarını affet ve cennetine kabul eyle. Kızlarına hayırlı evlilikler ve ev sahibi olmayı tez vakitte, kolaylıkla ve hayırlısıyla nasip eyle; işlerinde bolluk, bereket ve kolaylık ver; hepsine sağlık ver, onları kimseye muhtaç etme, günahlarını affet, ailelerinin birliğini daim kıl, onlara helal kazanç, uzun ömür ve mutluluk ver. İbadetlerini daim kıl, onları doğru yapmayı ve Senin rızana uygun yaşamayı nasip eyle. Gazze’deki Müslüman kardeşlerimize yardım eyle ve burada dua eden tüm kardeşlerimin dualarını tez vakitte kabul eyle. Hepimizi Cennetinde Peygamber Efendimiz’e (s.a.v) komşu eyle. Amin.
19-20. sıradaki arkadaşlarıma iki niyetim için de okudum ALLAH kabul etsin inşallah. PiXiEE PiXiEE penyez83 penyez83

• Ya Mucib - 55
• Ya Veliyy - 46
• Ya Latif - 129

*Günlük iki kişinin niyetini paylaşacağız yani bir günde toplam 110 adet Ya Mucib, 92 adet Ya Veliyy ve 258 adet Ya Latif okunacak

2 - @Nevreste
4 - HeySero HeySero
5 - -Hayal -Hayal
7 - @nursevdi
8 - @ozlemem
9 – Gülçin
10 - Neriman
11 - @Freddy
12 - @Freddy annesi
13 - HALLEYS HALLEYS
14 - esoss88 esoss88
16 - @gecenin_resmi
18 - S selin18
19 - G gezginada
20 - G gezginada annesi
21 - penyez83 penyez83
22 - PiXiEE PiXiEE
24 - @lov3y
25 - @littlezelda
28 - G gulectosba
29 - Eckubra Eckubra
30 - @cemal sureya
31 - @Aktif Lora
32 - @Umut_2019
33 - @Cittaslow
34 - @papatyamm
36 - @Manolya469
37 - @mrvtkblt
38 - agustos72 agustos72
39 - Ssevincli Ssevincli
43 - @kamera
44 - @kamera annesi
45 - @mavibaloncuk
46 - _rose_ _rose_

17 - Breave Heart Breave Heart niyeti -14 Ekim Salı
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed'in ve ala ali seyyidina Muhammed.. Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Elhamdü lillahi rabbil alemin ves salatü ves selamü ala rasülina muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmain -Ezhibil-be’se rabben’nasi eşfi ve enteş’şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame. -Aksemtü aleyki eyyetühel ılletü biızzetillâh
Ve bi azameti azametillâh
Ve bi celâli celâlillâh
Ve bi kudreti kudretillâh
Ve bi sultâni sultânillâh
Ve bi lâ ilâhe illallâh
Ve bi mâ cerâ bihil kalemü min ındillâh
Ve bi lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhi illen sarafti.
Ya Şafi, şifa verensin. Evlatlarıma sağlık, afiyet ve güç ihsan eyle. Onların bedenini, ruhunu ve kalbini her türlü hastalıktan, sıkıntıdan koru. Es'ellülahel azîm rabbel arş'il azîm. En yesfiyeke Ya Alim, ya Hakim… Ya Rabbi, dualarımı kabul eyle, bana ve aileme rahmetinle muamele et. Bizi sağlıkla, huzurla, başarıyla ve hayırla kuşat. Amin Ya Rabbelalemin... Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

18 - S selin18 niyeti -14 Ekim Salı
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Lâ ilâhe illâ ente sûbhâneke innî küntü minez zâlimîn Allah'ım katından indireceğin her hayra muhtacım ya rabbi. Dünya da bize iyilik ver ahirette de iyilik ver bizi cehennem azabından koru. Beni ve soyumdan gelecek olanları namazı dosdoğru ve devamlı kılanlardan eyle. Evlatlarımı senin yolunda yetiştirebilmeyi nasip et. Her türlü fitne ve kötülükten koru onları ya rabbi. Rızkımızı kolay yoldan arttır. Allah'ım ruhumu ve bedenimi iyileştir. Bana ve aileme sağlık afiyet ver rabbim. Tüm maddi manevi sıkıntılarımdan feraha kavuştur ya rabbi. Son nefesime kadar sağlıklı kimseye yük olmadan yaşamayı nasip et. Kalbimde ki gizli dualarımı biliyorsun en hayırlı şekilde kabul et. Dua arkadaşlarımın da dualarını en güzel şekilde kabul et Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed Lâ ilâhe illâ ente sûbhâneke innî küntü minez zâlimîn
17 - Breave Heart Breave Heart ve 18 - S selin18
niyetlerine okumayanlar 14 Ekim Salı

