dualarınızı bekliyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar şimdi yine yaptı yine silik ama hemen çıkmadı bi 10 dakika sonra çıktı testte 30 dakikadan sonra geçersiz dio adette olmadım yarın gidiyim bi kan testi yaptırayım diorum

inşallah hamileyimdir ve tüm istiyenlere nasip etsin yüce rabbim

yüzümdede çok sivilce çıktı hamilelikte oluomu arkadaşlar

tatlım ben hayırlı olsun diycem sana :))) galiba hamilesin :)))
bende hamile olduğumu bilmeden adetime 2 gün kala test yapmıştım ve çok ama çok silik 2. çizgim çıkmıştı, zor gözüküyordu bile.. ertesi gün bir daha yaptım o daha belirgindi diğerinden ama yine de silikti ve inanırmısın yüzümde tam 5 tane sivilce çıkmıştı, :)))
bütün adet belirtilerini de yaşıyordum üstelik, bel ağrısı, göğüs ve kasık ağrısı, akıntı vs...
tam adet günümde yaptığım test ise daha koyuydu ve hamiştim :)
(ama maalesef 2 aylıkken kaybettim)
bu ay buna benzer yine belirtiler yaşıyorum ama hayırlısı artık beklemedeyim...
hakkında hayırlısı olsun canım, inşaallah bebeğin seninledir........

seninde canım inşalalh hepimizin çok teşekkür bilgilerin için inşallah bebeişin seninledir ben hala adet olmadım beklemedeyim bugün 4 gün geçti

kızlar hamileyim uçuyorum mutluluktan alllah herkese nasip etsin inşallah

amin allah bütün isteyenlere nasip etsin inşallah alllahım hayırlısı ile doğmasını nasip etsin

evleneli 4 ay oldu ilk 3 ay vajinismustum geçen ay bu tarihte aştım vajinismusu bu ayda hamileyim şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…