Duamın bu kadar hızlı kabul olacağını tahmin etmiyordum:(

plstgc

Rabbim sana emanetiz..
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2011
275
65
123
Merhaba arkadaşlar.Memur olduğum için tayinim istanbula çıktı ve bir süredir yalnız yaşıyorum. ve artık bu yalnızlık canıma tak etti sabah akşam dua eder oldum. "Allahım kısmetimde ki kişi bir an önce çıksın karşıma ,onun kalbini bana benim kalbimi de ona karşı ısıt.Yalnız yaşamak çok zor allahım hayırlıısı ile bir an önce evleneyim"diye..
Birkaç aydır durum bu. Ama düne kadar tık yoktu. Dün öz abim kadar değer verdiğim kardeşim canım kardeşim diye beni hiç bu gurbette yalnız bırakmayan biricik ABİM dediğim insan dün resmen olmasa da beni sevdiğini ifade etti.Salağa yattım anlamaz gibi davrandım ama herşey ortada. Beni kaybetmekten korktuğu için 'seninle konuşmam lazım ama çok utanıyorum kendime yakıştıramıyorm' diyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Çok dua etmiştim ama böylesi birşeyi de beklemiyordum moralim altüst oldu resmen. Kimseye anlatamadım öyle doldum ki. ya gelip te bana direk söylerse ne yaparım ben..bi akıl verin kızlar

hmm zor bi durum:44eki sen hiç mi ona karşı bişey hissetmiyosun?
onu kırmadan engellemeye çalış,açıkça söylemesine fırsat verme

Benim annem de babama abi dermiş, babama kız ayarlamaya çalışırmış hep:) Şimdi çok mutlular.:))

Okadar dua ettim diyorsun, belkide nasibindir.. Sonuçta eskiden beri tanıdığın bildiğin kişiymiş. Abi gibi seviyorsun ama abin değil. İyi düşünmeni tavsiye ederim. Belkide sana bukadar yakın olması, koruması vs.. seni baştan beri seviyor olmasındandır.

herzaman seni seven kişi ile olmak en iyisidir. sevilen üzer, ama seven üzmez..

Hemen hemen aynı olmasada ben de dua etmiştim Allahım bundan sonra seveceğim insan, birlikte olacagım insan evlenecegım ınsan olsun diye.. Biriyle tanıstım ben ona abi diyodum oda bana kardeşim diyodu.. Sonra birbirmizden hoşlanmaya basladık abi dememeye basladım ben sonra yavas yavas sevgili olduk :) 16 aydır birlikteyiz ve çok mutluyuz hayırlısıyla evlilik düşünüyoruz :) . . Allah sevenleri kavuştursun inşallah

Son düzenleme:
freya06 kbra90 sevgicankurt güneşş allure38 ...evet işte .. dün açıkladı her şeyi.sana aşık oluyorum ve bu büyük bir yanlış,nasılken ne oldu..çok özür dilerim. seni seviyorum ama bunun olması imkansız.uzun bir süre aramak istemiyorum seni ..iyi bak kendine dedi ve gitti.bugünse bir mesaj geldi.. 'arkadaş kalalım dedi..Güle başka isim koysan farklı kokar mı?'..sanırım bende ona karşı boş değilmişim...bunca etkilenmemden bu çıkıyor ortaya.ama atladığım bir konu var..onun yaklaşık 4 yıldır süren bir ilişkisi var fakat biz ne zaman onunla konuşsak ' plstgc , onunla evlenip evlenmeyeceğim konusunda çok kararsızım,hatta düşünmüyorum.kişiliği bana hiç uymuyor.' deyip konuyu hemen kapatıyordu.. ah benim dertsiz başa dert açan ABİm of

ne kadar da ufak bir konuyu atlamışsın öyle. İlişkisi olan adamla konuşman bile hata.

bende kocama abi diyordum ama o bana sırılsıklam aşık olmusda üstünden 1 yıl geçmişde anca öyle açıldı :) cok seviyorduk sevıyoruz ve insallah bi ömürde severiz

O kızı kendi yerine koy derim ben madem kişiliği ona uymuyor neden onca sene çıkmış.Dikkatli davran,duygularından emin ol ve onunla gerçekten ileriye gidibilicek misin düşün derim ben .

saciuzunaklikisa zaten benim amacım bir ilişki değil iyi okumadın sanırım :94:.ben zaten kesinlikle yapamam onunla.her ne kadar olabilecek birşey olsa dahi ben kendime yakıştırmam bunu..eğer o kıza bunu yapıyorsa birgün bna da aynı şeyi yapmayacağı ne malum!

İlişki istemeden neden samimi konuşuyorsun ben de bunu anlamadım. Arkadaşça sohbetlerde erkek neden nişanlısını sana çekiştiriyor? Ve neden başlıkta duanın kabul olduğunu yazmışsın, o adamın bir ilişkisi olduğunu yeni mi öğrendin?

Son düzenleme:
o seni nasil sevebilirki? sevgilisi varken aranizdaki mesafe nekadardiki? o senden hoslanmis olabilir.. uzaktan davulun sesi güzel gelir derler ya.. 4 senelik bi iliskide bagzen insan yipranabilir.. az da olsa seytana uyup etrafdaki tatliliklari arar.. heleki erkek milleti icin.. senle hevesini alsin seninle günlük yasantiya girsin belki senden de SIKIlir? ve hatta eski sevgilisini ister.. cünki o ilkiydi.. eger aklin varsa uzak dur.. sen sadece yedek ve degisiklik olursun. bana samimi gelmedi bunun dedikleri.. 4 senelik birlikte oldugu birini kolay birakmaz

neden olmasın sonuçta öz abin değil abi desen nolucak belkide çok mutlu olucağın biridir

Herşey netleşti artık. herkese çok teşekkür ederim iyi kötü cevap yazdıkları için .Annesi ile konuşturdu.yaklaşık2 buçuk ay olmuş onlar resmen ayrılalı bu konular konuşulmadığı için bilmiyordum ayrı olduklarını.ama kız biraz takıntılı.ilişkilerini bitiren de biraz bu.o kızla konuşmuşluğum var onun mezuniyetine de geldiğinde farketmiştim.Annesi tereddütümün farkına varmış.VE içimin rahaty olmasını beni gelini olarak görmeyi çok istediğini söyledi.zamana bıraktım bakalım

canım benimde kardeşim var gel seni alayımmmı ona istanbulda oda kısmett hmmm...

ama abim dediği kişi zaten onunla evlenmeyi düşünmüyorum demiş yani konu sahibi arkadaş aklını çelmemiş.bende yıllardır abi dediğim insanı seviyorum allaha etmediğim dua kalmadı kaderime onu yaz diye hatim bile yaptım.olmayınca olmuyor demekki hayırlısı değil.eğer hakkından hayırlısı ise yok ben abi diyorum yok sevgilisi var takılma.ay açılma şeklide çok romantikmiş ya.inşallah mutlu hayırlı haberlerini alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…