• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dualarınıza ihtiyacım var..

keping

aNaSıNıN KuZuSu aBi oLDu
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
821
948
158
kızlar kaç gündür düşünmekten kafayı yiyeceğim..benim 2,5 yaşında oğlum ve 4 aylık kızım var..eşimin mecburi hizmeti var..bir kaç ay içinde taşınacağız..şuan için neresi olacağı belli değil..eğer doğu tarafları çıkarsa eşim tek başına gidecek..mesala hakkari,şırnak,tunceli vs..300 gün iş günü..lütfen dua edinde ailecek gidebileceğimiz güzel bir yer çıksın..yoksa ben tek başıma 2 çocukla 300 gün geçireceğim..manevi yönden bayağı bir çökerim..Allah eşime çocuklarıma uzun hayırlı ömürler versin hep bareber olalım :( dualarınızı eksik etmeyin lütfen.

Insaallah canm esinle cocuklarinla mutlulugunuzu devam ettireceginiz ve hic ayrilmayacaginiz biryer cikar.dualarim seninle ve senin gibi arkadaslarla ins..

Son düzenleme:
kızlar kaç gündür düşünmekten kafayı yiyeceğim..benim 2,5 yaşında oğlum ve 4 aylık kızım var..eşimin mecburi hizmeti var..bir kaç ay içinde taşınacağız..şuan için neresi olacağı belli değil..eğer doğu tarafları çıkarsa eşim tek başına gidecek..mesala hakkari,şırnak,tunceli vs..300 gün iş günü..lütfen dua edinde ailecek gidebileceğimiz güzel bir yer çıksın..yoksa ben tek başıma 2 çocukla 300 gün geçireceğim..manevi yönden bayağı bir çökerim..Allah eşime çocuklarıma uzun hayırlı ömürler versin hep bareber olalım :( dualarınızı eksik etmeyin lütfen.

Umarım güzel bir yer çıkar.Acaba illerden tercih şansınız olmuyor mu?

Eşinizin mesleği ne?

İnsallah ayrilmazsiniz cnm dualarimiz seninle. Esimin bebek bakimina pek katkisi yok ama yanimda oldugunu bilmek bile psikolojik olarak cok iyi geliyo seni cok iyi anliyorum :(

Umarım güzel bir yer çıkar.Acaba illerden tercih şansınız olmuyor mu?

henüz munhal kadrolar belli değil,belli olunca 5 tercih yapacak canım..eğer 5inden birine yerşelemezse genel kuraya kalacak :(

Eşinizin mesleği ne?
eşim doktor..uzmanlığını aldı mecburiye gidecek,ben çalışmıyorum canım..

Insaallah canm esinle cocuklarinla mutlulugunuzu devam ettireceginiz ve hic ayrilmayacaginiz biryer cikar.dualarim seninle ve senin gibi arkadaslarla ins..

amin canım..

İnsallah ayrilmazsiniz cnm dualarimiz seninle. Esimin bebek bakimina pek katkisi yok ama yanimda oldugunu bilmek bile psikolojik olarak cok iyi geliyo seni cok iyi anliyorum :(

amin canım..eşim inanki çocukların üstüne titriyor..öğle arası koşarak geliyor,akşam 5 te oğlanın bütün yükünü o alıyor..o giderse çok yorulacağım..Rabbim ayırmasın inşallah..

henüz munhal kadrolar belli değil,belli olunca 5 tercih yapacak canım..eğer 5inden birine yerşelemezse genel kuraya kalacak :(

Tahmin ettim canim, insallah isabetli tercihler yapar da istedigi yerlerden biri gelir. Branşı ne? Malum bazi branslarin cok uzak yerlere kadrosu olmuyor.. hissettiklerinizi cok iyi anliyorum ben de esimi yaklasik 3 ayligina o dogu illerinden birine mecburi hizmete yollamistim ki biliyordum kisa surecekti yine de perisan olmustum cocugum da yoktu pratisyen olarak gitmisti uzmanlik mecburisi cok daha zor.. allah sabrini verir insallah

Ayy canım kıyamam sana..
Rabbim inşallah beraber ailecek gidebileceğiniz bir yere
taşınmanızı nasip etsin..
2 çocukla zor 300 gün..
Yanında da kimse yok belkii ama eşinin olması daha iyi çocuklar açısından..
Hakkınızda hayırlısııı olsunn dualarımız seninle....

Umarım istediğiniz yerler olur.Bizde şu an görev için doğudayız.Bulunduğumuz yerde olay falan yok çok şükür.Sizde biraz araştırıp buna göre tercihler yapabilirsiniz.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

bence eşin nereye sen oraya git o anca siznel mutlu olur şırnak çıkarsa ben sana yardım ederim
benim için sorun yokki..çocukları düşündüğüm için gitmem..çünkü bizi ilçeye verecekler..çocuklar perişan olur..olaki şırnak çıkarsa yardımcı olmanıza çok sevinirim..
Umarım istediğiniz yerler olur.Bizde şu an görev için doğudayız.Bulunduğumuz yerde olay falan yok çok şükür.Sizde biraz araştırıp buna göre tercihler yapabilirsiniz.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Allah yardımcımız olsun canım..eğer doğu çıkarsa iletişime geçeriz ama inşallah gerek kalmaz..en çok çocuklara üzülüyorum ikiside babacı..ben zaten eşimsiz nefes alamam..yapışık ikiz gibiyiz..aklıma geldikçe elim ayağım boşalıyor..emzikliyim şuan,canımın sıkıntısına sütümde azaldı :(

Allah yardımcınız olsun. Eşiniz doğuya giderse hem size hem ona dayanma gücü versin.

benim için sorun yokki..çocukları düşündüğüm için gitmem..çünkü bizi ilçeye verecekler..çocuklar perişan olur..olaki şırnak çıkarsa yardımcı olmanıza çok sevinirim..

Allah yardımcımız olsun canım..eğer doğu çıkarsa iletişime geçeriz ama inşallah gerek kalmaz..en çok çocuklara üzülüyorum ikiside babacı..ben zaten eşimsiz nefes alamam..yapışık ikiz gibiyiz..aklıma geldikçe elim ayağım boşalıyor..emzikliyim şuan,canımın sıkıntısına sütümde azaldı :(

Anlıyorum sizi bende gelmeden bu sıkıntıları yaşadım ama bebeğiniz varmış bu kadar takmamaya çalışın etkilenmesin çocuklarınız da. Ben Bitlis teyim.Sosyal ortam sıkıntısı hariç pek bir sıkıntı yok gibi.En çok gözümü Şırnak ve Hakkari korkutuyordu açıkçası o yüzden buralar kalmadan daha gelebilecek yerleri yazmıştık.Gerçi buralarda görev yapan arkadaşlarımda sıkıntı yaşamadı sorun yok diyorlardı ama kendim görmediğim için bir şey diyemem tabi.Sizde şehirlerinizi belirleyip orada görev yapmış memurlardan fikir alabilirsiniz.

tayin belli oldu mu canim

Allah hepinizde razı olsun kızlar...tayinimiz karadenize çıktı..çok şükür kötü günler geride kaldı..ailecek gideceğiz Allahın izniyle..Rabbim hepinizden razı olsun..

Back
X