• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dua ve tedavi

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
33
arkadaşlar günahamı giriyorum bilmiyorum ama napacaımı şaşırmış durumdayım elimden geldiğince allahıma dua diyorum belki eksik belki yanlış kabul eder etmez kimse bilemez

çocuğum olmasını çok istiyorum çok üzülüyrm şimdi sorum şu bende pco eşimde hız problemi var tedavi oluyoruz 3 yıldr istiyoruz olmadı şimdi doktor aşılama dedi yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım

vakti gelmediyse allh istemediyse ol demezse bütün tedaviler boş böyle düşününce hiç bişey yapasım gelmiyor tedavi anlamında ne aşılama ne tüp bebek vakti gelince kendiliğindne olur diyorum ama

bir yandanda Çalışmadan dua eden, silahsız harbe giden gibidir diye bir söz var yani tedavi olursam olur yoksa olmaz anlamına geliyor benim durumumda

bu aradaki çelişkiyi çözemedim

ben hem dua ederim hem tedavimi olurum ama buseferde tedavi oluyorum dua ediyorum umutlarım yeşeriyor olumsuz sonuçlanıncada umutlarım tükeniyor

fazla umutlanmayayım diyorum bu seferde duanın kabul olacğına inanrak etmek lazım ozamn dualar kabul olur deniliyor haliyle inanrak ettiğimden umudum artıyor
umut etmesem kabul olmayacak kafayı yemek üzereyim

tedavi olsamda allh istemezse olmazki tedavi olmasam dua için önlemimi almış olmuyorum innaın şuan kafam donmuş durumda sadece ağlıyorum

bilmece gibi oldu biraz yazım hataları için kusura bakmayın çok kötüyüm güzel fikirlerinize ve teselliye ihtiyacım var

Duaların kabulü için sebepler verir Allah CC
Bazen tüp bebek bazen doğal yollardan
Sen gerekeni yap sonra Allah'a havale et derdi rahmetli annem
Bence deneyebileceğin her tedaviyi denemelisin, duaların karşılığı nerdedir bilemezsin
Olmazsa demek ki zamanı değildir
Dualar çok önemli hiç vazgeçme ve şüphe etme

arkadaşlar günahamı giriyorum bilmiyorum ama napacaımı şaşırmış durumdayım elimden geldiğince allahıma dua diyorum belki eksik belki yanlış kabul eder etmez kimse bilemez

çocuğum olmasını çok istiyorum çok üzülüyrm şimdi sorum şu bende pco eşimde hız problemi var tedavi oluyoruz 3 yıldr istiyoruz olmadı şimdi doktor aşılama dedi yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım

vakti gelmediyse allh istemediyse ol demezse bütün tedaviler boş böyle düşününce hiç bişey yapasım gelmiyor tedavi anlamında ne aşılama ne tüp bebek vakti gelince kendiliğindne olur diyorum ama

bir yandanda Çalışmadan dua eden, silahsız harbe giden gibidir diye bir söz var yani tedavi olursam olur yoksa olmaz anlamına geliyor benim durumumda

ben hem dua ederim hem tedavimi olurum ama buseferde tedavi oluyorum dua ediyorum umutlarım yeşeriyor olumsuz sonuçlanıncada umutlarım tükeniyor

fazla umutlanmayayım diyorum bu seferde duanın kabul olacğına inanrak etmek lazım ozamn dualar kabul olur deniliyor haliyle inanrak ettiğimden umudum artıyor

tedavi olsamda allh istemezse olmazki tedavi olmasam dua için önlemimi almış olmuyorum innaın şuan kafam donmuş durumda sadece ağlıyorum

bilmece gibi oldu biraz yazım hataları için kusura bakmayın çok kötüyüm güzel fikirlerinize ve teselliye ihtiyacım var

Umutsuzluk şeytandan, umut Allahtanmış(uğur koşarın kitabında okumuştum)

Umudunuzu asla kaybetmeyin ..tedavinizi olun,duanızıda edin ancak sürekli aklınızda oldu mu acaba yinemi olmadı diye bebek fikriyle yaşamayın tevekkül edin yani..10-15 sene sonra çocuk sahibi olan çiftler var..

Duanin pazarligi olmaz kardesim tedbirini al tevekkulu Allah a birak.insallah tez zamanda muradina erersin.

Biz herkesin kaderini kendi çabasına bağlı kıldık”

[İsra Suresi - 13]
ben bu ayeti duyduktan sonra sadece dua etmekle kalmamamız gerektiğini düşünüyorum..
tedavini ol duanı et ...gerisi rabbime kalmış...
ama uğraşmadan birşeyin olacağına inanmıyorum....
çaba göstermek lazım.........

