- Konu Sahibi deryaevren
yarın doktora gidiyorum kızlar inş bebeğim kilo almıştır 10 günüm doldu dualarınızı bekliorumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah yarın iyi haberlerle dönersin ve rahatlarsın. Allah yardımcın olsun.
bayındırı belki duymuşsundur doktor yok özelde yok ben dedimki ultrasona sokmucakmısınız dedim merak ediyorum 10 gün sonra gelin görüşelim dediniz dedim git dedi bayramdan sonra gel dedim sana dedi 1 haftada 10 kilo alcak hali yok diye azarladı ne olduğumu şaşırdım yani arkadaşım özel deiill ya para vermiyoz ya ondan
kaç haftalıksın canım....
oo çok yakınmışız yaaa ben ödemişteyim.. Allahtan özellleri var burda doktorların hastaneye kalsak gerçekten çok kötü sanırım bu iizmir ilçelerinde genel bi durum
bayındırı belki duymuşsundur doktor yok özelde yok ben dedimki ultrasona sokmucakmısınız dedim merak ediyorum 10 gün sonra gelin görüşelim dediniz dedim git dedi bayramdan sonra gel dedim sana dedi 1 haftada 10 kilo alcak hali yok diye azarladı ne olduğumu şaşırdım yani arkadaşım özel deiill ya para vermiyoz ya ondan