Dualarınızı bekliyorum

Ales67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2021
1.655
1.051
83
32
Merhaba arkadaslar tup bebek islemine baslamistim igneler vs hersey yolunda giderek bugun sabah 12 yumurtam toplandi yarin arayip detayli bilgi verecekler doktorum 1 martta transfer olacagini soyledi bi taraftan korku bi taraftan heyacan sadece tek transfer olacak umarim oda tutunur benim gibi olanlar yazabilirmi destek olmak açısından

Merhaba arkadaslar tup bebek islemine baslamistim igneler vs hersey yolunda giderek bugun sabah 12 yumurtam toplandi yarin arayip detayli bilgi verecekler doktorum 1 martta transfer olacagini soyledi bi taraftan korku bi taraftan heyacan sadece tek transfer olacak umarim oda tutunur benim gibi olanlar yazabilirmi destek olmak açısından
Kac yumurta toplanmış 😍

Oooo süper bakalim kaçı döllenecek en heycanli zamanlar 😍😍😍
Hic sormayin yarin arayip bilgi verecekler bekliyoum suanda antibiyotik folik asit progesteron verdi onlari kullancaz bakalim rahim kalinligim iyi olduğunu soylediler yoksa igne verecektik dediler ama korku var ilk denemem suanda

Hic sormayin yarin arayip bilgi verecekler bekliyoum suanda antibiyotik folik asit progesteron verdi onlari kullancaz bakalim rahim kalinligim iyi olduğunu soylediler yoksa igne verecektik dediler ama korku var ilk denemem suanda
Hiiic korkma en zor süreç yumurta toplama süreci onuda atlatmissin

Transfer falan 2 dk sürüyor

Stres olma akışına bırak.

Kimseyle de kendini kıyaslama sakin .

Kiminin 20 yumurta toplanıyor 1 tane dolleniyor kimi 5 toplanıyor 5 i de dolleniyor

Sonuçta 10 tanesi döllense 10 tane dogurmucaz ya 😁😁😁

En sağlıklısi olsun bizim olsun 😍😍😍

Her şey çok güzel olsun sizin için inşallah🤗 sağlıkla bebişinize kavuşursunuz🙏

Hiiic korkma en zor süreç yumurta toplama süreci onuda atlatmissin

Transfer falan 2 dk sürüyor

Stres olma akışına bırak.

Kimseyle de kendini kıyaslama sakin .

Kiminin 20 yumurta toplanıyor 1 tane dolleniyor kimi 5 toplanıyor 5 i de dolleniyor

Sonuçta 10 tanesi döllense 10 tane dogurmucaz ya 😁😁😁

En sağlıklısi olsun bizim olsun 😍😍😍
Ne guzel konustunuz wala suanda hemen oldu bitti vala bende saskinim igneler git geller wala zaten agri falan hissetmedim az kasik batmam war onu bile dusunmuyoum suanda umarim heesey yolunda gider yarin arayip bilgilendircekler doktor suana kadar hersey yolunda dedi ama

Ne guzel konustunuz wala suanda hemen oldu bitti vala bende saskinim igneler git geller wala zaten agri falan hissetmedim az kasik batmam war onu bile dusunmuyoum suanda umarim heesey yolunda gider yarin arayip bilgilendircekler doktor suana kadar hersey yolunda dedi ama

Sizin elinizden geleni yaptıktan sonrasi nasip .....
Akışına bırak relaksss.

Batma hissi vs normal doku hassasiyeti onlar ertesi güne kalmıyor bile 😍😍😍

Allahim insalalh güzel gider ya siz hamile kaldiniz mi acaba
Maalesef negatif sonuçlandı ilk transferim sonra gen tarama testleri istediler onlar da temiz geldi .

Bizde ara vermeye karar verdik yavrucuklarim donmaya devam ediyorlar 😁😁😁

Maalesef negatif sonuçlandı ilk transferim sonra gen tarama testleri istediler onlar da temiz geldi .

Bizde ara vermeye karar verdik yavrucuklarim donmaya devam ediyorlar 😁😁😁
Allah sizi ya sorun varmiydi sizde sanirim hicbisey yok of surec cok zor bende dondurcam zaten kalanlari

Allah sizi ya sorun varmiydi sizde sanirim hicbisey yok of surec cok zor bende dondurcam zaten kalanlari
Şuana kadar yapılan hicbirsey de sorun çıkmadı ne eşimde ne bende

Başarısızlığı tıbbi olarak açıklayamıyoruz dedi doktor 😁😁😁

Dedik vardır verecek olanın bir hesabı ara verdik 😁

selam canım benimde pazartesi toplandı pkos olmama ragmen 13 tane toplandı biri boşmuş 12 tane kalmış diğer güne 8 tanesi döllenmiş
yarın 5. Gün transferim var inşallah

Back
X