Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okuyorum elimden geldigince insallah hayirlisi.. imkansiz diye bisey yok ta iste imkansiza yakin durum onu gosteriyo..hicbişi ımkansız degıldr cnm. esmaları oku bolbol emın ol mucızeler yasarsın
Aynen büyük sehir tasi topragi altin Istanbul.. hayirlisi insaaallah canim..büyük şehirdeyseniz çok zor ama küçük yerlrede yaşam nispeten kolay, şimdi çok imkanlar var bir şekilde olur inşaallah ...
istanbul zor bacım yalan yok... maddi durumunuz yoksa bir şekilde başka bir yere kapak atmaya bakın bence. Şimdi kentsel dönüşümle iyice hayat pahalılaşacak zaten paralı kesimi içeri çekiyorlar çünkü başka yerlerin fiyatları artmadan ne yapıp yapıp gebze kocaeli yalova, bursa ya da memlekette bir düzen en mantıklısı olur kanımcaAynen büyük sehir tasi topragi altin Istanbul.. hayirlisi insaaallah canim..
Maddi durum bi kucuk sehir yasantisina gore hayli hayli ama istanbulda yetmiyo.. bide ev fiyatlari gun gectikce can yakiyo.. bu kentsel donusum kb gilin evinede girdi de satiyolar ama alan yok insallah satilir bizde cikariz..istanbul zor bacım yalan yok... maddi durumunuz yoksa bir şekilde başka bir yere kapak atmaya bakın bence. Şimdi kentsel dönüşümle iyice hayat pahalılaşacak zaten paralı kesimi içeri çekiyorlar çünkü başka yerlerin fiyatları artmadan ne yapıp yapıp gebze kocaeli yalova, bursa ya da memlekette bir düzen en mantıklısı olur kanımca
hakkınızda hayılısı istanbul diye takmayın kafayı, artıkı şehir dışa kayıyor her yerde köprüler hızlı geçişler yapılıyor... inşaallah istediğiniz gibi bir yer olur... :)istanbul zor bacım yalan yok... maddi durumunuz yoksa bir şekilde başka bir yere kapak atmaya bakın bence. Şimdi kentsel dönüşümle iyice hayat pahalılaşacak zaten paralı kesimi içeri çekiyorlar çünkü başka yerlerin fiyatları artmadan ne yapıp yapıp gebze kocaeli yalova, bursa ya da memlekette bir düzen en mantıklısı olur kanımca
Insallah canim :)hakkınızda hayılısı istanbul diye takmayın kafayı, artıkı şehir dışa kayıyor her yerde köprüler hızlı geçişler yapılıyor... inşaallah istediğiniz gibi bir yer olur... :)
Herseye ragmen inanmak guzel.. olmayacagini anlayip pes etmek kötü..evet çok şükür oldu dualarımla çok dua aldım ama ve inandım hiç peşini bırakmadım