kuzum sen 2. sıradasınCanim 6. Maddedeki lily ismini değiştirebiliyorsan sonuna 86 ekler misin yanlislikla baskasina bildirim gitmesin
Yok canim onu demedi. En sonda demisskn ya lily diye etiketleyin orda lily yazio sadece yanlışlıkla baskasi etiketlenmis onu duzeltebilir misin demistim yarim saat gecmeden degistir diyekuzum sen 2. sıradasın
düzelttimYok canim onu demedi. En sonda demisskn ya lily diye etiketleyin orda lily yazio sadece yanlışlıkla baskasi etiketlenmis onu duzeltebilir misin demistim yarim saat gecmeden degistir diye
Ef!ndim canım
katılmak istermisinEf!ndim canım
Şu aralar gerçekten zor bebeğim insallah baska zamankatılmak istermisin
tamamŞu aralar gerçekten zor bebeğim insallah baska zaman
AYETEL KÜRSİ (liste yöneticisilily86 )
1. gün 50 tane okunacak yani kişi başına 7 duası okunan 8 okuyacak
2. gün 170 tane okunacak yani kişi başına 24 duası okunan 26 okuyacak
3.gün 220 tane okunacak yani kiş başına 31 duası okunan 34 okuyacak
4.gün 313 tane okunacak yani kişi başına 44 duası okunan 49 okunacak
5.gün 50 tane okunacak yani kişi başına 7 duası okunan 8 okuyacak
6.gün 170 tane okunacak yani kişi başına 24 duası okunan 26 okuyacak
7.gün 313 tane okunacak yani kişi başına 44 duası okunan 49 okuyacak
kurallarımız
1- ilk 7 kişinin duası bitince yeni liste hazırlanacak ancak ilk listedekiler giremeyecektir
2- okumalar 23:00 ve 06:00 arasında bitirelecek
3- sayı artışı ve kişi artışı yapılmayacak
4- mazaretli (regl olan )arkadaşlar hergün bildirecek
5-sıra değişimi yapılmayacak
6- okuyanlarlily86 okudum yazacak
listemiz
Hayırlısı ile başlıyoruz arkadaşlar Rabbim inşallah kabul buyursun mübarek Cuma gecesinde gizlediği anın hürmetine...
Ilkcanım bişey sorucam listeyi yazacak mısın nasıl olacak listedekilerin tamamı için mi yoksa herkes için ayrı ayrı mı okunacak?
2 kişi eksi k kuzum duayı baslatmaYok canim onu demedi. En sonda demisskn ya lily diye etiketleyin orda lily yazio sadece yanlışlıkla baskasi etiketlenmis onu duzeltebilir misin demistim yarim saat gecmeden degistir diye
2 kişi eksik ken baslanmaz çünkü 7 gunde 1 kişiye yapılacak duanin yapılış sekli bu yani eğer tek başına kendin okursan da 7 gunde bitirmen gerekiyorBu gece basliyomuyuz okumaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?