• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dualariniza ihtiyacim var nolur bos gecmeyin

Her şartta yaşadığın şeydeki hayırı görmeyi nasip etsin Rabbim. En hayırlı ve en güzel zamanda sağlıklı sihhatli hayırlı nur topu gibi bir evladınız olur inşallah senin ve tüm isteyenlerin.

Allahım yardımcın olsun canım, dua ediyorum sana , hayırlı haberini okumayı o kadar çok istiyorum ki, dinlen dua et ve en.kisa.zamanda hayırlı haberler ver bize olur mu ?

Allah büyüktür ,seni senin yaşadığını yaşayan anlar ancak

Seni anlıyorum o yüzden

Evladın sımsıkı tutunsun sana amin.

Bu site benim hayatimda cok onemli bir yerde. Yuzunu hic gormedigim adini bile bilmedigim ama yuregini tanidigim gonlumun birlikte attigi arkdaslarim var aranizda hepiniz benim icin cok ozelsiniz. İyi dileklerinizi dualarinizi hissediyorum, nasil umut doluyum anlatamam ve bu tamamen sizin sayenizde oldu... hepinize cok cok tesekkur ederim bu yuzden...

Yarin aksam doktorumla randevumuz var, rabbim guzel haberler almayi nasip eder insallah ilk isim gelip burda size bildirmek olacak. Aklimdan hic olumsuz birsey gecirmek istemiyorum. Hersey yolunda diye dusunmeye calisiyorum, daha da iyi olacak diyorum...

Pazar gunu tasiniyoruz, ben tasinma gunu annemde olacagim halalar kuzenler herkes benim evimi tasiyor yerlestiriyor olacak o hengameye girmeyi dusunmuyorum bu durumda. Zaten gunlerdir elime hicbirse de surmuyorum bebegim icin... yerimden kalkmiyorum tuvalet disinda yemegimi bile yataga getiriyorlar. İnsallah hayirli sonuclar olur benim icin, guzel guzel donerim evime yarin.

İyiki varsiniz kizlar, varliginizdan guc aliyorum inanin.

@Mihail Zoscenko @Hayalperest5 @denizdehayatvar @Kitap kokusu @KaraTurna @Pelinba @Laale @yasenya0638 @nomunomuchua @Minik peri @kukrim27 @papyonkilikli @bhr6734 @hayallergercekolsa @ruveyda13 @gulsu61 @ankaraesraankara @zuzuzuu @sulucan @kizkurusu @nofear 86 MinervaMcGonagall MinervaMcGonagall

Şu mübarek cuma günü hürmetine, Allahım en sevdiği kullarının yüzü suyu hürmetine evladinizi size bağışlasın, sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.

Sağlıklı sorunsuz bir hamilelik dilerim Allahtan
İnşallah sağsağlim hayirlisiyla alirsin kucağina
İyi haberlerini bekliyorum
Sende bebeginde Allaha emnet olun
Mubarek gunde Allah yuzunuzu guldursun

Sağlıklı bebek size tutunacaktır zaten.
Sağlıksız gebelik tutunamayıp düşüyor.

Yanlış biliyorsam düzeltin.
Burada okuduklarımdan öğrendiğim bu.

İlle de şu olsun demeyeceğim.

Hayırlı zamanda hayırlı bir evladınız olur inşallah..

Ama konu sahibinde trombofili varmis bu durumda embriyo beslenemedigi icin tutunamiyor. Belki cok saglikli ama iste beslense yasayabilir. Ama sizin ettiginiz dua herkes icin en guzeli. Herseyin hayirlisi..

o kadar dolu dolu oldum ki okurken satırlarda kendimi buldum.bende 2 ay önce kalbi durdu karnımdaki bebeğimin.bende de kan pıhtılaşması çıktı.doktorlar korunmayın hemen olsun demesine rağmen korktum tekrar kaybetmekten.yapamadım.
Rabbim mucizene ömür versin.inşallah sağlıkla kucağına almanı nasip eder.
Kan pihtilasmasi ciktiysa doktor umarim hergun 1 coraspin alin ve devam edin demistir. Cunku insanlar pek onemsemiyor ama haftada en az 3 kere coraspinde onemli

Clexane tarzi bir igne vermedi mi? kirmizigitar kirmizigitar
Doktorumun soyledigi, aspirin alalim, bebegi gordukten sonra igneye gecicez seklindeydi.acildeki doktor aspirini kesti. İgne verin o halde dedim, su an kanama var igne olmaz dedi. Kanama gectikten sonra eger bebek varsa saglikliysa igneyle devam edilir dedi.

daha 4 ay once kalbi durdugu icin kurtaj olmustum ve burda sizinle o donemdeki acimi paylasmistim...

Doktorlar hamile kalamazsin yumurtlamiyorsun dediler, ama mucize sekilde esimle ocak ayinda tek defa yakinlastigimiz halde korunmadigim ilk ayda hamile kaldim.

Kan pihtilasmasi cikmisti bende, doktorum hemen aspirine baslatti, keseyi gorduk hersey sahane...

Bir kac gun once pembe lekelenmelerim oldu, doktorumu aradim bir ilac verdi sabah aksam ic dedi, sonra lekeler devam etti ve iki gun sonra yani dun aksam bir kan bosaldi benden. Acile nasil attik kendimizi bilmiyorum, kese yerinde duruyor ama ici kan dolmus dedi doktor. Daha cok kucuk zaten bebegim 5 haftaya yeni girdik daha kalp atimi bile baslamamistir onun.

Kesenin icinde o kdar yogun kan var ki bebek var mi yokmu gorunmuyor o da bir kan pihtisi cunku dedi, igne yapti istirahat verdi yatiyorum simdi. Dua etmekten baska carem yok...

Hep cocugun olmaz derlerdi ya olmazsa diye korkardim da hamile kalip kaybedecegim boyle sorunlar yasayacagim hic aklima gelmezdi. O kadar zor bir durum ki rabbim dusmanima yasatmasin...

Hepinizden iyi dileklerinizi istiyorum. Dualarinizi esirgemeyin benden nolur. Daha cok kucuk yavrum, daha cok yeni evlat acisi yasadim rabbim bunun da acisini yasatmasin bana...

Allah hayirlisiyla saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Back
X