• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum gidiyor

Onlar tamam yapması gerekenler zaten , bulaşık çamaşır makinesi toplama yerleştirme , çöp kovalarını boşaltıp yenisini takma, sofra toplayıp yerleştirme bunlar 28 aylık bebenin yapacağı işlere pek benzemiyor, ayrıca güvenli de değil, o yüzden tuhaf geldi.

Ayrıca eşiniz uyurken ,uyanıp kendi başına simit kahvaltılık falan yemesi de tehlikeli geldi bana sadece.
Uyurken yemek yemesi konusunda haklısınız.
Saydığım diğer İşleri basında biz varken yapar ama kendisi yapar.mudahale etmiyoruz .hayatımızı onun hızında yaşıyoruz.

konum olarak aynı mekanın içinde olmanız gerekmiyor, oğlunuz yine sizin oğlunuz. yine mutluluklarınızı, hüzünlerinizi ve anılarınızı birbirinize anlatacaksınız. yine derdiniz olduğunda birbirinize sığınacaksınız, insanlar telefon internet yokken 18-19 yaşındaki yavrularını gurbetlere yolluyorlarmış da bir mektup bile onların özlemine iyi geliyormuş. oğlunuz için bu gelişme yetişkin hayatına adapte olması, gelecekte evlilik hayatı, babalığı dahil çok kritik konularda olumlu bir gelişme. sizin için de kendinize ayırabileceğiniz daha fazla zaman görüyorum ben ki bu çok değerli bir şey.

müreffeh olun, bunlar hayatın insanlara bahşettiği hazine gibi tatlı hüzünler.

Konu sahibesi neden bu kadar taşlanmış anlayamadım🙄🙄 22 öyle çok yetişkin bir yaş degil, ünvyi yeni bitirdiğin ve yetişkinliğe yelken açacağın yaş, çocuk da orda zaten . Evden ilk kez ayrılması da normal, TRde ailesiyle yaşayan 20lik çocuk cok, ben de dahil. Öyle yazmışsınız ki sanki çocuk gerizekalı, dünyadan bihaber; gayet işi gücü varmış ev çekip çevirmeyi de yakında öğrenir. Bakyrm ki herkes maşallah 15te evden ayrılmışş, hayatla cebelleşmişşş, Zeyna olmuşşş🙄🙄🙄Ben evden 25te ayrıldım, ev işlerini de o zaman yapmaya başladım, hayırdır p.ç gibi 12 yaşında sokakta mı kalsaydım😁😁😁Geldim 35e, hatta 40a annem her gün görüntulü arar, evladı merak etmek normal. Her konu linçleniyor artık sıkıldım.

Son düzenleme:
Konu sahibi duygularını paylaşmış burada
Gene güzelce bir haşlanmış🤣
Konu sahibi böyle bir dert burada paylaşılır mı be kuzum🤔
Anlıyorum sizi ama yanlışınız sizde biliyorsunuz

Bu birazda karakter meselesi aslında.Yengec burcu ,duygusal.Önce ben fikri yok, yanlış önce kendini düşünmelisin böyle cok yorulur üzülürsün diyorum ama nafile.Kızım cok daha dışa dönük mesela önce kendini düsünür daha rasyonel duygu degil mantık insanı.Ikisinide ben yetistirdim aynı şartlarda,aynı şekilde ama bambaşkalar.Simdi ögrenebilmesi için bir fırsatı olacak bu anlamda seviniyorum tabiki.Zamanla hepsi oturacaktır teşekkür ederim 🙏
Yengeçle alakası yok. Eşimde yengeç 17 yaşında ünv kazanıp 1000 km uzağa gitmiş. Gidiş o gidiş, siz öyle yetiştirmişsiniz. Çocuk benim istediğim gibi yetiştiririm diyebilirisiniz ama artık yanlışınızın farkına varıp çekilmelisiniz. Bu adam ev geçindirecek baba olacak iş yerinde zorlanacak koskocaman acımasız bir hayat var. Herşey geçtim öleceksiniz yahu günün birinde, kim bakacak bu bebişe ? Alerji için %100 pamuk gömleği kendi alacak ütüleyecek giyecek. Büyüyecek inşallah bir peşini bırakırsanız.

Yine herkes harika, yine herkes mükemmel, yine herkes uçmuş😃

Konu sahibi duygularında çok haklı. Konu sahibi sakın Burdan etkilenme çok haklısın ve doğru yoldasın ayrıca harika bir evlat yetiştirmişsin.

🍀Şimdiki gençler harika her şeyi de iş başa düşünce hallediyorlar..

Back
X