- 19 Temmuz 2007
- 4.376
- 5.624
- 773
- Konu Sahibi umudumsunbebegim
ey kurban olduğum rabbim arkadaşın bebeğiyle birlikte bütün küvezda yşam mücadelesi veren bebeklerimize sağlık sıhat ver , sorunsuz bi şekilde ordan çıkmalarını nasip eyle. o küvezlerden çıkıp o kadar sıkıntı çeken anne babalarının yüzlerini güldür. ordan çıktıktan sonra diğer sağlıklı çocuklar gibi hiç bi sorunlarının kalmamasını nasip eyle. annelerine babalarına o miniciklerin gülücükler atıp anne baba dediği günleri görmeyi nasip eyle. amiiiiiiiiiiiiiiiin
Alah minik kuzuna yardım etsin arkadaşım. 26 27 haftalık olupta yaşayanar va hiç korkma allahım yardım eder. sen bol bol dua et. bide sütnü sağ annesi yarın bi gün memişlerini yara edene kadar emecek sütün yetmediğinde takviye yapacaksın miniğine. bak çıkmakta bile sabırsızlanmış maması yetmezse çok kızar sana sonra..
Alah minik kuzuna yardım etsin arkadaşım. 26 27 haftalık olupta yaşayanar va hiç korkma allahım yardım eder. sen bol bol dua et. bide sütnü sağ annesi yarın bi gün memişlerini yara edene kadar emecek sütün yetmediğinde takviye yapacaksın miniğine. bak çıkmakta bile sabırsızlanmış maması yetmezse çok kızar sana sonra..