• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dua ve tedavi

Arkadaşım aynı durumdayız bende de pco var 1 sene olmadı zaten 4 sene açıköğretim okuyorum diye ben istemedim aralarda ertelemeler derken 2 sene önce rahim filmi sorun çıkmayınca iki kere aşılama oldum çok çol kolay. Korkma hiç karından iğne yapma var ama o kadar kolay ki. Olmadı geçen yaz tüp yaptırdım olmadı şubatta dondurulmuşları denedim olmadı ama umudumu hiç kaybetmedim duamı ettim elbet bir zamanı vardır bu tedavilerle anne olan çok insan var kısmetimiz böyleymiş ama bekleselerdi belki hiç olmıcaktı sorunun var sonuçta sebebsiz değil iğneyle büyütülüp çatşatılması lazım yumurtanın eşinde de hız sorunu varmış vakit kaybetmeyin aşılama etkili bi yöntem eşine de keçiboynuzu kürü yap nette yaz çıkar tarifi. Allah bunu vesile kılacak demek ki. Kaderimiz kendi çabamıza da bağlıdır. Allah yardımcınız olsun.

ne demek tabi destek olacağım..bizi ancak bizim gibi bu dertten muzdarib olanlar anlar...
en kısa zamanda evlat sevgisini hayırlısıyla tattırsın rabbim......:21::21:[/QUOTEs

sağol canım inşlhh inşllh amin

Arkadaşım aynı durumdayız bende de pco var 1 sene olmadı zaten 4 sene açıköğretim okuyorum diye ben istemedim aralarda ertelemeler derken 2 sene önce rahim filmi sorun çıkmayınca iki kere aşılama oldum çok çol kolay. Korkma hiç karından iğne yapma var ama o kadar kolay ki. Olmadı geçen yaz tüp yaptırdım olmadı şubatta dondurulmuşları denedim olmadı ama umudumu hiç kaybetmedim duamı ettim elbet bir zamanı vardır bu tedavilerle anne olan çok insan var kısmetimiz böyleymiş ama bekleselerdi belki hiç olmıcaktı sorunun var sonuçta sebebsiz değil iğneyle büyütülüp çatşatılması lazım yumurtanın eşinde de hız sorunu varmış vakit kaybetmeyin aşılama etkili bi yöntem eşine de keçiboynuzu kürü yap nette yaz çıkar tarifi. Allah bunu vesile kılacak demek ki. Kaderimiz kendi çabamıza da bağlıdır. Allah yardımcınız olsun.

tşk edrm canım desteğin için inş sende en kısa zamnda müjdeli hebr verirsin buradan bizlere canım aşılamadan çok korkuyorum ben doktora sordum ağrılı bir işlemmi korkuyorum dedim anestezi altında yapılabilir dedi oyüzden dahada çok korktm benm rahim arkaya dönük oyüzden sıkıntılı olabilrimş

inş vesile olur bişeylerde alırız evlatlarımızı kucaklarımıza hepimiz isteyen herkes anne olur inşşş

Ben burda görüyorum illa cocugum olsun diye dua edenleri Ama bu ne kadar dogru? Dualarimiz böyle olabilse ne güzel olur her ne kadar bize zor gelsede: Allahim cocuk konusunda hakkimizda sadece HAYİRLİSİNİ eyle, Sana güveniyorum, Sen herseyin zamanini en iyi bilenlerdensin. Sadece Allaha güvenmek. Dualarimiz böyle olabilse keske.. Sirtinizi Allaha yaslayin üstünüzden bu yükü atmaya calisin ilk olarak. Tabi tedavide olabilirsiniz ama tedaviye bu düsünceyle baslayin; kitapta söyle bisey okumustum; İsin Allaha kalmissa olmus bil; size sonuc suan olumsuz gelsede arkasinda neler vardir bizim göremedimigiz. Teslim olabilmek cok güzel biseydir diye düsünüyorum. Allahim hepimize nasip etsin.

ne güzel yazmışsın çok haklısın aslında ama bazen insan kendini kaybediyor ki konu bukadar hassasken amin güzel duan için

tşk edrm canım desteğin için inş sende en kısa zamnda müjdeli hebr verirsin buradan bizlere canım aşılamadan çok korkuyorum ben doktora sordum ağrılı bir işlemmi korkuyorum dedim anestezi altında yapılabilir dedi oyüzden dahada çok korktm benm rahim arkaya dönük oyüzden sıkıntılı olabilrimş

inş vesile olur bişeylerde alırız evlatlarımızı kucaklarımıza hepimiz isteyen herkes anne olur inşşş

