• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

33 kez "Allahû ekber kebirâ, velhamdülillahi kesirâ, ve sûbhânallahi bûkraten ve esilâ"

• Günlük iki kişinin niyetini paylaşacağız yani bir günde toplam 66 kez okunacak

• Günlük okumayanlar listeden çıkarılacaktır

• Okudum bildirimi saat 22:00 'a kadar yapılması gerekmektedir.

1 - Gülçin
2 - S selin18
3 - mavibaloncuk mavibaloncuk
4 - telasememuresi telasememuresi
5 - O ozlemem
6 - gecenin_resmi gecenin_resmi
7 - dolunaybekler dolunaybekler
8 - K kamera
9 - L lov3y
10 - G gezginada
11 - G gezginada annesi
12 - nursevdi nursevdi
13 - G gulectosba
14 - iyilik_guzellik iyilik_guzellik
15 - Umut_2019 Umut_2019
16 - agustos72 agustos72
17 - penyez83 penyez83
18 - PiXiEE PiXiEE
19 - HALLEYS HALLEYS
20 - C Cittaslow
21 - Mavi_Eftelya Mavi_Eftelya
22 - Freddy Freddy
23 - Freddy Freddy annesi
24 - MMorsalkimm MMorsalkimm
25 - _rose_ _rose_
26 - papatyamm papatyamm
27 - Eckubra Eckubra
28 - M mrvtkblt
29 - Aktif Lora Aktif Lora
30 - HeySero HeySero
31 - sudemsii sudemsii
32 - Hayalkr21 Hayalkr21
33 - Nevreste Nevreste
34 - miniminimom miniminimom
35 - -Hayal -Hayal
36 - Breave Heart Breave Heart
37 - M Manolya469
38 - littlezelda littlezelda
39 - mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma
40 - mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma kardeşi
41 - kavs-i kuzah kavs-i kuzah
42 - Cuel Cuel
43 - penyez83 penyez83 ikinci niyeti
44 - PiXiEE PiXiEE ikinci niyeti

31 - sudemsii sudemsii niyeti -25 Kasım Salı
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.Allah’ım nolur kötü şeyler başıma gelmesin beni ailemi sözlümü üzecek hiçbir olay yaşanmasın.Hayırlısıyla ve kolaylıkla sınavımda istediğim başarıyı elde edebileyim.Sözlüm Murat ile hayırlısıyla ve kolaylıkla evlilik yoluna girip hep mutlu olalım.İçimdeki sıkıntıları feraha çıkar Rabbim. Gönlümdeki gizli dualarımı sen biliyorsun Allahım hepsini bana kolaylıkla nasip et .Verdiğin her şey için şükürler olsun Allah’ım.
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.

32 - Hayalkr21 Hayalkr21 niyeti -25 Kasım Salı
Allahümme Salli alâ seyidina MuhammetEn kısa sürede güzel kolay bir şekilde atanayım, eşimle aramızdaki huzur sadakat aşk, muhabbet artırsın taşsın, rabbim bizede sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin, kötü den kötü yoldan, nazar dan korusun, yüzümüze iyi olup ama için için bizi sevmeyen insanlarında, eşimle aramızın bozulmasına, evdeki huzurun kaçmasına sebep olcak insanları bizden ve evimizden uzak etsin rabbim. Rabbim beni sevsin sevindirsin, hiç bir korktuguma uğratma Allah'ım . Bildiğimiz bilmedigimiz, gördüğümüž görmediğimiz her türlü musibetten sıkıntıdan kurtar koru Allah'ım, nefsimizi ve şeytana uydurma bizi rabbim. Kalbimde ve aklımda oluo dilime dökülmeyen ve dökülen bütün dualarımı kabbul etsin Rabbim
sudemsii sudemsii @Hayalkr22 niyeti için okudum Allah kabul eylesin inşallah PiXiEE PiXiEE penyez83 penyez83

33 kez "Allahû ekber kebirâ, velhamdülillahi kesirâ, ve sûbhânallahi bûkraten ve esilâ"

• Günlük iki kişinin niyetini paylaşacağız yani bir günde toplam 66 kez okunacak

1 - Gülçin
2 - S selin18
5 - O ozlemem
8 - K kamera
9 - L lov3y
10 - G gezginada
11 - G gezginada annesi
12 - nursevdi nursevdi
13 - G gulectosba
15 - Umut_2019 Umut_2019
16 - agustos72 agustos72
17 - penyez83 penyez83
18 - PiXiEE PiXiEE
19 - HALLEYS HALLEYS
20 - C Cittaslow
22 - Freddy Freddy
25 - _rose_ _rose_
26 - papatyamm papatyamm
27 - Eckubra Eckubra
28 - M mrvtkblt
30 - HeySero HeySero
31 - sudemsii sudemsii
32 - Hayalkr21 Hayalkr21
33 - Nevreste Nevreste
35 - -Hayal -Hayal
37 - M Manolya469
42 - Cuel Cuel

