Dubleks ev esyalari nasil dizmeli

Haddinden fazla memnuniyetsizsiniz . Zaten normalde de bir ev taşıyan kişi 100 bini gözden çıkarıyor. Ustelık siz bide şehir değiştiriyorsunuz ne bekliyorsunuz yani . Depozito falan vermeden ev bulmuşsunuz belki vakit bu vakitti ne biliyorsunuz Allah sizin için ne ayarladı ?

Yani şimdi bunu oturup sorun olarak görüp beddua ediyorsunuz ama unutmayın beddua önce kendı ayağınıza dolanır hıc bı ısınızde yolunda gitmiyor görüldüğünüz üzere .
Eşim de oyle derdi.memnuniywesin, memnuniyetsiz memnune derdi sen hiç mutlu olmaz mısın?dur dünyaya senin gözünden bakiyim, dalga gecerdi kaşlarını catip gözlüğü indirip, su kötü bu kotu o da kötü ama kocam beni seviyor.diyordu.gururum kırılıyorsun taklitlerinden ama Bn de gülüyor dum.sen yaşlanınca daha da çekilmez olursun diyordu

Normal dubleks mi ters dubleks mi ev? Alt kat daha geniştir normalinden ise. Üst katta hem ısınma hem de sıcaklık sorunu daha çok yaşarsınız. Tabi ters dubleks ise altı kullanmayıp üstü kullanmak mantıklı olur.

Tayin aldığım yer yer birilerinin hayali çünkü merkeze yakın ve iş yoğunluğu yok ama hersey bir kenara adapte olma sorununu yaşıyorum.bizim mudurluge samsundan bir bayan geldi.o da Balıkesire adapte olamadı ve 3 ay sonra gitti.kiz surekli mutsuzum diyordu. Anlayamamıştim onu cunku bana göre de balikesir cok guzeldi.yani hassas insanlar daha çok adaptasyon sorunu yaşıyor
Suan bunun sizin psikolojinizi ve enerrjinizi sömürmekten başka hıc bır katkısı yok hayatınıza

Eski eşinizin söyledikleri içinde üzgünüm travma bırakmış sizde

Eşim de oyle derdi.memnuniywesin, memnuniyetsiz memnune derdi sen hiç mutlu olmaz mısın?dur dünyaya senin gözünden bakiyim, dalga gecerdi kaşlarını catip gözlüğü indirip, su kötü bu kotu o da kötü ama kocam beni seviyor.diyordu.gururum kırılıyorsun taklitlerinden ama Bn de gülüyor dum.sen yaşlanınca daha da çekilmez olursun diyordu
Hakliydi :)
Neyseki bosandi da yoluna bakti adam.
Allah cocugunuza kolaylik versin. Gercekten annesi Allah'tan memur da kovulmuyor yoksa ozel sirkette saniye tutmazlardi.
Ben uzuluyorum o cocuga karar ve muhakeme mekanizmasi yoksun bir anneyle omur geciriyor cocuk.

Benim de gittiğim için pişman olduğum, söylene söylene tadını çıkarmadan yaşadığım şehirler oldu.. Ne aptallıkmış şimdi görüyorum.
Neticede tayin zamanı geldi ve gün doldu gittik bir gün..
Meğer ne güzel yönleri varmış keşke daha çok kıymet bilseydim diyorum.

Yaşadığın yeri güzelleştiren iki tatlı gülüş, insan gibi insan diyeceğiniz bir komşudur. Gittiğiniz yerde bunu bulsanız yeter aslında.

Ev konusuna gelince.
Tıkışmaya gerek yok. Bir kata sadece yatak odası yaparsanız uyku için bir kere in çık olur yeterli.
Mutlu olun inşallah.

Hakliydi :)
Neyseki bosandi da yoluna bakti adam.
Allah cocugunuza kolaylik versin. Gercekten annesi Allah'tan memur da kovulmuyor yoksa ozel sirkette saniye tutmazlardi.
Ben uzuluyorum o cocuga karar ve muhakeme mekanizmasi yoksun bir anneyle omur geciriyor cocuk.
Eski esim Artik beni arama madem evlenmiyorsun. Ben artık delilik istemiyorum beni nir rahat birak.
Sadece çocuğumla ilgili görüşürüm diyor.garip olan su Balıkesire geldiginde görüşmediğim adamı samsunda ozledim.sanirim.o da birilerine tutunma çabası idi o yalnizlikta

O degilde, Mune Mune de bikmis yanlis yere baslik acmasindan. Bansiz,tasimis konuyu 😁
Yok uyarı verildi de, ceza puanları 1 ay sonra etkisiz olduğundan diğer kategori dışı cezaları etkisiz eleman, o yüzden sistem bansız ceza verdi bu sefer, yakın zamanda yine aynı cezayı alırsa sistem banlar.

