Dualariniza ihtiyacım var

pelikanjj

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2022
184
80
18
23
Kızlar hamisler arkadaşlarım dualarınıza ihtiyacım var çok semptom yaşadım hamilelikle alakalı hem kanama hem belirti o kadar zor 1 ay geçirdim ki güçten düştüm bebek varmı yokmu Perşembe günü ögrenicem inşallah vardır dua edin lütfen ❤️🙏🙏

Kızlar hamisler arkadaşlarım dualarınıza ihtiyacım var çok semptom yaşadım hamilelikle alakalı hem kanama hem belirti o kadar zor 1 ay geçirdim ki güçten düştüm bebek varmı yokmu Perşembe günü ögrenicem inşallah vardır dua edin lütfen ❤️🙏🙏
Duam seninle kuzum. İnşallah seninledir meleğin 🤗❤️

Merhaba canım belirtin var mi

Rabbim şifa versin inşallah Allah büyük canım dua edecem canım

Merhaba canım belirtin var mi
Var kassigimda gerilme kasılma bel ağrısı hafif mide bulantısı ama kusamamak afedersin ve lekelenme oldu ardindan ağrısız kanama ama sulu geçti 1 ay içinde hem 2 sefer regl hem lekelenme ve bu regl diyorum ben ikiside 2 gün sürdü şimdi biter bitmez akıntı geliyo ve göğüslerim berbat ucunda beyaz akıntı kahverengi yeri kabarcık kasiniyo içim bı değişik kıpır kıpır bilmiyorum valla inşallah vardır ❤️🥹

Çok teşekkür ederim inşallah bekledigin gibi bı doğum gerçekleştirirsin duam seninle dedin ya içim kıpır kıpır oldu şuan hamilemisin bilmiyorum ama rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin isteyen herkese nasip etsin🥹❤️
Değilim sebepsiz infertilite teşhisi var canım. 😌 Kulun kula duası kabul olur derler inşallah. İkimizde hayırlısıyla kavuşuruz cennet kokumuza😊

Merhabalar, elim karnımda dualarımdasın inşallah en güzel duyguyu tadıp anneliğini öğrenirsin ♥️

Var kassigimda gerilme kasılma bel ağrısı hafif mide bulantısı ama kusamamak afedersin ve lekelenme oldu ardindan ağrısız kanama ama sulu geçti 1 ay içinde hem 2 sefer regl hem lekelenme ve bu regl diyorum ben ikiside 2 gün sürdü şimdi biter bitmez akıntı geliyo ve göğüslerim berbat ucunda beyaz akıntı kahverengi yeri kabarcık kasiniyo içim bı değişik kıpır kıpır bilmiyorum valla inşallah vardır ❤️🥹
İnşallah hamilesindir benimde kasığımda ve belimde ağrı var kaç gün var adetine

İnşallah hamilesindir benimde kasığımda ve belimde ağrı var kaç gün var adetine
Benim adetim gecikti bu ay 5 flan bu belirtiler çıktı kasım 12 de regl gibi bişey oldum ama kahve leke kırmızı ama 4-5 saat aralıklı 2 gün bile sürmedi sonra lekelenmeler yaşadım 30 Kasım'da yine kanamam oldu yoğun biraz 3 günde bitti ama kasigim çok ağrıyor belim heleki sırtım herturlu ağrıyor gosumun ucu sizliyo renk değiştirdi öyle ya inşallah sende hamilesindir❤️

Test yapmadın mı hiç?

Back
X