31 - sudemsii sudemsii niyeti -25 Kasım Salı
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.Allah’ım nolur kötü şeyler başıma gelmesin beni ailemi sözlümü üzecek hiçbir olay yaşanmasın.Hayırlısıyla ve kolaylıkla sınavımda istediğim başarıyı elde edebileyim.Sözlüm Murat ile hayırlısıyla ve kolaylıkla evlilik yoluna girip hep mutlu olalım.İçimdeki sıkıntıları feraha çıkar Rabbim. Gönlümdeki gizli dualarımı sen biliyorsun Allahım hepsini bana kolaylıkla nasip et .Verdiğin her şey için şükürler olsun Allah’ım.
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.

32 - Hayalkr21 Hayalkr21 niyeti -25 Kasım Salı
Allahümme Salli alâ seyidina MuhammetEn kısa sürede güzel kolay bir şekilde atanayım, eşimle aramızdaki huzur sadakat aşk, muhabbet artırsın taşsın, rabbim bizede sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin, kötü den kötü yoldan, nazar dan korusun, yüzümüze iyi olup ama için için bizi sevmeyen insanlarında, eşimle aramızın bozulmasına, evdeki huzurun kaçmasına sebep olcak insanları bizden ve evimizden uzak etsin rabbim. Rabbim beni sevsin sevindirsin, hiç bir korktuguma uğratma Allah'ım . Bildiğimiz bilmedigimiz, gördüğümüž görmediğimiz her türlü musibetten sıkıntıdan kurtar koru Allah'ım, nefsimizi ve şeytana uydurma bizi rabbim. Kalbimde ve aklımda oluo dilime dökülmeyen ve dökülen bütün dualarımı kabbul etsin Rabbim
31- sudemsii sudemsii ve 32- Hayalkr21 Hayalkr21
niyetlerine okumayanlar 25 Kasım Salı

G gulectosba
Umut_2019 Umut_2019
M mrvtkblt
sudemsii sudemsii
Nevreste Nevreste
mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma ve kardeşi
Cuel Cuel

PiXiEE PiXiEE 💞

1 - Gülçin
2 - S selin18
5 - O ozlemem
8 - K kamera
9 - L lov3y
10 - G gezginada
11 - G gezginada annesi
12 - nursevdi nursevdi
13 - G gulectosba
15 - Umut_2019 Umut_2019
16 - agustos72 agustos72
17 - penyez83 penyez83
18 - PiXiEE PiXiEE
19 - HALLEYS HALLEYS
20 - C Cittaslow
22 - Freddy Freddy
25 - _rose_ _rose_
26 - papatyamm papatyamm
27 - Eckubra Eckubra
28 - M mrvtkblt
30 - HeySero HeySero
31 - sudemsii sudemsii
32 - Hayalkr21 Hayalkr21
33 - Nevreste Nevreste
35 - -Hayal -Hayal
37 - M Manolya469
42 - Cuel Cuel

33 - Nevreste Nevreste niyeti -26 Kasım Çarşamba
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin. Ya Rabbi! Bugüne kadar kınadığım her kim varsa, her neyi ayıpladıysam, bilerek ya da bilmeyerek kalbimi kirleten her sözüm ve düşüncem için tövbe ediyorum. Beni bağışla, beni arındır, beni affet! Eğer kınadığım şeyleri yaşamamı kaderime yazdıysan, ne olur, onları sil, ya Rabbi! Senin her şeye gücün yeter. Onların yerine güzellikler, hayırlar ve bana huzur verecek nimetler yaz. Ya Rabbi, altından kalkamayacağım imtihanlardan, beni gaflete düşürecek sözlerden, nefsime yenik düşüreceğim iddialardan ve günaha sürükleyecek davranışlardan beni muhafaza et! Senin rahmetine sığınıyorum. Muhakkak ki Sen, sığınılacakların en hayırlısısın.Ya Rabbim! eşimi, çocuklarımı, sevdiklerimi tüm kazalardan, belalardan, felaketlerden, depremlerden, hastalıklardan koru. Ya Rabbim! "Ya Fettah" isminle güzel kapılarını sonuna kadar bize aç.Dünyada ve ahirette olan tüm nimetlerini ailem ve kendim için istiyorum. Güzelliklerle nasip et.Amin!Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin.