Üstte daire var tuttuğun 1 ve 2. Kat. Her iki katta da daire kapisi var.1.katta 3 oda ve wc banyo var.2.katta mutfak wc düş ve biri büyük iki oda var.iste surgulu gardrop onu koridora mi yerleştireceğiz.bir aşağı bir yukarı çıkamayız.zaten iki kisiyiz
Anladım, normalde dubleksi komple kullanmak gerekir ama siz tek bir katta yaşamak istiyorsunuz, o zaman mutfaklı katta yaşamanız daha mantıklı, kendi yatak odanızı alt kata yerleştirecekmişsiniz, dolabı da aşağı kata koymalısınız o zaman, koridorda olmaz dolap çünkü hem geçiş alanınızı daraltır hem de sırıtır, yatak odanızı alt kata koyup dolabı üst kata koymak mantıksız olur.
Çocuğunuzun odasına tek kapılı çok amaçlı bir dolap sığdırabilirseniz yukarı aşağı in çık yapmak yerine haftalık kıyafetlerinizi o dolaba koyarsınız, böylelikle haftada 1 alt kata inip kıyafet yenilersiniz.

Anladım, normalde dubleksi komple kullanmak gerekir ama siz tek bir katta yaşamak istiyorsunuz, o zaman mutfaklı katta yaşamanız daha mantıklı, kendi yatak odanızı alt kata yerleştirecekmişsinizb, dolabı da aşağı kata koymalısınız o zaman, koridorda olmaz dolap çünkü hem geçiş alanınızı daraltır hem de sırıtır, yatak odanızı alt kata koyup dolabı üst kata koymak mantıksız olur.
Çocuğunuzun odasına tek kapılı çok amaçlı bir dolap sığdırabilirseniz yukarı aşağı in çık yapmak yerine haftalık kıyafetlerinizi o dolaba koyarsınız, böylelikle haftada 1 alt kata inip kıyafet yenilersiniz.
Bilmiyorum sanırım annelerle yaşayacağız.mantikli mi bilmiyorum.hem çok yalnız hissediyorum bilmiyorum.dusunmem lazim

Anladım, normalde dubleksi komple kullanmak gerekir ama siz tek bir katta yaşamak istiyorsunuz, o zaman mutfaklı katta yaşamanız daha mantıklı, kendi yatak odanızı alt kata yerleştirecekmişsiniz, dolabı da aşağı kata koymalısınız o zaman, koridorda olmaz dolap çünkü hem geçiş alanınızı daraltır hem de sırıtır, yatak odanızı alt kata koyup dolabı üst kata koymak mantıksız olur.
Evde tartışma çıkarsa sorun olur.bana karışırlar mi acaba.b8r de travmatik deneyimler va4

Evde tartışma çıkarsa sorun olur.bana karışırlar mi acaba.b8r de travmatik deneyimler va4

Kendi başıma bisi yapamıyorum.korkagin tekiyim.ne biliyim göze alamadim
Pamuk içinde en ufak bir kötülük olmadan tüm samimiyetimle bir şey diyeyim mi size?
Size hem kızıyor hem üzülüyorum, niye biliyor musunuz?

42 yaşında kadınsınız üstelik çalışan da bir kadınsınız iyi kötü okuyup lisans mezunu olmuş sonra da atanamayan birçok insana göre şans yüzünüze gülmüş atanıp memur olmuşsunuz, evet hayatınız çok kolay geçmemiştir, eski eşten çektiniz belki, belki siz de ona çektirdiniz.

Çalıştığınız kurumlarda oturduğunuz mahalleler ve şehirlerde hep bir sorun yaşadınız, komple siz suçlusunuz demiyorum sorun yaşadığınız insanlar arasında sıkıntılı tipler de vardır illa ki çünkü iyi insan da kalmadı pek, akrabaların bile kötülüğü dokunabiliyor lakin sizde kendinizi geliştirmek değiştirmek için hiçbir şey yapmıyorsunuz.

4 yıldır iyi kötü konularınıza denk geliyorum hep bir sıkıntı hep bir problem hep aynı Pamuk.

Kocaman kadınsınız hayatın size kazandırdığı bir deneyim tecrübe olması gerekirken 15 yaşında tecrübesiz biri gibi davranıyorsunuz, başını sonunu düşünmeden ani kararlar verip sonra anında pişmanlık yaşıyorsunuz.

Memlekete tayini siz istediniz ama kiraları görünce pişman oldunuz, hiç mi haber izlemiyorsunuz ? Ben dahi küçücük bir beldede yaşamama rağmen ülkenin kira artışı sorunundan haberdarım, artık hiçbir şehirde uyguna kiralık ev bulunamadığını biliyorum ki sizin gibi hayatın içinde aktif çalışan biri değilim, çalışan insanın gözü kulağı daha bir açık olur oysaki.

Ailemle yaşarım belki diyorsunuz fakat babanızla sıkıntılarınız vardı diye hatırlıyorum, hep aynı döngü içerisinde gidip gelip aynı hataları yapıyorsunuz.

Yalnız bir kadınım zorlanıyorum diyebilirsiniz ama yıllardır yalnız yaşayıp 3-4 çocuğuna bakarken bir yandan çalışıp bir yandan her işini kendi halledebilen kadınlar da var, psikolojik yardım alıyorsunuz diye kalmış aklımda, yarım mı bırakıyorsunuz isteksiz mi yardım alıyorsunuz bilmiyorum 🤷‍♀️

Artık aile, eski eş sarmalından çıkın, kendinize çekidüzen verin.

Back
X