Bu uyemizde gurulteden yilmis. Bende ayni dertten bezdim. Yukardan surekli hali silkeliyorlar vs. Konuyu sonuna kadar okuycam.çok tesekkur ederim.Daha önce aynı konunun irdelenmişini atayım:
Dubleks daire
Kızlar merhaba cok kararsız kaldığım bir konuyu sizle paylaşmak fikir almak istiyorum. Evimiz ara kat konumlu. Ne alttan ne ustten ne de yandan rahat huzur yok bize. 2 senedir çektiğimiz derdin haddi hesabı yok. Artık o kadar yıldık ki dubleks daire alalım diyoruz araştırıyoruz. 15 aylık kızım...www.kadinlarkulubu.com
Merhaba kizlar. Yakin tarihte ev alma durumum var. Çatı dublexte hevesim var. Çatı dublexte yasayanlar yorum yaparsa sevinirim. Evi secerken nelere dikkat etmeliyim. Kizlar arakatta cok gurultu oluyor. Yukardan hali silkeleniyor. Merdivenden cikarken cok gurultu geliyor. Bunlarin yaninda soguk gibi nedenler daha mi hafif kalir acaba?
Ben daha yeni taşındım dublexe temizliği biraz zor in cik ama hoşuma gitti sevdimYalıtım iyi olursa ve çatı tamamen açık değilse Isınır. Ayrıca çok soğuklarda yani 3 ay brz fazla doğal gaz geliyor ama ben dubleks evi çok seviyorum merdivenlerini seviyorum hem rahatlık misafir geldiğinde bile üst kat bizim özelimiz. Kimse çıkmaz. Aşşağıda yatarlar. Eşim de çok rahat ve memnun. Çatısında kendi ürünlerimizi yetiştiriyoruz çay kahve içiyoruz eğer severseniz artıları çok ve ben ısınmanın brz daha pahalı olmasını eksi olarak görmüyorum.
Aslinda benimde dusuncem bu sekilde. Dublex alip kendi kuytuma cekilip kimseyle ugrasmamak.Ara kattan biktim.Yalıtım iyi olursa ve çatı tamamen açık değilse Isınır. Ayrıca çok soğuklarda yani 3 ay brz fazla doğal gaz geliyor ama ben dubleks evi çok seviyorum merdivenlerini seviyorum hem rahatlık misafir geldiğinde bile üst kat bizim özelimiz. Kimse çıkmaz. Aşşağıda yatarlar. Eşim de çok rahat ve memnun. Çatısında kendi ürünlerimizi yetiştiriyoruz çay kahve içiyoruz eğer severseniz artıları çok ve ben ısınmanın brz daha pahalı olmasını eksi olarak görmüyorum.
Sonradan mudahale ile sorunlar aşılmiyormu peki ?Sıcağı cok sıcak,soğuğu da soğuk olur.Çatı alt kata akıyor,duvarlar kabarıyor,yalıtım iyise ve malzeme kaliteliyse düsünülür ama genelde muteahhitler yalan söylüyor illa bir yerler akıyor.Bir de çatı kısmı boğucu olabilir
Amaaann ustleri ayda temizlersen miss fibiBen daha yeni taşındım dublexe temizliği biraz zor in cik ama hoşuma gitti sevdim
Sonradan mudahale ile sorunlar aşılmiyormu peki ?
Aynen biz de artık normal kat düşünemiyoruz. İleride daha iyi bir dubleks bulmayı ya da müstakil ev almayı düşünüyoruz. Dublekse alışan normal evde duramıyor ztnBen de çok memnunum. Bir sitenin dubleksinde yaşıyorum. Yalıtım çok iyi, ama ısı için evin cephesi de çok önemli. Yatak odalatımız kuzeye, salon ve mutfağımız güneye bakıyor. Çok kullanışlı. Eskiden yani dublekste yaşamadan önce korkunç olduğunu düşünüyordum. Şimdi normal kat düşünemiyorum. Dubleks olmazsa da müstakil düşünürüm herhalde.
Sizin ev kaç odali acaba?Aynen biz de artık normal kat düşünemiyoruz. İleride daha iyi bir dubleks bulmayı ya da müstakil ev almayı düşünüyoruz. Dublekse alışan normal evde duramıyor ztn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?