dualarınıza çok ihtiyacım var

çok değiliş ya bulursun inşallah üzülme canım sonra sağlığından olursun. Herşey yerine geliyor ama sağlık bidaha gelmiyo yerine.benim babada iflas etti çok üzüldü kendini çok yıprattı sonra kalbinde sorun çıktı ne yaptıysak teselli edemedik. Borcu kaldırabilecek bi insan değildi. Sonunda borcunu ödedi ama sağlığını kaybetmişti ve 1,5 yıl önce kaybettik babamı:((( sakın üzülme.

o kadar samimi ve içtensininki canım insanın sizin gibi derdi hafifletecek dostları olamsı bile çok güzel

o kadar samimi ve içtensininki canım insanın sizin gibi derdi hafifletecek dostları olamsı bile çok güzel

çok sağol canım. gerçekten çok üzüldüm seni anlayabiliyorum çünkü benimde başımdan geçtiği için. bebeğin var heralde allah onun yüzüne bakarda inşallah bi an önce kurtulursunuz. valla her dert borç olsun. allah başka şeylerle imtahan etmesin.

rabbimmmm sikintidan tez vakit kurtarsin insallah.
annem bana kücükken ögretitgi dua 30 yasima geldi hala devam ederim hep namazlarimin ardindan.
annem cocugu olmayanlara coocuk borcu olana eda etmelrini nasip et derdi.
insallahhh rabbim senide sikintilardan kurtarsin sen rabime dua et asla isyan etme.faraha cikarcaksin rabbim yar ve yardimcin olsun insallahhhh

ALLAH yardımcınız olsun RABBİM inşALLAH tüm borçlulara eda nasip eder tüm dertlilere deva tüm hastalara şifa nasip eder inşALLAH

çok sağol canım. Gerçekten çok üzüldüm seni anlayabiliyorum çünkü benimde başımdan geçtiği için. Bebeğin var heralde allah onun yüzüne bakarda inşallah bi an önce kurtulursunuz. Valla her dert borç olsun. Allah başka şeylerle imtahan etmesin.

allah her şeyi gönlüne göre versin canım

Back
X