DUALARINIZ VE NETİCESİ (Şükürler olsun)

mfyelik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
34
1
86
İstanbul
Arkadaşlar forumu dün takip edenler görmüştür. 1 er cümlelik dua istemiştim sizlerden. Kaliteli 2 Yumurtamız vardı ve ikinci denememiz olduğu için döllenme konusunda çok endişeliydik. Rabbimize şükürler olsun ki bugün müjdeli haberi verdiler 1 yumurtamız döllenmiş ve yarın transfer için çağırdılar. İkinci yumurta da gerekli olgunluktaymış. Hepinize dualarınız için teşekkür ediyoruz ve önümüzdeki kritik süreç için de dualarınızı bekliyoruz. Allah herkesin yardımcısı olsun. Evlatlarını ve onların güzel günlerini göstersin

Arkadaşlar forumu dün takip edenler görmüştür. 1 er cümlelik dua istemiştim sizlerden. Kaliteli 2 Yumurtamız vardı ve ikinci denememiz olduğu için döllenme konusunda çok endişeliydik. Rabbimize şükürler olsun ki bugün müjdeli haberi verdiler 1 yumurtamız döllenmiş ve yarın transfer için çağırdılar. İkinci yumurta da gerekli olgunluktaymış. Hepinize dualarınız için teşekkür ediyoruz ve önümüzdeki kritik süreç için de dualarınızı bekliyoruz. Allah herkesin yardımcısı olsun. Evlatlarını ve onların güzel günlerini göstersin

canım çok sevindim senin adına . İnşl sonundada güzel haberlerini yazmak nasip olur buralara . Allahım gönlüne göre versin mucizeni en kısa sürede versin sana inşl

Arkadasim dun basligini gormus ama bir sey yazamamistim yine de tum kalbimle dua ettim hem senin hem de tum dua bekleyenler icin, Allah yavruna kavustursun insaallah. Tez zamanda bu sikintili zamanlari hep beraber atlatalim, bebelerimize sarilip hamd olsun diyelim insaallah. Sana cok gecmis olsun diyorum transferini de sorunsuz atlatmani ve hamilelik haberini de burdan duyurmani diliyorum. Sen de bizler icin dua et nolur...

Back
X