- 27 Ağustos 2014
- 30
- 4
- 13
- Konu Sahibi firinda-portakal
Merhabalar kk üyeleri
Bir aydır çok istediğim çok dilediğim birşey var
Dualar , tesbihler esmalar hepsini yapan biriyim vird edindim sürekli her gün bir şekilde Rabb'imden diliyorum
Hayırlısını istiyorum üstelik sürekli. Ama ne olumlu ne olumsuz hiç bir şey yok
Bu da beni çok üzüyor dua ederken belli bir kademeye yükselmiş insanların dualarının daha hızlı kabul oldugunu duymuştum acaba ben bir günah işliyorum yada yanlış dua ediyorum da ondan dolayı mı hiç birşey olmuyor
Namaz filan da kılmaya çalışıyorum zaman buldukça
Isyan etmiyorum neden olmuyor diye belki de hayırlısı böyle ama çok da üzülüyorum acaba ben bi günah işliyorum da ondan mı diye
Bu akşam da 101 rekat hacet namazı deneyeceğim umarım bir hareket olur ne yapmam gerektiğini bilemez şaşkın ördeğe döndüm
Istediğim şey de çok istediğim birşey ama hayırlısı olsun artık
Bir aydır çok istediğim çok dilediğim birşey var
Dualar , tesbihler esmalar hepsini yapan biriyim vird edindim sürekli her gün bir şekilde Rabb'imden diliyorum
Hayırlısını istiyorum üstelik sürekli. Ama ne olumlu ne olumsuz hiç bir şey yok
Bu da beni çok üzüyor dua ederken belli bir kademeye yükselmiş insanların dualarının daha hızlı kabul oldugunu duymuştum acaba ben bir günah işliyorum yada yanlış dua ediyorum da ondan dolayı mı hiç birşey olmuyor
Namaz filan da kılmaya çalışıyorum zaman buldukça
Isyan etmiyorum neden olmuyor diye belki de hayırlısı böyle ama çok da üzülüyorum acaba ben bi günah işliyorum da ondan mı diye
Bu akşam da 101 rekat hacet namazı deneyeceğim umarım bir hareket olur ne yapmam gerektiğini bilemez şaşkın ördeğe döndüm
Istediğim şey de çok istediğim birşey ama hayırlısı olsun artık