Dua ve yorum bekliyorum arkadaslarim:(

enfali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
360
151
103
Arkadaslar daha oncede bahsetmistim tekrar anlatmak istemiyorum fakat gercekten icim o kadar buruk ki sizden hem yorum hem dua bekliyorum. Arkadaslar onceden de demistim cok dindar bir erkek bu islere bulasmamak icin benimle gorusmek istemedi ve umut vermek istemiyorm sana dedi mesajla dindarliktan dolayi yani hic bir kizla gorusmeyen biri. Ama bana onu etrafimdakiler unutturmuyor en yakin arkadaslarindan biri onunla olan snap atti gecen gun bana ve birbirimizin tweetlerini rtweet yapiyor. Oda bende cok begenilen insanlariz ama olmuyor. Bahsettigim ortak kisininde onunla konustgnu sanmiyorm cunku hoslandgm kisi bu durumu kimseyle konusmaz cok ketum. Arkadasina ise ben caktirmistim bu isin sonu ne olacak gercekten bilmiyorum unutmak istesemde orda burda resimlerini goruyorum kalbimin bir yanida unutma diyor gercekten sizlerin samimi duasini istiyorum. Simdiden tesekkurler

Ama ben hiçbirşey anlamadım?

Emin misin gerçekten öyle biri olduğunda? Erkekler çok değişti artık...

Reactions: KV_
Bir kisiye acildim o ise umut vermek istemiyorum dedi cunku bu konularla ilgilenmiyormus alsinda benim evlilik niyetiyle gittigimide anlamasi lazm ama kizlarla asla bir iletisimi olmayan biri sonrasinda en yakin arkadaslarndan biri bana onunla olan snap atti ve karisislikli tweetlerimizi rtweet ediyor onu aklimdan atamiyorum

Oyle biri oldugundan cok eminim sosyal medyada bile binlerce arkadasi olmasina ragmen tek bir kiz yok normalde de onu gozlemliyorum

Şimdi daha iyi anladım...Sence sağlıklı bir kişilikmi dir?bayanları yok sayması ne kadar normal?

O yakin arkadasinin bile bizi yakistirdini dusunuyorm ama sonuc yok

Ya ben anlamadim bu oglanla ciktinizda ayrildinizmi,platonikmi takiliyorsunuz.
Allah kaderinde olmayani aklindan cikarsin,kaderindeyse acini hafifletsin ins

Reactions: KV_
Emin misin gerçekten öyle biri olduğunda? Erkekler çok değişti artık...

bi ara biriyle görüştüm. çok dindar bi aileden geliyo kendisi. sosyal medyada çok aktif ve orda görsen dindar sanırsın. ama nasıl biri olduğunu ben biliyorum. o yüzden cidden belli olmaz.

Konuyu tam anlamadım ama , anladığım kadarına yorum yapayım.
Karşılıksız bir sevgi sanırım, biraz zamana bırakın, resimlerini gördüğünüz yerlere de bir süre bakmayın.
Hayırlısı olsun hakkınızda.

Cikmadik ben ona cok uzun sure sonra dini bakimdan begendigmi soyledm yani o noyette oldugumu o ise bu islere o kadar uzak ki umut vermek istemiyorm dedi cunku bu islerle ilgilenmiuorm pek dedi

Bahsettiğiniz gibi dindar, hiçbir kızla gayrı meşru ilişki yaşamayıp helalini bekleyen bir adam olsa twitter da binlerce arkadaşı olmaz herhalde..
Binlerce nedir yahu, kim ki bu, ünlü mü?

Sizle birliktelik istememiş belli ki,boşverin gitsin. Bu kadar bağlanmak doğru mu sizce, yaşanmışlık bile yok..

Bir tek arkadaşı neden sizle iletişime geçmeye çalışıyor onu anlamadım.
Konuyu da karışık anlatmışsınız, anlaması zor

Yapabilcegin birsey yokkk
Farkindamisin kendi kendini tuketiyorsun

Arkadaslarinin hepsi erkek onu demek istedim arkadasi ise bana yardim edebilecegm birsey olursa soyle o nasil evlenecek bayanlara cok kapali bende bilmiyorm dedi sonrasinda ise bana onu hatirlatti

+1
Bütün gün sosyal medyada fink atıp sonra da ben kadınlara uzağım kusura bakma demek = seninle olmak istemiyorum, boşuna umutlanma demek

Arkadaslarinin hepsi erkek onu demek istedim arkadasi ise bana yardim edebilecegm birsey olursa soyle o nasil evlenecek bayanlara cok kapali bende bilmiyorm dedi sonrasinda ise bana onu hatirlatti
Pekala.. O halde ya gerçekten bahsedilen kadar dindar ya da tercihi farklı.. Çok uçuk mu oldu bilmem ama..

Belki de ailesinin münasip gördüğü bir kızla evlenecek.
Siz dertlenmeyin nasıl evlenecek diye.
Adam sizi kibarca reddetmiş, üstelemeyin bence.

Engelleyin onu da arkadaşını da, ne bilim görmeyin. Twitter dan anlamam..

Cidden tuhaf bi tip. Tamam dini bütün olması güzel ama insanların kişilikleri, sosyal hayattaki tutumları vs de önemli. Bence iyi ki olmamış o kadar ketum biriyle hayat nasıl geçerdi bilmiyorum.

Bi de %90 ailesinin uygun gördüğü bir kızla en fazla 3 kez görüşerek evlenir o kesin haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…