• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dualariniza ihtiyacim var nolur bos gecmeyin

Allah ömür versin kuzuna. Sağlıkla kucağına al inşallah. Seni seviyorum ve iyi bir anne olacağına inanıyorum.

daha 4 ay once kalbi durdugu icin kurtaj olmustum ve burda sizinle o donemdeki acimi paylasmistim...

Doktorlar hamile kalamazsin yumurtlamiyorsun dediler, ama mucize sekilde esimle ocak ayinda tek defa yakinlastigimiz halde korunmadigim ilk ayda hamile kaldim.

Kan pihtilasmasi cikmisti bende, doktorum hemen aspirine baslatti, keseyi gorduk hersey sahane...

Bir kac gun once pembe lekelenmelerim oldu, doktorumu aradim bir ilac verdi sabah aksam ic dedi, sonra lekeler devam etti ve iki gun sonra yani dun aksam bir kan bosaldi benden. Acile nasil attik kendimizi bilmiyorum, kese yerinde duruyor ama ici kan dolmus dedi doktor. Daha cok kucuk zaten bebegim 5 haftaya yeni girdik daha kalp atimi bile baslamamistir onun.

Kesenin icinde o kdar yogun kan var ki bebek var mi yokmu gorunmuyor o da bir kan pihtisi cunku dedi, igne yapti istirahat verdi yatiyorum simdi. Dua etmekten baska carem yok...

Hep cocugun olmaz derlerdi ya olmazsa diye korkardim da hamile kalip kaybedecegim boyle sorunlar yasayacagim hic aklima gelmezdi. O kadar zor bir durum ki rabbim dusmanima yasatmasin...

Hepinizden iyi dileklerinizi istiyorum. Dualarinizi esirgemeyin benden nolur. Daha cok kucuk yavrum, daha cok yeni evlat acisi yasadim rabbim bunun da acisini yasatmasin bana...

Allah yardımcınız olsun. Allah hayırlısını versin sizlere. Sağlıklı güzel çocuklar versin tüm isteyenlere.

Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayır oturduğun yerden bunu oku durmadan Rabbim Eyyub peygamberin şifasını sana ve bebeğine nasip etsin inşallah hayırlı mübarek bu cuma gününde hayırlı sağlıklı bir bebeğin olsun sağlıkla sihhatle büyüsün bu günleri hiç aklınıza bile getirmesin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz akşam bebeğini görürsün insallah

Kizlar, hepinizden allah razi olsun, dualarimiz karsiligini buldu cok sukur bugun minigimin kalp atislarini gordum. Henuz cok cok kucuk dedi ama hersey yolunda gorunuyormus kanama alanlari bitmis tekrar kanama gormedigimiz surece dusuk riskimiz yok dedi. Cok sukur rabbim bagisliyor melegimi bana. Allahim sen isteyen herkese nasip et insallah.

Kizlar, hepinizden allah razi olsun, dualarimiz karsiligini buldu cok sukur bugun minigimin kalp atislarini gordum. Henuz cok cok kucuk dedi ama hersey yolunda gorunuyormus kanama alanlari bitmis tekrar kanama gormedigimiz surece dusuk riskimiz yok dedi. Cok sukur rabbim bagisliyor melegimi bana. Allahim sen isteyen herkese nasip et insallah.
Allah sifa versin insallah canim saglikla kucagina alirsin insallah

Back
X