Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm yerleşme kanamasi olabilir testtrde çıktıysa hamilesindir kesin sonuç için kan testi yaptir canmİnşallah hamilesindr arkadaşım bende sana bişey sorucam benimde adetime 4 gün falan var ama benim dün kan gelmiş azcık ve bidaha da hic gelmedi ilk defa böyle bseyle karsılastm neden acaba hamile olabilir miyim? Yerlesme kanaması olabilir mi test denedm cıkmaz gerci daha ama çok çok dikkatli baktıgında ikinci cizgi soluk gözüküyor
kesin hamilesin canim bendede ikinci cizgi çok soluktu test yaptiğimda simdi iki aylik hamileyim. Hayirli olsun.İnşallah hamilesindr arkadaşım bende sana bişey sorucam benimde adetime 4 gün falan var ama benim dün kan gelmiş azcık ve bidaha da hic gelmedi ilk defa böyle bseyle karsılastm neden acaba hamile olabilir miyim? Yerlesme kanaması olabilir mi test denedm cıkmaz gerci daha ama çok çok dikkatli baktıgında ikinci cizgi soluk gözüküyor
Yok gebelikle alakasi yok o durumun.Ay inşallah peki o kan gelmesi konusunda ne düsünüyosun bide benim son bir aydır böyle kalbimin oralar sıkısıyor gibi batıyor gibi ara ara nefes alirken bununda onla bi alakası var mıdır yoksa üşütmekten midir
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canmAnladım canım teşekkürler bi kaç gün sonra kesin haberlerimi yazarım :)
Canım benim adetim 40 günde bir oluyordum en son 13 Aralık'ta olmuştum bende testi 13 ocakta yaptım erken yaptım yani çokkk silikti zor görüyorduk Kan testi yaptırdık pozitif çıktı ama yeniydi hamilelik inşallah seninde Öyledir Allah isteyen herkese saglıklı bir şekilde versin inşallahÇok soluk gözüküyor ama cok cok dikkatli bakarsan gözüküyor acaba daha adetime var diye mi oyle silik çıktı
Canm gittim yeni geldim doktor çok kafaya takiyosun yumurtlaman duzensizlesmis dedi bide bişey görüyorum pitir pitir olmuş dedi ya regli olucaksin yada erken gebelik dedi bakalım 1.30 da sonuçlar cikicakCanım sen gittin mi doktora seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz bugün randevun vardı
Allah razı olsun inşallah canmİnşallah hamilesindr ya bencede bu işleri fazla kafaya takmamak gerekiyor. Hsdi hayırlısı allah dualarımızı kabul etsin inşallah bu mübarek günde bekliyoruz hayırlı haberlerini
Hamilesinnn :)Ay inşallah peki o kan gelmesi konusunda ne düsünüyosun bide benim son bir aydır böyle kalbimin oralar sıkısıyor gibi batıyor gibi ara ara nefes alirken bununda onla bi alakası var mıdır yoksa üşütmekten midir
Üzülme canm ben Uzulmedim en azından sağlık açısından bir engelimin olmadığını öğrendim çok şükür testlerim temiz çıktı sağlığım yerinde olsun herşey olur rabbim gönlüne göre versinÜzüldüm canım kafana takmamaya calıs hayırlısı. Bende pazartesi belli olacak