Ama ben hiçbirşey anlamadım?Arkadaslar daha oncede bahsetmistim tekrar anlatmak istemiyorum fakat gercekten icim o kadar buruk ki sizden hem yorum hem dua bekliyorum. Arkadaslar onceden de demistim cok dindar bir erkek bu islere bulasmamak icin benimle gorusmek istemedi ve umut vermek istemiyorm sana dedi mesajla dindarliktan dolayi yani hic bir kizla gorusmeyen biri. Ama bana onu etrafimdakiler unutturmuyor en yakin arkadaslarindan biri onunla olan snap atti gecen gun bana ve birbirimizin tweetlerini rtweet yapiyor. Oda bende cok begenilen insanlariz ama olmuyor. Bahsettigim ortak kisininde onunla konustgnu sanmiyorm cunku hoslandgm kisi bu durumu kimseyle konusmaz cok ketum. Arkadasina ise ben caktirmistim bu isin sonu ne olacak gercekten bilmiyorum unutmak istesemde orda burda resimlerini goruyorum kalbimin bir yanida unutma diyor gercekten sizlerin samimi duasini istiyorum. Simdiden tesekkurler
Şimdi daha iyi anladım...Sence sağlıklı bir kişilikmi dir?bayanları yok sayması ne kadar normal?Bir kisiye acildim o ise umut vermek istemiyorum dedi cunku bu konularla ilgilenmiyormus alsinda benim evlilik niyetiyle gittigimide anlamasi lazm ama kizlarla asla bir iletisimi olmayan biri sonrasinda en yakin arkadaslarndan biri bana onunla olan snap atti ve karisislikli tweetlerimizi rtweet ediyor onu aklimdan atamiyorum
Emin misin gerçekten öyle biri olduğunda? Erkekler çok değişti artık...
Arkadaslarinin hepsi erkek onu demek istedim arkadasi ise bana yardim edebilecegm birsey olursa soyle o nasil evlenecek bayanlara cok kapali bende bilmiyorm dedi sonrasinda ise bana onu hatirlattiBahsettiğiniz gibi dindar, hiçbir kızla gayrı meşru ilişki yaşamayıp helalini bekleyen bir adam olsa twitter da binlerce arkadaşı olmaz herhalde..
Binlerce nedir yahu, kim ki bu, ünlü mü?
Sizle birliktelik istememiş belli ki,boşverin gitsin. Bu kadar bağlanmak doğru mu sizce, yaşanmışlık bile yok..
Bir tek arkadaşı neden sizle iletişime geçmeye çalışıyor onu anlamadım.
Konuyu da karışık anlatmışsınız, anlaması zor
Bahsettiğiniz gibi dindar, hiçbir kızla gayrı meşru ilişki yaşamayıp helalini bekleyen bir adam olsa twitter da binlerce arkadaşı olmaz herhalde..
Binlerce nedir yahu, kim ki bu, ünlü mü?
Sizle birliktelik istememiş belli ki,boşverin gitsin. Bu kadar bağlanmak doğru mu sizce, yaşanmışlık bile yok..
Bir tek arkadaşı neden sizle iletişime geçmeye çalışıyor onu anlamadım.
Konuyu da karışık anlatmışsınız, anlaması zor
Sosyal medyasinda bir tane bile kiz yok demek istedim onun hic bir kizla iletisime gecmedigini de goryorum+1
Bütün gün sosyal medyada fink atıp sonra da ben kadınlara uzağım kusura bakma demek = seninle olmak istemiyorum, boşuna umutlanma demek
Pekala.. O halde ya gerçekten bahsedilen kadar dindar ya da tercihi farklı.. Çok uçuk mu oldu bilmem ama..Arkadaslarinin hepsi erkek onu demek istedim arkadasi ise bana yardim edebilecegm birsey olursa soyle o nasil evlenecek bayanlara cok kapali bende bilmiyorm dedi sonrasinda ise bana onu hatirlatti
Arkadaslar daha oncede bahsetmistim tekrar anlatmak istemiyorum fakat gercekten icim o kadar buruk ki sizden hem yorum hem dua bekliyorum. Arkadaslar onceden de demistim cok dindar bir erkek bu islere bulasmamak icin benimle gorusmek istemedi ve umut vermek istemiyorm sana dedi mesajla dindarliktan dolayi yani hic bir kizla gorusmeyen biri. Ama bana onu etrafimdakiler unutturmuyor en yakin arkadaslarindan biri onunla olan snap atti gecen gun bana ve birbirimizin tweetlerini rtweet yapiyor. Oda bende cok begenilen insanlariz ama olmuyor. Bahsettigim ortak kisininde onunla konustgnu sanmiyorm cunku hoslandgm kisi bu durumu kimseyle konusmaz cok ketum. Arkadasina ise ben caktirmistim bu isin sonu ne olacak gercekten bilmiyorum unutmak istesemde orda burda resimlerini goruyorum kalbimin bir yanida unutma diyor gercekten sizlerin samimi duasini istiyorum. Simdiden tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?