Mesajına baktım canımKizlar ama muhursuz pusula giremesemde okuycam demisti sanki. Bu seferdr sayi fazla olmasin arkadaslarin![]()
pazartesi okurum demişti isterseniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesajına baktım canımKizlar ama muhursuz pusula giremesemde okuycam demisti sanki. Bu seferdr sayi fazla olmasin arkadaslarin![]()
Fazla olanı kendimden düşeyim mi o zamansagliklihayat için 232 tane okudum. 30 tanede fazla okudum. Eksik olursa dahada okurum. Allah kabul etsin inşallah canım
N Nana
Hee sadehayt için tammamdir canim ben karıştırdım pardonFazla olanı kendimden düşeyim mi o zaman
Canim zaten namazdan sonra niyetine okuyoruz persembeden beri girmemis hicmuhursuzpusula bizler için okumasın o zaman sayi fazla olmasin
AynenCanim zaten namazdan sonra niyetine okuyoruz persembeden beri girmemis hic
Bugünde gelmezse belki hiç gelmez![]()
Şimdilik yok canım, akşamsagliklihayat için 232 tane okudum rabbim gönlünden geçeni hayırlısıyla nasip etsin inşallah N Nana şimdi eksik varsa yardım edebilirim kızlar ☺
Tamam canımŞimdilik yok canım, akşammuhursuzpusula dan ses soluk çıkmazsa onun eksiğini okuruz
sagliklihayat için ❤
Allah razı olsun Allah kabul etsin inşallah
@Greeneliton ,honeymilkkk canlar hergun düzenli okuyabilir misiniz? Aksam 9 a kadar bitirip bildirim yapiyoruz. Ona gore kararinizi verirseniz 2 kişilik yer boş sizi yazacağım 116 tane okuyoruz.
Canım, işleyişi ve bugünkü arkadaşımızın duasını ettim sana, listeye de ekledim