• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dualarınıza ihtiyacımız varrrr

Rabbim Şafii ismiyle şifa versin babanıza..Her ne kadar sebepler farklı olsada vademiz yettiğinde ölürüz ve ölümden kaçamayız..ölüm bir son değil mutlak bir başlangıçtır bunu kavrayamadığımız için tüm korkularımız..oysaki koca bir hapishanede mahkumuz..Siz Tedbirinizi almışsınız babanızı doktorlara emanet etmişsiniz şimdi tevekkül sırası..Ömrü devamsa Allahın izni ile şifasıyla sağsağlim çıkacaktır o masadan babanız..üzülmeyin
Ölümün son değil mutlak başlangıç ve güzel bir başlangıç olacağı inancı olsa dahi, ölümün soğuk yüzü kaçınılmaz var. Bir de gidenler için hasret olmasa…konu ile alakasız ama çok güzel açıklamışsın, söylemek istedim.

Ölümün son değil mutlak başlangıç ve güzel bir başlangıç olacağı inancı olsa dahi, ölümün soğuk yüzü kaçınılmaz var. Bir de gidenler için hasret olmasa…konu ile alakasız ama çok güzel açıklamışsın, söylemek istedim.
Teşekkür ederim..
Cahiliye zamanlarında bir kadın ölen oğlu için ağıtlar yakıyormuş..
Dönemin Peygamberi soruyor yaşı kaçtı..
Aldığı cevap tam tamına 900 e girecekti oluyor..
Her ölüm erkendir muhakkak..
Çağ ilerledikçe ömür kısalıyor sebebi malum oynanan genetiklerimiz gdo lar kirli hava vs. vs. ne zaman gelirse gelsin erkendir...Hazırlıklı olanı duymadım..Dediğime bakmayın anksiyetem var her daim o korkuyu bende yaşıyorum..eee Azraile çelme takamayacağıma göre neyin korkusu bu..İnsanız netice de nefsimiz var maalesef.

sana şah damarından daha yakın olan ve senin derdini senden daha iyi bilene açıp gözyaşlarınla anlat.Bırak cümle kurmayı sadece huzurunda otur ve benliğinle teslim ol.O zaman ne dilersen o sana verilir.Çünkü O , kendisine masumca ve hüzünlü yüreklerle açılan elleri geri çevirmekten haya eder. dert,isabet edene ağırdır ve yükünü hafifletmesi ve de kaldırması için hayrın ve şerrin yaratanına sığın.

Bizde senin ve ailen için dua edelim.

sana şah damarından daha yakın olan ve senin derdini senden daha iyi bilene açıp gözyaşlarınla anlat.Bırak cümle kurmayı sadece huzurunda otur ve benliğinle teslim ol.O zaman ne dilersen o sana verilir.Çünkü O , kendisine masumca ve hüzünlü yüreklerle açılan elleri geri çevirmekten haya eder. dert,isabet edene ağırdır ve yükünü hafifletmesi ve de kaldırması için hayrın ve şerrin yaratanına sığın.

Bizde senin ve ailen için dua edelim.

Rabbimden başka dayanağımız yok zaten canım teslim olduk rabbime affına sığınıp dua ediyoruz şifa istiyoruz

Teşekkür ederim..
Cahiliye zamanlarında bir kadın ölen oğlu için ağıtlar yakıyormuş..
Dönemin Peygamberi soruyor yaşı kaçtı..
Aldığı cevap tam tamına 900 e girecekti oluyor..
Her ölüm erkendir muhakkak..
Çağ ilerledikçe ömür kısalıyor sebebi malum oynanan genetiklerimiz gdo lar kirli hava vs. vs. ne zaman gelirse gelsin erkendir...Hazırlıklı olanı duymadım..Dediğime bakmayın anksiyetem var her daim o korkuyu bende yaşıyorum..eee Azraile çelme takamayacağıma göre neyin korkusu bu..İnsanız netice de nefsimiz var maalesef.
Aslında derin ve sakin düşündüğümüz zaman Azrail de bir melek ve ne kadar çirkin olabilir?

İşte her şey bizim elimizde ve aslında nefsimizi terbiye etmek kadar kolay ve de bir o kadar zor.

Bildiğin doğrular yine de hislerini etkilemiyor.

Aslında melek olarak görevi o ... Ve gerçeklerin ardındaki hakikati görmeye başladığınız zaman ölümden de yaşamdan da zevk alırsınız.Çirkin olan azrail değildir,çirkin olan insaların yaptıkları ve söyledikleri şeylerdir.Nefsi terbiye etmek o kadar büyük bir savaş istiyor ki,zannettiğimizden daha çoğu hemde.Ama işte o savaşın ardından kazanmak hissinin verdiği zevk asla kelimelerle anlatılmaz.

Benim patronum 2 kez ameliyat oldu.2 kez bel kayması yaşamıştı.Son ameliyatından önce artık yürüyemeyecek durumdayı sen düşün gerisini.2.ameliyatını olduktan 1 hafta sonra işe geri gelmişti.(Ayrıca kalpten de anjıo olan insan)
Demem o ki güzel düşünün güzel olsun.
Çok geçmiş olsun şimdiden.

Back
X