• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dualar kabul olur demi

Her dua kabul olmuyor malesef... belki olmaması daha hayırlı olduğu için belki başka bir sebeple ama olmuyor bazen ne kadar istesen de yürekten candan dua etsen de... benim öyle bir duam kabul olmadı.

Her dua kabul olmaz iyikide kabul olmaz. Çünkü Allah o an senin için hayırlı olanı bilir görür yapar . Bir konu için öyle dua ediyordum ki o sıralar hayatımız çok zor durumdaydı deli gibi dua ediyordum ama bir türlü olmadı . O sırada anlamadım bunun böyle iyi olduğunu daha sonra ardıma dönüp baktığım zaman allahım sana bin şükür dedim iyiki olamamış olsa şuan evimde koltuğumda çay içiyor eşimde işinde çalışıyor olmayacaktı biz evli bile olamazdık

Dualarin gucune kesinlikle inaniyorum
Surekli ve israrla yapilan dualar makbuldur.

Allah insallah samimi yapilan dualari geri cevirmez
Olmazsa da baska cikis yolu verir diye dusunuyorum

Sonuc olarak samimi olarak surekli israrla isteyin yaradandan.

Hayırlı ise olur.
Numarasını unuttum ama bir ayette şöyle der: 'hayır sandığınız şeyde şer, şer sandığınız şeyde hayır olabilir, siz bilmezsiniz ama Allah bilir'
Bu yüzden sen yürekten duanı et. Olursa olur zaten. Olmazsa eblet Allah'ın bildiği vardır.
Şahsen kendim zamanında olsun diye deli istediğim ama şimdi ya olsaydı ayvayı yemiştim, Allah korumuş dediğim bin tane durum var.

Samimi bir şekilde Allah'a yalvararak secdede dua et eğer hakkında hayırsa Rabbim kabul eder insaallah

İsteğiniz ne isebonun için cabalamaniz da gerekir. Sadece dua etmek yetmez. Eşeği sağlam kazığa bağla sonra Allah'a tevekkül et. Dua çok önemli ben de inanırım. Atıyorum bir sınavınız var. Ama ders çalışmak yerine sadece dua etmek olur mu? Elden geleni yapmak da çok önemli.

Back
X