Ayy canım tesadüf ki benimde arkaya dönük rahmim inan çok kolay aşılama işlemi hiçbişi hissetmiyosun eşinden örneği alıp sana aşılarken çok çok ince bir kanülle yapılıyor hiç anlamıyorsun spekulum takılıyor rahim ağzına ki o da bi 10 saniye hani smear aldırdıysan onu biliyorsundur en basit anı aşılama anı inan bana 5 en fazla 10 dk o da rahiö ağzını temizliyorlar işlemden önce onla birlikte yani benim dr daha temizliyorum dedi bi ara kasığımda bişi hissettim bikaç saniye bitti işlem dedi nasıl yani dedim. Aşılamayla tüple hamile kalan sadece bu sitede o kadar çok arkadaşım var ki canım Allah akıl vermiş insanlara bı teknoloji gelişmiş maalesef önceden yokken normal olmayınca elinden bişi gelmeyen çocuksuz kalan aileler var ama şimdi herşey var. Ben de öbür yaza erteledimtüpü dinlencem ama sonbahara da boş durmıyım diye aşılama yaptırcam yine tüpten sonra tutar mı bilmem ama Allah büyük.

Ayy canım tesadüf ki benimde arkaya dönük rahmim inan çok kolay aşılama işlemi hiçbişi hissetmiyosun eşinden örneği alıp sana aşılarken çok çok ince bir kanülle yapılıyor hiç anlamıyorsun spekulum takılıyor rahim ağzına ki o da bi 10 saniye hani smear aldırdıysan onu biliyorsundur en basit anı aşılama anı inan bana 5 en fazla 10 dk o da rahiö ağzını temizliyorlar işlemden önce onla birlikte yani benim dr daha temizliyorum dedi bi ara kasığımda bişi hissettim bikaç saniye bitti işlem dedi nasıl yani dedim. Aşılamayla tüple hamile kalan sadece bu sitede o kadar çok arkadaşım var ki canım Allah akıl vermiş insanlara bı teknoloji gelişmiş maalesef önceden yokken normal olmayınca elinden bişi gelmeyen çocuksuz kalan aileler var ama şimdi herşey var. Ben de öbür yaza erteledimtüpü dinlencem ama sonbahara da boş durmıyım diye aşılama yaptırcam yine tüpten sonra tutar mı bilmem ama Allah büyük.

öylemi bak canım içimi rahatlattın şimdi zor bir işlem değilse anesteziye gerek yok ozaman
devlet hastaneleri yapıyormu peki aşılımayı bir bilgin varmı canım spekulum takarken acımıyormu peki

Rica etsem telden mi artık neyden bilmiyorum ama ALLAH yazarken a harfinide yazarmısınız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sende istedigin kadar sorun olsun, doktorlar imkansız desin Allah nasip ettikten sonra hersey olur canım..Sen yine dua etmeyi bırakma.Rabbimin OL demesi yeterli, herşeyin bi zamanı var ben buna inanıyorum, bende çok istiyorum çocuk ama olmuyor, benim için uygun zaman değil demekki , Rabbim bizim için herseyin hayırlısını nasip ediyor. .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah her şeyin çaresini vermiştir ama bazı şeyleri bu konuda vesile kılmıştır.İlaç , tedavi gibi mesela..

Elbette dua ediceksin ama dua ediyorum diye tüp bebek ya da aşılama gibi bazı tedavi yollarını bırakmak olmaz..

Önce dua edip , elinden geleni yapıp sonrasında ise tevekkül etmek gerekir.

Bir işe başladığın zaman, Allahü teâlâya tevekkül et, Ona güven! diye geçer bir ayette..

Tevekkül , hedefe ulaşmak için gerekli olan maddi ve manevi sebeplerin hepsine başvurduktan ve yapacak başka bir şey kalmadıktan sonra Allah’a dayanıp güvenmek ve ondan ötesini Allah'a bırakmak demektir..

O yüzden sen elbette tedavini ol , dua et ve gerisini tevekkül edip Allah'a bırak..

Duanin kabul olacagina inanarak dua etmek demek illa ki istenilen seyin verilecek anlamini tasimiyor.
Duanin 3 turlu kabul edilisi var.
Ya istenilen verilir.
Ya bekle der daha iyisini daha hayirli zamanda verir.
Ya da istenileni vermez ama duanin karsiliginda bi gunahin silinir yahut sevap yazilir.
Dua basli baslina bir ibadettir, ibadetin ozudur.
Ve fiili dua cabayi gerektirir.
Cabalamadan dua etmek hazir yiyiciliktir.
Siz tedavinizi olun.
Bebeginiz olur ya da olmaz.
Hayirlisi buymus dersiniz.
İmtihaniniza sabredersiniz insallah.
Hayirlisi olsun.

Back
X