- 22 Kasım 2014
- 3.217
- 4.661
- 133
- 39
- Konu Sahibi neverland85
-
Onu dert etmiyorum çalıştığımız için haftasonu eşimle yapıcaz ya da kadın gelecek bir çözüm bulunur bizim durumumuz altta 3 yatak odası salon mutfak olacak iki çocuğa ayrı oda şeklinde üstte bir salon banyolu oda ve teras ardiye biz terasta vakit geçirecek bir aileyiz su anda sa balkonu aktif kullanıyoruz misafirlerimizi de balkonda ve mutfakta AğırlıyoruzBenimde ailemin bulunduğu ev +12 yıllık ama fare vs sorunumuz hiç olmadi. Bence fareyi boşverin. Sizin asıl dert etmeniz gereken şey temizlik
Musluk koy ilerde lazım olabilir ne olur ne olmaz ben olsam yapardımSu an nasip olursa dubleks bir eve taşınacağım ama annem beni korkuttu 12 yolluk bir bina çatı katında teras ve ardiyesi var sizce burada fare olabilir mi?
çatı katı dubleksinde yaşayıp fare sorunu yaşayan oldu mu ? Farklı ne dezavantajı olabilir? Üst katta mutfak yok ama biz oraya sadece kahve çay makinesi koyup bardak vs koymak için musluksuz sadece tezgah ve alt mutfak modülü yaptıracağız , çok kırmamak için musluk istemiyorum ama eşim su hattı çekilmesinden yana bu konuda da fikir verirseniz sevinirm
Ben de bir dublex eve baktim.Ust katta 3 yatak odasi,altta salon mutfak var.Ben dublekste yaşadım böyle bir sorun yaşamadım. Görümcem de oturdu yaşamadı. Size dezavantajlarini soyliyim tek sıkıntısı biraz daha sıcak oluyor. Ve üst katta mutfak yoksa cidden yoruyor. Bir süre sonra in çık yapmamak için aşağı katta yenilip içiliyor heme misafir geldiğinde eziyet. O yüzden ben şartlar müsaitse üst kata mutfak yapılması taraftarıyım
Yıllardır dubleks dairede oturuyorum hiç böyle bir durumla karşılaşmadık şükür. İki katta da mutfak var bu aradaSu an nasip olursa dubleks bir eve taşınacağım ama annem beni korkuttu 12 yolluk bir bina çatı katında teras ve ardiyesi var sizce burada fare olabilir mi?
çatı katı dubleksinde yaşayıp fare sorunu yaşayan oldu mu ? Farklı ne dezavantajı olabilir? Üst katta mutfak yok ama biz oraya sadece kahve çay makinesi koyup bardak vs koymak için musluksuz sadece tezgah ve alt mutfak modülü yaptıracağız , çok kırmamak için musluk istemiyorum ama eşim su hattı çekilmesinden yana bu konuda da fikir verirseniz sevinirm
Valla sırf üst katta mutfak olmadığı için dublex evden illallah edip taşınma sebepleri arasında olan akrabam var. Ama onun 2 salon var. Altta ve üstte. Üst katta oturulunca misafirler gelince zulüm oluyordu. Tuvaletler de aşağı kattaydi.Ben de bir dublex eve baktim.Ust katta 3 yatak odasi,altta salon mutfak var.
Bana mantikli gelmisti ama simdi dusunuyorum da terasin tadi nasil cikacak?
hic fare ile karsilasmadik. ust kattaki mutfagi da 8 senedir 1 defa kullanmadik. kardesimde de 3 senedir var ust kat mutfagi onlar da hic kullanmadilar. pratik olmuyor esyalari 2 mutfaga koymak.Su an nasip olursa dubleks bir eve taşınacağım ama annem beni korkuttu 12 yolluk bir bina çatı katında teras ve ardiyesi var sizce burada fare olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?