Duaların kabulü için sebepler verir Allah CC
Bazen tüp bebek bazen doğal yollardan
Sen gerekeni yap sonra Allah'a havale et derdi rahmetli annem
Bence deneyebileceğin her tedaviyi denemelisin, duaların karşılığı nerdedir bilemezsin
Olmazsa demek ki zamanı değildir
Dualar çok önemli hiç vazgeçme ve şüphe etme

haklısın ama nebileyim işte çok bunaldım sanırım kafam allk bullak oldu oyüzdenn için sağol cvb

Biz herkesin kaderini kendi çabasına bağlı kıldık”

[İsra Suresi - 13]
ben bu ayeti duyduktan sonra sadece dua etmekle kalmamamız gerektiğini düşünüyorum..
tedavini ol duanı et ...gerisi rabbime kalmış...
ama uğraşmadan birşeyin olacağına inanmıyorum....
çaba göstermek lazım.........

ay canım ilk dafa duydum bu ayeti çok sağol gerçekten çok etkilendim

Duanin pazarligi olmaz kardesim tedbirini al tevekkulu Allah a birak.insallah tez zamanda muradina erersin.

biliyorum pazarlığının olmadığını dua etmektende vazgeçmem asla ama işte tedaviolmazsam zaten allh verecekse verir diyorum tedavi olursam vakti gelmediyse zaten olmaz diyorum işte çaresizlikten neyapacağımı şaşırdım sanırım tşk cvp için inşşş ererim muradıma biran önce çok takıyorum çokkk

Umutsuzluk şeytandan, umut Allahtanmış(uğur koşarın kitabında okumuştum)

Umudunuzu asla kaybetmeyin ..tedavinizi olun,duanızıda edin ancak sürekli aklınızda oldu mu acaba yinemi olmadı diye bebek fikriyle yaşamayın tevekkül edin yani..10-15 sene sonra çocuk sahibi olan çiftler var..

evet haklısın ama elimde değil takmamak aslında 3 yıllık evliyiz daha benm yaşımda 22 henüz ama eşim 36 yaşında onun için çok istiyorum eşim erken yaşta baba olsun isiyorum

evet haklısın ama elimde değil takmamak aslında 3 yıllık evliyiz daha benm yaşımda 22 henüz ama eşim 36 yaşında onun için çok istiyorum eşim erken yaşta baba olsun isiyorum

Ya daha genceciksin hazır değilsindir(kendini öyle sansanda) ondan olmamıştır hiç merak etme olursun çocuk sahibi..dediğim gibi yapabileceğin herşeyi yap ve tevekkül et..daha 22 yaşındasın kafanı çocuğa kitlemek yerine gez toz,bir uğraş bul kendine,hobi falan ..hatta üni oku

Ya daha genceciksin hazır değilsindir(kendini öyle sansanda) ondan olmamıştır hiç merak etme olursun çocuk sahibi..dediğim gibi yapabileceğin herşeyi yap ve tevekkül et..daha 22 yaşındasın kafanı çocuğa kitlemek yerine gez toz,bir uğraş bul kendine,hobi falan ..hatta üni oku

okuyorum canım üni zaten aöfden ama kafam bu konyula meşgul hep

Fiili dua baska kalbi dua baska.
Rizk Allahtan geliyor ama calismayi birakmiyoruz degil mi?
Bak ne diyor sirrin sahibi "biz her kulun kaderini, kendi cabasina bagladik" isra:13
Cabalamaniz gerekiyor fiili olarak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tedavini de duani da yap. imtihan dunyasindayiz.hayirlisini allah bilir

ay canım ilk dafa duydum bu ayeti çok sağol gerçekten çok etkilendim

ben de duyduğumda çok etkilendim kısmen senin düşündüğün gibi düşünüyordum...
nasipse olur diyordum ama ...
bu ayetten sonra bakışım değişti...
çabalamak lazım ,dua etmek lazım sonrada Allah a havale etmek lazım..............

cnm 1 kezde olsa dene. sonra bırakırsın belki 1 melekte seni anneliğe layık görür ve seni seçer. allahtan ümidini de sakın kesme.

ben de duyduğumda çok etkilendim kısmen senin düşündüğün gibi düşünüyordum...
nasipse olur diyordum ama ...
bu ayetten sonra bakışım değişti...
çabalamak lazım ,dua etmek lazım sonrada Allah a havale etmek lazım..............

çok haklısın aslında sağol desteğin için

cnm 1 kezde olsa dene. sonra bırakırsın belki 1 melekte seni anneliğe layık görür ve seni seçer. allahtan ümidini de sakın kesme.

allh razı olsun canım inşlhh çok sağol güzel dileğin için inş gelecek ay dneeyeceğim kısmetse aşılama

Dua et gerisini Allah a bırak. Ayrıca lütfen Allah yazarken düzgün yaz. Bari bunlara dikkat edin yahu.

Ben burda görüyorum illa cocugum olsun diye dua edenleri Ama bu ne kadar dogru? Dualarimiz böyle olabilse ne güzel olur her ne kadar bize zor gelsede: Allahim cocuk konusunda hakkimizda sadece HAYİRLİSİNİ eyle, Sana güveniyorum, Sen herseyin zamanini en iyi bilenlerdensin. Sadece Allaha güvenmek. Dualarimiz böyle olabilse keske.. Sirtinizi Allaha yaslayin üstünüzden bu yükü atmaya calisin ilk olarak. Tabi tedavide olabilirsiniz ama tedaviye bu düsünceyle baslayin; kitapta söyle bisey okumustum; İsin Allaha kalmissa olmus bil; size sonuc suan olumsuz gelsede arkasinda neler vardir bizim göremedimigiz. Teslim olabilmek cok güzel biseydir diye düsünüyorum. Allahim hepimize nasip etsin.

Back
X