miniminimom miniminimom canım bildirim yapmayan tek sen kaldın okudun mu

PiXiEE PiXiEE 💞

• Ya Mucib - 55
• Ya Veliyy - 46
• Ya Latif - 129

2 - @Nevreste
4 - HeySero HeySero
5 - -Hayal -Hayal
7 - @nursevdi
8 - @ozlemem
9 – Gülçin
10 - Neriman
11 - @Freddy
12 - @Freddy annesi
13 - HALLEYS HALLEYS
14 - esoss88 esoss88
16 - @gecenin_resmi
18 - S selin18
19 - G gezginada
20 - G gezginada annesi
21 - penyez83 penyez83
22 - PiXiEE PiXiEE
24 - @lov3y
25 - @littlezelda
28 - G gulectosba
29 - Eckubra Eckubra
30 - @cemal sureya
31 - @Aktif Lora
32 - @Umut_2019
33 - @Cittaslow
34 - @papatyamm
36 - @Manolya469
37 - @mrvtkblt
38 - agustos72 agustos72
39 - Ssevincli Ssevincli
43 - @kamera
44 - @kamera annesi
45 - @mavibaloncuk
46 - _rose_ _rose_

19 - G gezginada niyeti -15 Ekim Çarşamba
Bismillahirrahmanirrahim Ya Rabbi, benim aracılığımla okunan bu dua ile, bu kulunun vefat eden babasının ve anneannesinin ruhlarını koru, günahlarını affet ve cennetine kabul eyle. Bu kulunun ve kardeşinin hayırlı evlilikler yapmasını ve ev sahibi olmasını tez vakitte, kolaylıkla ve hayırlısıyla nasip eyle; işlerinde bolluk, bereket ve kolaylık ver. Annesine, kardeşine ve kendisine sağlık, afiyet ve esenlik ver; onları kimseye muhtaç etme, günahlarını affet, ailelerinin birliğini daim kıl, onlara helal kazanç, uzun ömür ve mutluluk ver. İbadetlerini daim kıl, onları doğru yapmayı ve Senin rızana uygun yaşamayı nasip eyle. Gazze’deki Müslüman kardeşlerimize yardım eyle ve burada dua eden tüm kardeşlerimin dualarını tez vakitte kabul eyle. Bizleri Cennetinde Peygamber Efendimiz’e (s.a.v) komşu eyle. Amin.

20 - G gezginada annesi niyeti -15 Ekim Çarşamba
Bismillahirrahmanirrahim Ya Allah, rahmetinle, duasını okuduğum bu kulunun vefat eden eşinin ve annesinin ruhlarını koru, onların günahlarını affet ve cennetine kabul eyle. Kızlarına hayırlı evlilikler ve ev sahibi olmayı tez vakitte, kolaylıkla ve hayırlısıyla nasip eyle; işlerinde bolluk, bereket ve kolaylık ver; hepsine sağlık ver, onları kimseye muhtaç etme, günahlarını affet, ailelerinin birliğini daim kıl, onlara helal kazanç, uzun ömür ve mutluluk ver. İbadetlerini daim kıl, onları doğru yapmayı ve Senin rızana uygun yaşamayı nasip eyle. Gazze’deki Müslüman kardeşlerimize yardım eyle ve burada dua eden tüm kardeşlerimin dualarını tez vakitte kabul eyle. Hepimizi Cennetinde Peygamber Efendimiz’e (s.a.v) komşu eyle. Amin.
G gezginada ve annesi niyetine okundu Rabbim niyetlerinizi dualarınızı kabul etsin inşallah 💕

Back
X