dualarınızı bekliyorumm....

evet drdan geldim sadece nts ye soktu normal dedi güzel dedi hareketlerii falan dedi yarın asıl kendi doktoruma gidicem özelime o da tirede ben bayındırda oturduğum için rutin kontrollere gidiyordum doktordan azarıda işittim bugün ve de geldim arkadaşlar özel olmadığı için beni azarladı yarın hbr vericem ama sadece nts sonuçların iii dedi ultrasona sokmadığı için bilemedik tabiki yarın hbrimi bekleyinn

bayındırı belki duymuşsundur doktor yok özelde yok ben dedimki ultrasona sokmucakmısınız dedim merak ediyorum 10 gün sonra gelin görüşelim dediniz dedim git dedi bayramdan sonra gel dedim sana dedi 1 haftada 10 kilo alcak hali yok diye azarladı ne olduğumu şaşırdım yani arkadaşım özel deiill ya para vermiyoz ya ondan

bayındırı belki duymuşsundur doktor yok özelde yok ben dedimki ultrasona sokmucakmısınız dedim merak ediyorum 10 gün sonra gelin görüşelim dediniz dedim git dedi bayramdan sonra gel dedim sana dedi 1 haftada 10 kilo alcak hali yok diye azarladı ne olduğumu şaşırdım yani arkadaşım özel deiill ya para vermiyoz ya ondan

baksa ölürsanki ne uyuz doktormuş :47: 5 dakikasını alırdı enfazla uğraşmak istememiş anlaşılan bence o doktorun söylediği kiloyada güvenme doğru dürüst bakmıyordur bile o doktorun dediğine kafanı takıp kendini üzme

Doktor olmuş ama adam olamamış belli ki. En azından uygun bir dille söyleyebilirdi. Neyse ben inanıyorum yarın çok iyi haberlerle döneceksin. Allah hayırlısını versin. Ben duacınım emin olabilirsin.

oo çok yakınmışız yaaa ben ödemişteyim.. Allahtan özellleri var burda doktorların hastaneye kalsak gerçekten çok kötü sanırım bu iizmir ilçelerinde genel bi durum

ya doktorlar alışmış maalesef ticarete.Özeline gitsen bak nasıl ilgi şefkat sunar...
Türkiye'nin bir eksiği maalesef bu.Ben olsam bende neye uğradığımı şaşırırdım

doktora gittim geldim bendekide şans arkadaşlar doktorun ameliyat günü geri döndüm pazartesi arife artık bayradan sonraya kaldı

Back
X