- Emoji Skoru
- 1.182
- Puanlar
- 63
- Konu Sahibi Vintagewomen
Öncelikle kimse yadırgamasın, ay böyle cahillik olur mu doktora gidin demesin kimse dünyanın tedavisini gördüm bir villa parası dökmüşümdür doktorlara. Modern tıp bana resmen durmadan kazandığını bize getir birinden biri tutar diyor jsjzzj daha önce alternatif tıp da denedim fakat fayda görmedim. Hatta hocalara gittim yok olmayınca olmuyor demek ki, ama Rabbim içime evlat sevgisi koymuş bir kere. Hayırlı sağlıklı evlatlar için şuan yapmayacağım yok. Kınamayın ve kalbimi kıracak şeyler söylemeyin zira çok hassasım bu konuda..
Uzun lafın kısası Kahramanmaraş civarında farklı iller de olur, göbek çeken kadınlar varmış veya hocalar bilmiyorum. Eşime birisi söylemiş ama kadın vefat etmiş kimseye de el vermemiş Allah rahmet eylesin. Bildiğiniz hacı hoca olur ama etkili ve yetkili birileri olsun. Göbek ya da rahim çeken kişiler var mı varsa yazar mısınız
Uzun lafın kısası Kahramanmaraş civarında farklı iller de olur, göbek çeken kadınlar varmış veya hocalar bilmiyorum. Eşime birisi söylemiş ama kadın vefat etmiş kimseye de el vermemiş Allah rahmet eylesin. Bildiğiniz hacı hoca olur ama etkili ve yetkili birileri olsun. Göbek ya da rahim çeken kişiler var mı varsa yazar mısınız