Dua Zinciri Başlatıyoruz – Hepimizin Niyetleri İçin

zeynep5858

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2025
3
0
1
25
Merhaba kızlar,

Ben bir dua zinciri başlatmak istiyorum. Her birimizin güzel bir niyeti var ve bu niyetlerin kabulü için birbirimize destek olalım istiyorum.

Zincir şeklinde ilerleyecek; her birimiz bir kardeşimizin niyeti için 16.641 defa “Ya Latif” ismini okuyacak.

Böylece her bir niyet için kolektif bir dua gücü oluşmuş olacak. Katılmak isteyenler yorum bıraksın, sırayla eşleştirme yapacağım.

Hepimizin duaları kabul olsun, inşallah çok güzel mucizeler yaşarız.

Merhaba. Az da olsak başlatabilir miyiz? Kızımın sağlığı ile ilgili çok büyük bir sorunum var. Duaya ihtiyacım var. Yardım edebilir msiniz?

Merhaba. Az da olsak başlatabilir miyiz? Kızımın sağlığı ile ilgili çok büyük bir sorunum var. Duaya ihtiyacım var. Yardım edebilir msiniz?

H hanifff devam eden, benimde takip ettiğim dua grubuna yazdı. Şuan liste kapalı bir sonraki dua listemize davet etiketi yaparız nasipse diye kendisine cevap yazdım.

Bu dua topiğine de okuma oluyorsa diye yazmıştır muhtemelen.

Evet öyle yapmıştım. Önden bir grup açılır mı diye ama dediğiniz grubu tekip ediyorum sıralama bitince katılmayı beklicem. Teşekkürler dönüşünüz için

Evet öyle yapmıştım. Önden bir grup açılır mı diye ama dediğiniz grubu tekip ediyorum sıralama bitince katılmayı beklicem. Teşekkürler dönüşünüz için
İsterseniz dualar bölümünde şahsi konu açın evladınızın durumunu yazın. Gören dua eder el birliği ile Ya Şafi okuruz şifa niyetine inşaAllah

Bende istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…