34 - miniminimom miniminimom niyeti -26 Kasım Carsamba
Allah’ım… Beni, eşimi, yavrum Mihrimah’ı ve tüm ailemi her türlü kötülükten, kazadan, beladan, kötü niyetli ve sapık düşünceli insanlardan bir ömür boyu koru. Bize sağlık, huzur, afiyet ve sükûnet nasip eyle. Eşimle aramızdaki sevgiyi, saygıyı ve bağlılığı artır. Kalplerimizi birbirimize ısındır, yuvamızı şenlendir, bizi birbirimizin emaneti kıl. Eşimin kök ailesine bağımlılığını azalt, kendi kurduğu ailesine — bana ve evladına — öncelik vermesini nasip et. Rızkımızı genişlet, paramıza bereket ver, helal ve hayırlı kazançlar nasip et. Bize hayırlı dostlar, sadık eşler, hayırlı evlatlar, temiz niyetli insanlar çıkar karşımıza. Cehennem azabından, dünya ve ahiretteki her türlü azaptan bizi muhafaza eyle. Bize iki cihan saadeti, kalp huzuru ve daim bereket ihsan eyle Ya Rab. Âmin ya Rabbi’l-âlemîn.

1 - Gülçin
2 - S selin18
5 - O ozlemem
8 - K kamera
9 - L lov3y
10 - G gezginada
11 - G gezginada annesi
12 - nursevdi nursevdi
13 - G gulectosba
15 - Umut_2019 Umut_2019
16 - agustos72 agustos72
17 - penyez83 penyez83
18 - PiXiEE PiXiEE
19 - HALLEYS HALLEYS
20 - C Cittaslow
22 - Freddy Freddy
25 - _rose_ _rose_
26 - papatyamm papatyamm
27 - Eckubra Eckubra
28 - M mrvtkblt
30 - HeySero HeySero
31 - sudemsii sudemsii
32 - Hayalkr21 Hayalkr21
33 - Nevreste Nevreste
35 - -Hayal -Hayal
37 - M Manolya469
42 - Cuel Cuel

33 - Nevreste Nevreste niyeti -26 Kasım Çarşamba
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin. Ya Rabbi! Bugüne kadar kınadığım her kim varsa, her neyi ayıpladıysam, bilerek ya da bilmeyerek kalbimi kirleten her sözüm ve düşüncem için tövbe ediyorum. Beni bağışla, beni arındır, beni affet! Eğer kınadığım şeyleri yaşamamı kaderime yazdıysan, ne olur, onları sil, ya Rabbi! Senin her şeye gücün yeter. Onların yerine güzellikler, hayırlar ve bana huzur verecek nimetler yaz. Ya Rabbi, altından kalkamayacağım imtihanlardan, beni gaflete düşürecek sözlerden, nefsime yenik düşüreceğim iddialardan ve günaha sürükleyecek davranışlardan beni muhafaza et! Senin rahmetine sığınıyorum. Muhakkak ki Sen, sığınılacakların en hayırlısısın.Ya Rabbim! eşimi, çocuklarımı, sevdiklerimi tüm kazalardan, belalardan, felaketlerden, depremlerden, hastalıklardan koru. Ya Rabbim! "Ya Fettah" isminle güzel kapılarını sonuna kadar bize aç.Dünyada ve ahirette olan tüm nimetlerini ailem ve kendim için istiyorum. Güzelliklerle nasip et.Amin!Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin.

34 - miniminimom miniminimom niyeti -26 Kasım Carsamba
Allah’ım… Beni, eşimi, yavrum Mihrimah’ı ve tüm ailemi her türlü kötülükten, kazadan, beladan, kötü niyetli ve sapık düşünceli insanlardan bir ömür boyu koru. Bize sağlık, huzur, afiyet ve sükûnet nasip eyle. Eşimle aramızdaki sevgiyi, saygıyı ve bağlılığı artır. Kalplerimizi birbirimize ısındır, yuvamızı şenlendir, bizi birbirimizin emaneti kıl. Eşimin kök ailesine bağımlılığını azalt, kendi kurduğu ailesine — bana ve evladına — öncelik vermesini nasip et. Rızkımızı genişlet, paramıza bereket ver, helal ve hayırlı kazançlar nasip et. Bize hayırlı dostlar, sadık eşler, hayırlı evlatlar, temiz niyetli insanlar çıkar karşımıza. Cehennem azabından, dünya ve ahiretteki her türlü azaptan bizi muhafaza eyle. Bize iki cihan saadeti, kalp huzuru ve daim bereket ihsan eyle Ya Rab. Âmin ya Rabbi’l-âlemîn.
Nevreste Nevreste ve miniminimom miniminimom niyetlerinize ben ve Breave Heart Breave Heart okuduk ALLAH kabul etsin aminnnnn🤲🏻 PiXiEE PiXiEE

Back
X